Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Pardon yanlışlıkla şeyoldu...edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 sechil said: yerime tercih edilen Brontozor be bu, resim çıkmadı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 byzasz said: Bence egoyla da çok alakalı, yüksek ogolu bir insansan bence aldatma ihtimalin daha yüksek.. Egonu tatmin ederken genelde kotrolü de yitirip sex yapılıyor sonra pişmanlıklar falan fişman.. Çok fazla kişiyle de birlikte olmuş olmak da ben egomu tatmin etim demeye yetmiyor sadece tekrar tatmin etme süresini uzatıyor.. hepsinin dışında ise erkelerin genlerinde birçok dişide genlerinin devam etmesi gerektiği düşüncesini tetikleyen bir yerler var olduğuna inanıyorum( yani nerdeyse tüm canlıların erkeklerinde bu var)Bunun tabi biz düşünen varlıklara yansıması aldatma olarak oluyor.. Birini çok seviyorum, nerdeyse 2 senedirde berğberiz fakat içimde biryerlede kimselere söyleyemediğim, söylediğim de yuh hayvansın diyecekleri ama bunun böle olduğunu bildiğim bişey var, binlerce kadından binlerce çocuğum olsun isterdim açıkcası.. Bunuda bu gene bağlıyorum.. Ben inanılmaz yüksek egolu bir insanım ama asla aldatmam. Benim de yaklaşık 2 senelik bir ilişkim var şu anda ve aklımın ucundan bile geçmedi öyle bişey yapmak. Bence tam tersi yüksek egolu insan aldatmaz, gerek duymaz. Özgüveni düşük insan eline fırsat geçirince kaçırmayıp aldatır diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kadınlar neden aldatıyosa erkeklerde aynı sebeplerden aldatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 patichan mı açsak acep, paticik açılmayalı üslup fena kaymış (o_O) Bu konuları gördükçe sap olduğum için seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kız arkadaşımın nicki sechil olsa ben de aldatırdım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Marl0_on said: kız arkadaşımın nicki sechil olsa ben de aldatırdım mesela. ahahahahah farklı bir bakış açısı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 nicki sechil olup adi begum olsa mesela gene aldatirmisin yane nicke mi tavrn ismin h eklenip nick yapilmasina mi lahmacunchu donerchi khanatchi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 sevgilin senden ayrılıp gay olsaydı daha az mı üzülürdün daha çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 teknolojik olarak daha iyi telefon çıkınca kim alır? -erkekler dizayn olarak daha iyi(ya da elemanın yaşına göre uygun)telefon çıkınca kim alır? -kızlar. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 doğru ''sechil'' e aslında tavrım. yani nicke. rahatsız edici ki. kız arkadaşımın bir yerlerde sechil nickini kullandığını duysam bir garip olurdum heralde. =p çok şey bir nick çünkü... nasıl desem. patates, evet. kesinlikle patates. özenilmemiş bile. insan ilk harfini büyük yapar yani en azından. Ama Seçil yapsa ne güzel. sade, hoş. ama sechil. ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 sechil said: yalan attığımmı düşünülüyor? yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Xaenin said: byzasz said: Bence egoyla da çok alakalı, yüksek ogolu bir insansan bence aldatma ihtimalin daha yüksek.. Egonu tatmin ederken genelde kotrolü de yitirip sex yapılıyor sonra pişmanlıklar falan fişman.. Çok fazla kişiyle de birlikte olmuş olmak da ben egomu tatmin etim demeye yetmiyor sadece tekrar tatmin etme süresini uzatıyor.. hepsinin dışında ise erkelerin genlerinde birçok dişide genlerinin devam etmesi gerektiği düşüncesini tetikleyen bir yerler var olduğuna inanıyorum( yani nerdeyse tüm canlıların erkeklerinde bu var)Bunun tabi biz düşünen varlıklara yansıması aldatma olarak oluyor.. Birini çok seviyorum, nerdeyse 2 senedirde berğberiz fakat içimde biryerlede kimselere söyleyemediğim, söylediğim de yuh hayvansın diyecekleri ama bunun böle olduğunu bildiğim bişey var, binlerce kadından binlerce çocuğum olsun isterdim açıkcası.. Bunuda bu gene bağlıyorum.. Ben inanılmaz yüksek egolu bir insanım ama asla aldatmam. Benim de yaklaşık 2 senelik bir ilişkim var şu anda ve aklımın ucundan bile geçmedi öyle bişey yapmak. Bence tam tersi yüksek egolu insan aldatmaz, gerek duymaz. Özgüveni düşük insan eline fırsat geçirince kaçırmayıp aldatır diye düşünüyorum ben. Yanlış düşünüyorsun. yani olmasını istediğin gibi yorumluyorsun.. Yüksek egolu insan reakbeti sever köpek balıklarıyla yüzmekten çekinmez, ve egosuna biraz zarar verdinmi hemen tamire girişir, ispatlarıda sever.. Uzun süreli ilişkiler inişli çıkışlı süreçler yaşamaya gebedir( tabi bunun aksini yaşayan larda vardır ama istisnadır) bu süreçler içersindeyken egonun beslenmediği zamanlarda yada insan güven tazelemek ister bence.. Aklının ucundan geçmediğinden bahsetmişsin Fakat zaten bu durum senin kotrolun dışında gerçekleşir, gece dışarı ççıktığında 'haa bu aralar egomda alaşağı birisle tanışırsam egomuda tatmin ederim artık' diye çıkmaz kimse dışarı herlade.. Hepsin dışında asla asla dememek gerktiğine inanıyorum ben.. Ama insan oğlunun herbiri ayrı bir dünya , sen ne kadar kalıplara sokmaya çalışsanda farketmediğin bir köşesı çıkıp kalıpa girmesini engelleyebiliyor.. Ama egoyla çok alakalı diye düşünüyorum ben.. Çocuğun birlikte olduğu kız yıkılmıyor resme göre( gerçi sevgiliside yıkılmıyor) fakat çocuk kednini iyi hissetmek için kızla yatmış.. Aldatmasının sebebi abazalık değilse egosunu tatmin etmiş çocuk, sonrada astarı yüzünü geçmiş pişman mişman olmuş bişeyler bişeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Fistan said: sechil said: yalan attığımmı düşünülüyor? yes yalan değil yakın olarak şahidiyim olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 O KIZA DA YAKLAŞTIN MI YOKSA!?!?!!??!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Teselli edilmesi gereken üzgün bir kız varmış burada, geldim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 dev sen bas git memeliyle olmadi zekyle dota oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 dev erciği çağırsana yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kız a 10 üzerinde 4-5 vermişler ya kız iyice depresyona girecek iyice kötü olacak. beri yüzüne demeyin. 10 üzerinden 4 4.5 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 arkadaslar bi sakin olun lütfen. bu ne yahu iyice taban yapmis muhabbet, memeli, sisko.. bi sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 DOBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 dobi village Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 alyen abi direk ::o edit: birdaha baktım da tekrar korktum. o ne lan korku filmi gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ginaly said: hatun dediğin böle olur kimin sevgilisi demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 @pogodi: sçs <3 ehahahuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar