Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarih Önünde Hesap Vereceksiniz...

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:
Simdi Horizon ve turevlerine allah belanizi versin diyecegim, inanmiyorum kendisine, o yuzden ordu versin istiyorum cezayi.

Lathspell normal insanlar gibi tartışamayacaksan burda gelip kimseye hakaret etme mesaj da atma. Ortamı bozmaya hakkın yok. Sana iade ediyorum lafını. Küçük düşüyorsun , hakaret etmekle adam olunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
2 resim arasındaki 1 farkı bulun.

Bone said:
Sam said:
insanlar yaşlı veya hasta diye yasalardan bağımsız hale gelmiyor.

bakınız erbakan

+1
ancak tarih önünde hesap verecekler midir? hayır, bak buna inancım sıfır işte ve hatta rakam ile 0. bilakis türkiye'de bir grup/bir avuç insan evladı olanları hatırlayacaktır, bırak tarihi/gelecek kuşağı bundan 5-10sene sonra. bazıları da -nasıl şimdilerde hitler bazıları için süperkahraman, idol(!) ise- "lam herifi yasalar çerçevesinde almışlar. zırlıyorlar hâlâ" diyeceklerdir. aynen günümüzde olduğu gibi.

erbakan'da kimmiş, ona nasıl bir uygulama yapılmış, burada neden farklı? ilhan selçuk gibi yanında iki adet polis olan, yeri/yurdu/adresi belli birisini neden sabaha karşı gözaltına almışlar, neden bu yaşta bir adamı içeride tutmak için kasmışlar?

önemli mi? değil.

çünkü önce görüşüm! sonra insanlığım! o da eğer aklıma gelirse..

aynanın diğer tarafının düşünceleri benzer bir durumda yine aynı şekilde çalışacaktır, büyük ihtimalle.

görüşünü, tarihini, yargılamasını yemişim de insanı insan yapan yegane şey beyin, nasıl oluyorda insanı insanlıktan koparabiliyor.. bak onu çözemiyorum, anlamıyorum..

not: birbirinize de lanet okumayın, geldikleri gibi gittiler durumu olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

80 yasinda `80 yasinda, yasli adam` muamelesi istiyorsaniz da yasli adam gibi evinizde oturup torunlariniza bakmaniz lazim. Kalbin kaldirmiyorsa artik boylesi bir karambolu, buna yol acabilecek seylerden uzak durursun.

Ilhan Selcuk'u severim. Derin devletle falan da bir iliskisi olabilecegine inanmiyorum. Mantikli da degil zaten adamin basina gelenleri dusunursek. Lakin `more qq` demeden gecemeyecegim bu yaziya.
Sosyal ağlarda paylaş

Demokrasiyle alakasi olmamakla beraber soylediklerinin, iki topic asagida darbe cigirtkanligi yapip, ordu goreve diyenlerin islerine gelince `demokrasi`yi kullanmalari cok AKP'vari bir davranis olarak gozume carpmadi degil.
Sanirim konu AKP, cuntaci, cumhuriyetci bla bla meselesi degil. Bizim insanimizin geneli icin demokrasi sadece uzerinden demagoji yapilcak bir arac. Yazik valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Burda gözaltına alınış şeklini savunan yok , doğru yanlış savcının taktiri. Bazı gözaltılar vardır ki belli şüpheler ve eylem üstü yakalamak için yada delil var yok edilmesin diye baskın şeklinde yapılır. Buna ben karar veremem , sizde karar veremezsiniz.

Ki baskınların yasal olduğunu bazı yetkili merciler tarafından açıklandı. Değilse dava açılır ve sonucu belli olur. Ama burda gözaltına alınış şeklinden çok neden alınmış vay vay edaları esiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İlhan Selçuk gibi bilinen belli bir yere gelmis bir karakterin bu sekilde göz altına alınması kesinlikle etik olmayan bir davranıştır.

Diğer taraftan ilhan selçuğu çok sevdiğimi de söyleyemem. İlhan Selçuk ve Cunta ne alaka? diyen arkadaslar biraz geriye dönüp arastırma yapsınlar. Hasan Cemalden İlhan Selçuğa cumhuriyet gazetesi nasıl bir değişim içine girmiş bir baksınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...