Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half-Life 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

Abi adamlar HL3'ü çok güzel viral olarak kullanıyorlar işte, çıkmasına gerek yok ki çıksa daha az kar eder oyun çıkmadan daha çok reklam yaptırıyor. Ne zaman gerekiyorsa bir iki kod mod bir şey çıkarıyorlar hype tekrar.

HL3 böylece efsane olarak kalıcak belki 10 sene sonra çıkar
Sosyal ağlarda paylaş

ehueh adamlar 20 yıldır dünyada oynanan en baskın türünün son halini yarattılar, 15 yıldır da o modeli değiştirebilen bir babayiğit çıkmadı. bundan önceki mihenk de zaten türü yaratan id'de.

tf serisi de unutulmuş.

ne portal ne de l4d o ayarda çıkardı o stüdyolar kendileri bağımsız yapsaydı.

birtek cs ve dota önceden popüler olup da sonradan dahil olan, diğerleri valve ürünü. "dos'u ms yapmadı aslında bill gates satın aldı kodu" tier açıklamalar yapmayalım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

şu aşamada half-life'ın mazisi galatasarayın uefa kupası gibi bir hal aldı. karın doyurmuyor. 3-5 sene daha CS:Git CS:Gel, dota'ya hero, fortress'a şapka diye geçmez. benim için sorun yok, hastası değilim half-life'ın. ama çok küfür yiyorlar bir süredir sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ehueh adamlar 20 yıldır dünyada oynanan en baskın türünün son halini yarattılar, 15 yıldır da o modeli değiştirebilen bir babayiğit çıkmadı. bundan önceki mihenk de zaten türü yaratan id'de.

tf serisi de unutulmuş.

ne portal ne de l4d o ayarda çıkardı o stüdyolar kendileri bağımsız yapsaydı.

birtek cs ve dota önceden popüler olup da sonradan dahil olan, diğerleri valve ürünü. "dos'u ms yapmadı aslında bill gates satın aldı kodu" tier açıklamalar yapmayalım lütfen.
volvo sux. Keske batsa. Steamdeki 1500 oyunuma bile acimam. Bastigim 10k usd ile gabeni 3 gun boyunca ben besledim ama bu kadar fanboi degilim yazik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...