Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkekler neden aldatır?

sechil

Öne çıkan mesajlar

byzasz said:
Bence egoyla da çok alakalı, yüksek ogolu bir insansan bence aldatma ihtimalin daha yüksek.. Egonu tatmin ederken genelde kotrolü de yitirip sex yapılıyor sonra pişmanlıklar falan fişman.. Çok fazla kişiyle de birlikte olmuş olmak da ben egomu tatmin etim demeye yetmiyor sadece tekrar tatmin etme süresini uzatıyor..

hepsinin dışında ise erkelerin genlerinde birçok dişide genlerinin devam etmesi gerektiği düşüncesini tetikleyen bir yerler var olduğuna inanıyorum( yani nerdeyse tüm canlıların erkeklerinde bu var)Bunun tabi biz düşünen varlıklara yansıması aldatma olarak oluyor..

Birini çok seviyorum, nerdeyse 2 senedirde berğberiz fakat içimde biryerlede kimselere söyleyemediğim, söylediğim de yuh hayvansın diyecekleri ama bunun böle olduğunu bildiğim bişey var, binlerce kadından binlerce çocuğum olsun isterdim açıkcası..

Bunuda bu gene bağlıyorum..

Ben inanılmaz yüksek egolu bir insanım ama asla aldatmam. Benim de yaklaşık 2 senelik bir ilişkim var şu anda ve aklımın ucundan bile geçmedi öyle bişey yapmak. Bence tam tersi yüksek egolu insan aldatmaz, gerek duymaz. Özgüveni düşük insan eline fırsat geçirince kaçırmayıp aldatır diye düşünüyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru ''sechil'' e aslında tavrım.
yani nicke.
rahatsız edici ki.
kız arkadaşımın bir yerlerde sechil nickini kullandığını duysam bir garip olurdum heralde. =p
çok şey bir nick çünkü...
nasıl desem.
patates, evet. kesinlikle patates.
özenilmemiş bile.
insan ilk harfini büyük yapar yani en azından. Ama Seçil yapsa ne güzel. sade, hoş.
ama sechil.
ı-ıh.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
byzasz said:
Bence egoyla da çok alakalı, yüksek ogolu bir insansan bence aldatma ihtimalin daha yüksek.. Egonu tatmin ederken genelde kotrolü de yitirip sex yapılıyor sonra pişmanlıklar falan fişman.. Çok fazla kişiyle de birlikte olmuş olmak da ben egomu tatmin etim demeye yetmiyor sadece tekrar tatmin etme süresini uzatıyor..

hepsinin dışında ise erkelerin genlerinde birçok dişide genlerinin devam etmesi gerektiği düşüncesini tetikleyen bir yerler var olduğuna inanıyorum( yani nerdeyse tüm canlıların erkeklerinde bu var)Bunun tabi biz düşünen varlıklara yansıması aldatma olarak oluyor..

Birini çok seviyorum, nerdeyse 2 senedirde berğberiz fakat içimde biryerlede kimselere söyleyemediğim, söylediğim de yuh hayvansın diyecekleri ama bunun böle olduğunu bildiğim bişey var, binlerce kadından binlerce çocuğum olsun isterdim açıkcası..

Bunuda bu gene bağlıyorum..

Ben inanılmaz yüksek egolu bir insanım ama asla aldatmam. Benim de yaklaşık 2 senelik bir ilişkim var şu anda ve aklımın ucundan bile geçmedi öyle bişey yapmak. Bence tam tersi yüksek egolu insan aldatmaz, gerek duymaz. Özgüveni düşük insan eline fırsat geçirince kaçırmayıp aldatır diye düşünüyorum ben.
Yanlış düşünüyorsun. yani olmasını istediğin gibi yorumluyorsun.. Yüksek egolu insan reakbeti sever köpek balıklarıyla yüzmekten çekinmez, ve egosuna biraz zarar verdinmi hemen tamire girişir, ispatlarıda sever.. Uzun süreli ilişkiler inişli çıkışlı süreçler yaşamaya gebedir( tabi bunun aksini yaşayan larda vardır ama istisnadır) bu süreçler içersindeyken egonun beslenmediği zamanlarda yada insan güven tazelemek ister bence.. Aklının ucundan geçmediğinden bahsetmişsin Fakat zaten bu durum senin kotrolun dışında gerçekleşir, gece dışarı ççıktığında 'haa bu aralar egomda alaşağı birisle tanışırsam egomuda tatmin ederim artık' diye çıkmaz kimse dışarı herlade.. Hepsin dışında asla asla dememek gerktiğine inanıyorum ben.. Ama insan oğlunun herbiri ayrı bir dünya , sen ne kadar kalıplara sokmaya çalışsanda farketmediğin bir köşesı çıkıp kalıpa girmesini engelleyebiliyor.. Ama egoyla çok alakalı diye düşünüyorum ben.. Çocuğun birlikte olduğu kız yıkılmıyor resme göre( gerçi sevgiliside yıkılmıyor) fakat çocuk kednini iyi hissetmek için kızla yatmış.. Aldatmasının sebebi abazalık değilse egosunu tatmin etmiş çocuk, sonrada astarı yüzünü geçmiş pişman mişman olmuş bişeyler bişeyler..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...