Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 3. sü çıkması gereken bir sürü oyunu var. İlk hangisi olacak acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 alla alla. ben başka bi videosundan aldılar herhalde diye düşünüyodum da şarkı için kaydetmiş gaben başındaki ve sonundakini. YOKSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 (düzenlendi) Ağustos 20, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 yeni oyunlar hazır 300 500gb yer kaplamaya başlamışken, meğer gaben gizliden ssd/hdd yapan firmalarla gizli anlaşma yapıp oyunu 1.2tb yapıyomuş, herkesi en az 2tb ssd/hdd almaya zorluyomuş, ordan 5. köşesini dönüyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 of radyoaktif bataklığa daldıkça yarıldım. kanalın kendi de çok iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 efsane bu herif, mass effect evrenindeki austin powers vidyaları favorilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 confir... nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Vr mi acaba yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Yok bu sefer Steam Deck tech demosu yapmışlar. Steam Deck'lerin satması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 geçen ay ön sipariş verdim ama after q2 diyor dağıtım. üretim yavaş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Here we go again: Counter-Strike 2 has a Half-Life reference https://www.pcgamer.com/here-we-go-again-counter-strike-2-has-a-half-life-reference/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 cs2 de çıkınca bütün oyunlar ikincide takılmış oluyor sanırım, demek ki sonra yeni seri gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Artifact var ya sonradan peydahlanan, seriyi jinxliyor ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 ilk artifact projesi droplandı, classic olarak isim değişti üstüne foundry diye tekrar üzerinde çalışıyorlardı. artifact2 diye çıkartsalar daha iyiydi de o da droplandı komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 ahah bu ne lan, roguelike olcakmış bi de. free ve steam'e geliyor yakında. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Geçmiş 1 nisan şakası heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 valve yapmıyo ya fan made, steam'e kabul etmişler sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 lmao 4 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Yeni valve logosu biraz heyecanlandırmıştı ilk çıktığında, sondaki E ters 3 teorileri dönmüştü kafamda, ama şişkonun manipülasyonundan başka bişey değilmiş, artık iyice eminim. Bence HL3, 3. dünya savaşıyla beraber çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 HL3 VRda olacak bence, sisman VR urunuyle ayni zamanda cikaricak Alyx gibi. Alyx zaten cok basarili denemeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 hl3u vr yaparlarsa levyelerle yikarlar dukkani başlarına. usenmem vize bilet alir ben de katilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Vr hala cok hantal, oyunculuk icin sonraki adim neyse ona sakliyorlar hl3’u ama vr su an bunu kaldirabilecek durumda degil, donanimlar buyuk, sarj sorunlu, kablo taksan engel, 3. parti duzgun oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Lütfen … Valve working on new project with a codename fans are linking to Half-Life "F*ck it, I'm putting my clown makeup back on." https://www.eurogamer.net/half-life-3-may-have-been-announced-by-a-voice-actor-who-probably-has-never-heard-of-steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar