reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Abi adamlar HL3'ü çok güzel viral olarak kullanıyorlar işte, çıkmasına gerek yok ki çıksa daha az kar eder oyun çıkmadan daha çok reklam yaptırıyor. Ne zaman gerekiyorsa bir iki kod mod bir şey çıkarıyorlar hype tekrar. HL3 böylece efsane olarak kalıcak belki 10 sene sonra çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bence vr vs gibi büyük bi devrimle çıkar ya da hiç çıkmaz. vr için en kullanışlı oyunu yaparsa yine devrim yapmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ehueh adamlar 20 yıldır dünyada oynanan en baskın türünün son halini yarattılar, 15 yıldır da o modeli değiştirebilen bir babayiğit çıkmadı. bundan önceki mihenk de zaten türü yaratan id'de. tf serisi de unutulmuş. ne portal ne de l4d o ayarda çıkardı o stüdyolar kendileri bağımsız yapsaydı. birtek cs ve dota önceden popüler olup da sonradan dahil olan, diğerleri valve ürünü. "dos'u ms yapmadı aslında bill gates satın aldı kodu" tier açıklamalar yapmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 şu aşamada half-life'ın mazisi galatasarayın uefa kupası gibi bir hal aldı. karın doyurmuyor. 3-5 sene daha CS:Git CS:Gel, dota'ya hero, fortress'a şapka diye geçmez. benim için sorun yok, hastası değilim half-life'ın. ama çok küfür yiyorlar bir süredir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Sam said: ehueh adamlar 20 yıldır dünyada oynanan en baskın türünün son halini yarattılar, 15 yıldır da o modeli değiştirebilen bir babayiğit çıkmadı. bundan önceki mihenk de zaten türü yaratan id'de. tf serisi de unutulmuş. ne portal ne de l4d o ayarda çıkardı o stüdyolar kendileri bağımsız yapsaydı. birtek cs ve dota önceden popüler olup da sonradan dahil olan, diğerleri valve ürünü. "dos'u ms yapmadı aslında bill gates satın aldı kodu" tier açıklamalar yapmayalım lütfen. volvo sux. Keske batsa. Steamdeki 1500 oyunuma bile acimam. Bastigim 10k usd ile gabeni 3 gun boyunca ben besledim ama bu kadar fanboi degilim yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Activision > EA > ubi > volvo > paradox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ztVMib1T4T4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Silphatos said: Activision > EA > ubi > volvo > paradox EA ve ubi olmasa yerdim de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 noldu lan gabe niye üzdü sizi bu kadar sdf. içinizdeki ışığı kaybetmeyin kardeşlerim, bu adamlardan başka bir oyun çıktığında büyük utanç kaplayacak içinizi, başınız eğik döneceksiniz aramıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 birde bu adam alan yetkilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 cikiyor sandim napiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 NolaxThensbane said: birde bu adam alan yetkilisi Kendi alaninda troll gubisi yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 hahaha YAĞH BARİ ALAN YETKİLİSİ YAPMASIN YA SIR PLEASE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 adam kendi toprağını yağmaladı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Gaben made me do it. Cikar artik sunu allahsiz siskooo. O kadar zaman olmuski bitireli steam gameplay zamanini bile gostermiyo. Sayac featuredan once bitmis en son cikan ep2. 30 kez bitirdigim hl1 haric ne oluyordu seride unuttum valla tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Daesu said: http://www.youtube.com/watch?v=ISlRVaQuaYY ben bunu loop'a aldım dinliyorum lanet olsun. arada açıp izliyorum döneni. http://www.infinitelooper.com/?v=ISlRVaQuaYY&p=n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 mulgear6 said: valve mal olabilir belki ama saygım sonsuz adamlara çok büyük miktarda toleransım var adamların sıçıp batırmalarına açıkcası hass lan sabah staemden öyle demiyordun yapıcakları oyunu diyordun? şişmanın ben diyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Önümüzdeki 3 ay içinde duyuracaklar HL3'ü *SS'ini alin bu mesajin 3 ay sonra lazim olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 baklava gönderseydik çıkartırdı şişmanım (oyunu değil küsküyü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 kasımda çıkıcak hl3 ss alın bunuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 postlar duruyo işte lan ne ss'i (biri editlemezse huehuehue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ZKK74Wh-J10 source 2 olabilir, detaylar falan çok iyi. bu da tanıyanlar bilir eski epic yapımcısı https://twitter.com/therealcliffyb/status/573292215637708801 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 o gösterdikleri portal contenti yeni mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 çıkmıcak hiç bişi çük gibi kalcanız alın bunun ss ini odanıza asın gece bakıp ağlarsınız DHSGFSDSGFDSGHSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 source 2, vulkan api ile intel onboard kart ile calıstırmıilar sanırım http://www.youtube.com/watch?v=0Hth4u65zfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar