ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Tayyip o sloganı ne akla hizmet kullandı ben anlamadım zaten. Kürtlerde gidip oy verdiler adama. Ya onlar aptal ya ben aptalım. Ya da çıkıp slogan olarak Geçmişini bilmemneyaptığımın salakları bana oy verin ulan deseydi yine vereceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 tayyip "iradenin zaferi" adlı bir belgesel çektirecekmiş parti çalışmalarını irdeleyen, benden duymadınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Sam said: insanlar yaşlı veya hasta diye yasalardan bağımsız hale gelmiyor. bakınız erbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 LathspeLL said: Simdi Horizon ve turevlerine allah belanizi versin diyecegim, inanmiyorum kendisine, o yuzden ordu versin istiyorum cezayi. Lathspell normal insanlar gibi tartışamayacaksan burda gelip kimseye hakaret etme mesaj da atma. Ortamı bozmaya hakkın yok. Sana iade ediyorum lafını. Küçük düşüyorsun , hakaret etmekle adam olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Horizon said: LathspeLL said: Simdi Horizon ve turevlerine allah belanizi versin diyecegim, inanmiyorum kendisine, o yuzden ordu versin istiyorum cezayi. bunu razien diyor? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 sg-1 said: 2 resim arasındaki 1 farkı bulun. Bone said: Sam said: insanlar yaşlı veya hasta diye yasalardan bağımsız hale gelmiyor. bakınız erbakan +1 ancak tarih önünde hesap verecekler midir? hayır, bak buna inancım sıfır işte ve hatta rakam ile 0. bilakis türkiye'de bir grup/bir avuç insan evladı olanları hatırlayacaktır, bırak tarihi/gelecek kuşağı bundan 5-10sene sonra. bazıları da -nasıl şimdilerde hitler bazıları için süperkahraman, idol(!) ise- "lam herifi yasalar çerçevesinde almışlar. zırlıyorlar hâlâ" diyeceklerdir. aynen günümüzde olduğu gibi. erbakan'da kimmiş, ona nasıl bir uygulama yapılmış, burada neden farklı? ilhan selçuk gibi yanında iki adet polis olan, yeri/yurdu/adresi belli birisini neden sabaha karşı gözaltına almışlar, neden bu yaşta bir adamı içeride tutmak için kasmışlar? önemli mi? değil. çünkü önce görüşüm! sonra insanlığım! o da eğer aklıma gelirse.. aynanın diğer tarafının düşünceleri benzer bir durumda yine aynı şekilde çalışacaktır, büyük ihtimalle. görüşünü, tarihini, yargılamasını yemişim de insanı insan yapan yegane şey beyin, nasıl oluyorda insanı insanlıktan koparabiliyor.. bak onu çözemiyorum, anlamıyorum..not: birbirinize de lanet okumayın, geldikleri gibi gittiler durumu olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 80 yasinda `80 yasinda, yasli adam` muamelesi istiyorsaniz da yasli adam gibi evinizde oturup torunlariniza bakmaniz lazim. Kalbin kaldirmiyorsa artik boylesi bir karambolu, buna yol acabilecek seylerden uzak durursun. Ilhan Selcuk'u severim. Derin devletle falan da bir iliskisi olabilecegine inanmiyorum. Mantikli da degil zaten adamin basina gelenleri dusunursek. Lakin `more qq` demeden gecemeyecegim bu yaziya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… venom Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 LathspeLL said: Simdi Horizon ve turevlerine allah belanizi versin diyecegim, inanmiyorum kendisine, o yuzden ordu versin istiyorum cezayi. Bende tanrı kavramı yok ama harbi allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horizon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Kişiliklerinizi ve seviyenizi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. ( Karşı tarz düşünceleri hazmedemeyip , tartışmak yerine bela okuyan arkadaşlara ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Ya bana "elit yazarim, uste cikarim" ayaklari yapma. Gram beyni olmayanlar 2 cumleyi imla kurallarina uygun yazinca kulturlu, akilli ayaklarina yatiyor. Zaman gazetesine girsene sen? Yada zaten ordasindir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horizon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 LathspeLL said: Ya bana "elit yazarim, uste cikarim" ayaklari yapma. Gram beyni olmayanlar 2 cumleyi imla kurallarina uygun yazinca kulturlu, akilli ayaklarina yatiyor. Zaman gazetesine girsene sen? Yada zaten ordasindir belki. Terbiyesiz olmak böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 iste boyle biseeeeey, iste boyle biseeeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Moderasyon buyuklu kucuklu ironik mesajlar atmak icin aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 wissy ve horizonun ilk mesajları beni hayrete düşürdü insanlar bu kadarmı duyarsız sorun bendemi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Sorun sende olsa gerek... 85 yasinda bir insani 35 yasinda bir insana gore daha `gozaltina alinamaz` kilan sey nedir? `Yasli basli adam` olusuna getirirsen derim ki yasli basli adam emeklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ifade vermek için çağrılır önce insanlar çağrıya cevap verilmezlerse tutuklanır, gecenin dördünde baskınla götürülür. "demokratik" ülkelerde en azından böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Demokrasiyle alakasi olmamakla beraber soylediklerinin, iki topic asagida darbe cigirtkanligi yapip, ordu goreve diyenlerin islerine gelince `demokrasi`yi kullanmalari cok AKP'vari bir davranis olarak gozume carpmadi degil. Sanirim konu AKP, cuntaci, cumhuriyetci bla bla meselesi degil. Bizim insanimizin geneli icin demokrasi sadece uzerinden demagoji yapilcak bir arac. Yazik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horizon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Burda gözaltına alınış şeklini savunan yok , doğru yanlış savcının taktiri. Bazı gözaltılar vardır ki belli şüpheler ve eylem üstü yakalamak için yada delil var yok edilmesin diye baskın şeklinde yapılır. Buna ben karar veremem , sizde karar veremezsiniz. Ki baskınların yasal olduğunu bazı yetkili merciler tarafından açıklandı. Değilse dava açılır ve sonucu belli olur. Ama burda gözaltına alınış şeklinden çok neden alınmış vay vay edaları esiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 İlhan Selçuk gibi bilinen belli bir yere gelmis bir karakterin bu sekilde göz altına alınması kesinlikle etik olmayan bir davranıştır. Diğer taraftan ilhan selçuğu çok sevdiğimi de söyleyemem. İlhan Selçuk ve Cunta ne alaka? diyen arkadaslar biraz geriye dönüp arastırma yapsınlar. Hasan Cemalden İlhan Selçuğa cumhuriyet gazetesi nasıl bir değişim içine girmiş bir baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 sg-1 said: 2 resim arasındaki 1 farkı bulun. Bone said: Sam said: insanlar yaşlı veya hasta diye yasalardan bağımsız hale gelmiyor. bakınız erbakan +1 ancak tarih önünde hesap verecekler midir? hayır, bak buna inancım sıfır işte ve hatta rakam ile 0. bilakis türkiye'de bir grup/bir avuç insan evladı olanları hatırlayacaktır, bırak tarihi/gelecek kuşağı bundan 5-10sene sonra. bazıları da -nasıl şimdilerde hitler bazıları için süperkahraman, idol(!) ise- "lam herifi yasalar çerçevesinde almışlar. zırlıyorlar hâlâ" diyeceklerdir. aynen günümüzde olduğu gibi. erbakan'da kimmiş, ona nasıl bir uygulama yapılmış, burada neden farklı? ilhan selçuk gibi yanında iki adet polis olan, yeri/yurdu/adresi belli birisini neden sabaha karşı gözaltına almışlar, neden bu yaşta bir adamı içeride tutmak için kasmışlar? önemli mi? değil. çünkü önce görüşüm! sonra insanlığım! o da eğer aklıma gelirse.. aynanın diğer tarafının düşünceleri benzer bir durumda yine aynı şekilde çalışacaktır, büyük ihtimalle. görüşünü, tarihini, yargılamasını yemişim de insanı insan yapan yegane şey beyin, nasıl oluyorda insanı insanlıktan koparabiliyor.. bak onu çözemiyorum, anlamıyorum..not: birbirinize de lanet okumayın, geldikleri gibi gittiler durumu olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 80 yasinda `80 yasinda, yasli adam` muamelesi istiyorsaniz da yasli adam gibi evinizde oturup torunlariniza bakmaniz lazim. Kalbin kaldirmiyorsa artik boylesi bir karambolu, buna yol acabilecek seylerden uzak durursun. Ilhan Selcuk'u severim. Derin devletle falan da bir iliskisi olabilecegine inanmiyorum. Mantikli da degil zaten adamin basina gelenleri dusunursek. Lakin `more qq` demeden gecemeyecegim bu yaziya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 LathspeLL said: Simdi Horizon ve turevlerine allah belanizi versin diyecegim, inanmiyorum kendisine, o yuzden ordu versin istiyorum cezayi. Bende tanrı kavramı yok ama harbi allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Kişiliklerinizi ve seviyenizi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. ( Karşı tarz düşünceleri hazmedemeyip , tartışmak yerine bela okuyan arkadaşlara ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Ya bana "elit yazarim, uste cikarim" ayaklari yapma. Gram beyni olmayanlar 2 cumleyi imla kurallarina uygun yazinca kulturlu, akilli ayaklarina yatiyor. Zaman gazetesine girsene sen? Yada zaten ordasindir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 LathspeLL said: Ya bana "elit yazarim, uste cikarim" ayaklari yapma. Gram beyni olmayanlar 2 cumleyi imla kurallarina uygun yazinca kulturlu, akilli ayaklarina yatiyor. Zaman gazetesine girsene sen? Yada zaten ordasindir belki. Terbiyesiz olmak böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 iste boyle biseeeeey, iste boyle biseeeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Moderasyon buyuklu kucuklu ironik mesajlar atmak icin aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 wissy ve horizonun ilk mesajları beni hayrete düşürdü insanlar bu kadarmı duyarsız sorun bendemi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Sorun sende olsa gerek... 85 yasinda bir insani 35 yasinda bir insana gore daha `gozaltina alinamaz` kilan sey nedir? `Yasli basli adam` olusuna getirirsen derim ki yasli basli adam emeklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ifade vermek için çağrılır önce insanlar çağrıya cevap verilmezlerse tutuklanır, gecenin dördünde baskınla götürülür. "demokratik" ülkelerde en azından böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Demokrasiyle alakasi olmamakla beraber soylediklerinin, iki topic asagida darbe cigirtkanligi yapip, ordu goreve diyenlerin islerine gelince `demokrasi`yi kullanmalari cok AKP'vari bir davranis olarak gozume carpmadi degil. Sanirim konu AKP, cuntaci, cumhuriyetci bla bla meselesi degil. Bizim insanimizin geneli icin demokrasi sadece uzerinden demagoji yapilcak bir arac. Yazik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Burda gözaltına alınış şeklini savunan yok , doğru yanlış savcının taktiri. Bazı gözaltılar vardır ki belli şüpheler ve eylem üstü yakalamak için yada delil var yok edilmesin diye baskın şeklinde yapılır. Buna ben karar veremem , sizde karar veremezsiniz. Ki baskınların yasal olduğunu bazı yetkili merciler tarafından açıklandı. Değilse dava açılır ve sonucu belli olur. Ama burda gözaltına alınış şeklinden çok neden alınmış vay vay edaları esiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 İlhan Selçuk gibi bilinen belli bir yere gelmis bir karakterin bu sekilde göz altına alınması kesinlikle etik olmayan bir davranıştır. Diğer taraftan ilhan selçuğu çok sevdiğimi de söyleyemem. İlhan Selçuk ve Cunta ne alaka? diyen arkadaslar biraz geriye dönüp arastırma yapsınlar. Hasan Cemalden İlhan Selçuğa cumhuriyet gazetesi nasıl bir değişim içine girmiş bir baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar