Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half-Life 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi adamlar HL3'ü çok güzel viral olarak kullanıyorlar işte, çıkmasına gerek yok ki çıksa daha az kar eder oyun çıkmadan daha çok reklam yaptırıyor. Ne zaman gerekiyorsa bir iki kod mod bir şey çıkarıyorlar hype tekrar.

HL3 böylece efsane olarak kalıcak belki 10 sene sonra çıkar
Mesaj tarihi:
bence vr vs gibi büyük bi devrimle çıkar ya da hiç çıkmaz. vr için en kullanışlı oyunu yaparsa yine devrim yapmış olur.
Mesaj tarihi:
ehueh adamlar 20 yıldır dünyada oynanan en baskın türünün son halini yarattılar, 15 yıldır da o modeli değiştirebilen bir babayiğit çıkmadı. bundan önceki mihenk de zaten türü yaratan id'de.

tf serisi de unutulmuş.

ne portal ne de l4d o ayarda çıkardı o stüdyolar kendileri bağımsız yapsaydı.

birtek cs ve dota önceden popüler olup da sonradan dahil olan, diğerleri valve ürünü. "dos'u ms yapmadı aslında bill gates satın aldı kodu" tier açıklamalar yapmayalım lütfen.
Mesaj tarihi:
şu aşamada half-life'ın mazisi galatasarayın uefa kupası gibi bir hal aldı. karın doyurmuyor. 3-5 sene daha CS:Git CS:Gel, dota'ya hero, fortress'a şapka diye geçmez. benim için sorun yok, hastası değilim half-life'ın. ama çok küfür yiyorlar bir süredir sdf.
Mesaj tarihi:
Sam said:

ehueh adamlar 20 yıldır dünyada oynanan en baskın türünün son halini yarattılar, 15 yıldır da o modeli değiştirebilen bir babayiğit çıkmadı. bundan önceki mihenk de zaten türü yaratan id'de.

tf serisi de unutulmuş.

ne portal ne de l4d o ayarda çıkardı o stüdyolar kendileri bağımsız yapsaydı.

birtek cs ve dota önceden popüler olup da sonradan dahil olan, diğerleri valve ürünü. "dos'u ms yapmadı aslında bill gates satın aldı kodu" tier açıklamalar yapmayalım lütfen.
volvo sux. Keske batsa. Steamdeki 1500 oyunuma bile acimam. Bastigim 10k usd ile gabeni 3 gun boyunca ben besledim ama bu kadar fanboi degilim yazik
Mesaj tarihi:
noldu lan gabe niye üzdü sizi bu kadar sdf.

içinizdeki ışığı kaybetmeyin kardeşlerim, bu adamlardan başka bir oyun çıktığında büyük utanç kaplayacak içinizi, başınız eğik döneceksiniz aramıza.
Mesaj tarihi:
Gaben made me do it.

Cikar artik sunu allahsiz siskooo. O kadar zaman olmuski bitireli steam gameplay zamanini bile gostermiyo. Sayac featuredan once bitmis en son cikan ep2. 30 kez bitirdigim hl1 haric ne oluyordu seride unuttum valla tamamen
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

valve mal olabilir belki ama saygım sonsuz adamlara
çok büyük miktarda toleransım var adamların sıçıp batırmalarına açıkcası

hass lan
sabah staemden öyle demiyordun yapıcakları oyunu diyordun?
şişmanın ben diyordun?
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=ZKK74Wh-J10

source 2 olabilir, detaylar falan çok iyi.

bu da tanıyanlar bilir eski epic yapımcısı

https://twitter.com/therealcliffyb/status/573292215637708801
  • Yeni Oluştur...