HellHound Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 25 yillik 1984-Apple reklami o trailerin olayi gariban millet kafayi yemis mesaj ariyor her yerde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 şu oyunda yalan oldu. Baya bi çıkmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Up lamayın şunu heyecan yapıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 aslında işime geliyo. ne zaman hl2 single campaign oynamaya kalksam la dur ep3 çıkmaya yakın baştan oynarsın bütün seriyi diyip erteliyorum. böylece nerdeyse varlığını unutcam oyunun ep3 çıkınca süper olcak evet beklemekten sıyıran hl oyuncusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 her seferinde BU SEFER ÇIKTI diye atlıyorum ya şu başlığa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Valla yılan hikayesine döndü.Dukenukem cıkmadan cıksa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 felfecir said: her seferinde BU SEFER ÇIKTI diye atlıyorum ya şu başlığa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 jonq said: Up lamayın şunu heyecan yapıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Hani belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 cs 2 veya l4d 3 dir olur büyük ihtimal hatta dota bile olabilir :). hatta orange box gibi birşeyde olabilir.herşey olabilir valve bu :) işine ne geliyorsa onu yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Çok önemli bir şey olsaydı gider artık her ay başka yerde yapılan oyun fuarlarının birinde açıklarlardı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dotaymış :) minik bi umut vardı hl3 diye ama gene olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Enteresan işler dönüyor: http://icefrogtruth.blogspot.com/ Commentlerde birine olayın tarihini yazmasını istedim: said: Guinsoo and Eul were the original creators, Guinsoo especially. They started the mod with inspiration from the map Aoen of Strife that existed in Starcraft 1. Years later it was passed on to Icefrog because had something going on in their life so they didnt have the time to develop this- for free. Guinsoo is hired by Riot to develop LoL, in which time, Icefrog is working on Dota and working along with S2 behind the scenes to develop HON and hes also working on LoL (the 2 games were development around the same time frame). Now here's the deal...neither S2 nor Riot knew Icefrog was working with both of them, so thats where the controversy of a few weeks ago came out of. Now that Icefrog is finished with his contracts with S2 and Riot, he picks up a Valve one (he was actually actively finding a company that would pick him up and give him cash - valve was the one foolish enough). So right now he may or may not be working with someone else lol, heck, for all we know, he could making a stand alone version by himself using the resources he has at valve. In other words, Icefrog is a weasel and everyone should stop loving him so much Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 http://gameinformer.com/b/features/archive/2010/10/13/dota-2-announced-details.aspx görseller güzelmiş de adamlar böyle aptal şeylerle uğraşacağına episode 3'ü çıkarsın lan. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 e-drama olmuş icefrog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 adamlar dota filan yapıyo ya allahım çıldır.. lan bari bi haber edin olumlu olumsuz ya iptal ettik ya da half life 3 yapıyoz filan die hayret bişey,güya 6 ayda bir çıkıcaktı episodelar,hangi 6 ay, 6 yıl oldu lan! /nerdrageoff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 dota 2 yapıyo adamlar ya, hon çıtayı bu kadar yükseltmişken, milyonlar episode 3 beklerken böyle bi hamle yapmalarına şaşırdım. patlar bence bu dota 2 ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 o gabe in ağzını eline vereceksin artık bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hon cıktıgında tum dota clonları patlamıstı zaten. bosa emek harcamıslar yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 clonları derken? lol'dan başkası da var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Vardı. Ki LoL patlamış değil. Çok fazla oyuncusu var. HoN Dota'nın aynısı, LoL daha farklı, ve bence daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zWdh8W8Igyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bence hon dota'nın eksik yanlarını doldurup harika bi oyun oldu. lol indirip 10 dakika içinde sildim o kadar leş geldi. dota 2ye pek gerek yoktu bence, competitive olarak da hon o boşluğu doldurdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar