Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bone said: Deathblade said: Abi grafikler çok iyi görünüyor. http://galeri.uludagsozluk.com/41/half-life-3_116113.jpg gelenek bozulmasın. şöyle grafikli oyun mümkün aslında günümüzde de, aynen şu atmosferi sağlayacak (dystopic?) bir oyun görmek isterdim. hawken benzeri bi stile sahip ama o mech oyunu olcak, insan gibi şehirde dolaşamıycaz. hawkenın gorselliğini değiştirmişler baya, o eski illustratif hali yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 verildi mi bilmiyorum ama başarılı bir kısa fan made film. Hev Suit'ine kadar yapmışlar, http://www.youtube.com/watch?v=NvgEx1g9dW4&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 film çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 comic aglattı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Yok mu yeni bir haber HL3 ile alakali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yok dediysem yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 uplama ve yersiz heyecan verme zamanı gelmiş bile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 o zaman, üçüncüyü bilmem ama dördüncüsü sanal gerçekçilik ile olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 tamam çıkmıcak herhalde half life 3.. ? hassss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 birazdan basın toplantısında detaylar verecek gabe abi, stream link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ne terbiyesiz bişeysin lan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 haber eski mi yeni mi bilemedim lakin, Source 2 confirmed. ITS COMING http://www.computerandvideogames.com/377934/valve-confirms-work-on-source-2-engine/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 source 2 ve rişoçe 2 geliyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Gabe Newell reveals: 'We're waiting for a game to roll it out with' şu herifin varya gidip ağzını burnuna levye ile girişesim var yemin ediyorum. resmen daşak geçiyo bizimle kaç senedir aynı tarz laflar. şişko camış!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 olm orda gelecek hafta çıkarıyoz piyasaya diyor, ingilizcen yok tabii adamın ne günahını alıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Demiştim HL3'ü yepyeni bir motorla yaparlar diye. O ZAMAN YAKINDIR BEYLER!!! Bu E3 eğlenceli geçebilir, yeni konsollar, yeni oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Silphatos said: olm orda gelecek hafta çıkarıyoz piyasaya diyor, ingilizcen yok tabii adamın ne günahını alıyon anladık o kadarını, bu herif bu tarz konuşmaları hep yapıyor her sene, sene sonu yapıyor çıkarıyor ypaıyorz ediyorz... onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yazık lan inanmış adamlar.. 2013 yazına kadar çıkmıcak. aha buraya yazdım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bu oyun patlar diyim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 2013 yazı mı? ahah. en az 1 yıl (opsiyonel erteleme ile 1,5 yıl) önce duyururlar zaten biz oyunu yapıyoruz diye. öyle birşey olmadığına göre ve neslin sonuna geldiğimize göre bu nesile bekleme. zaten yeni motor yapıyoruz ve uygun oyunu bekliyoruz duyurmak için dediler geçen. ha pardon yeni nesil konsollar duyurulmamıştı di mi daha, o yüzden benim tahminim en erken 2014 yazında oyun basını demosunu dener. veya basına özel gösterim olur, oyunculara gördüklerini anlatırlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Hl2 Ep2'ye 403 MBlik bi update geldi. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3020191 steam forumlarında 400mb'lik bi bug fix olamayacagini falan konusuyolar. bir kaç tane de video var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 0 la 1 ler ne diyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar