razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hey gidi http://www.youtube.com/watch?v=zHH5L39YtDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Source gayet başarılı ama artık eskimeye başladı. Bence HL3 için yeni engine yapıp yine ortalığı sallayacaklar. Unreal kadar başarılı ve rağbet gören bir engine ile geleceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 source motoru unreal den daha güzel bence. yaygınlık olarak o kadar olmasa da. mouse hassasiyeti fln çok iyi özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 portal 2 de source kullanmıyor mu? Bence halen başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 said: Portal games take place in the universe first established in the Half-Life games. And, yes, they do all fit together. "Portal is after Half-Life 1 and before Half-Life 2," Wolpaw said. "Without getting into it too much, Portal 2 is further down the line." I asked if that meant that Portal 2 is, say, after Half-Life Episode 2. He didn't want to get into that. The Portal and Half-Life games co-exist, but they won't crossover too much, Wolpaw said. "We tried to keep as light a touch about it as we did in Portal 1. Fans of Half-Life will notice some things, but if you haven't played Half-Life they'll just kind of pass right by you. You're not going to see Gordon tromping through the facility." He likened it to how the X-Files had an overarching plot but then also standalone episodes that were a little looser. "Aperture Science is kind of this fun-house of science, this bubble in the otherwise serious Half-Life universe." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ne zaman geliyor, belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 EDIT: nisan sonu yazmıştım ama portal başlığında sandım kendimi :D Daha çok var gibi Episode 3 yada HL3 ile ilgili haberin çıkmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 said: Son Half-Life oyunu Episode 2'den bu yana tam 4 yıl geçti ancak Gordon Freeman'ın yeni macerasına dair hala elle tutulur bir bilgiye sahip değiliz. Geçtiğimiz günlerde Half-Life 2: Episode 3 yerine yapılan Half-Life 3 telaffuzu yüreklere bir miktar su serpse de oyuncular olarak içimiz hala rahat değil. Hislerimizi paylaşan Avustralyalı oyuncular Valve Pazarlama Müdürü Doug Lombardi ile yaptıkları röportajda ona "Yeni bir Half-Life oyunu görebilecek miyiz?" sorusunu sormuş. Lombardi'nin kısa ve öz cevabı ise şöyle; " Yeni bir Half Life oyunu görecek misiniz, evet. Gordon Freeman'ın maceralarıyla işimiz bitmedi. Sizde bundan fazla bir şey söyleyemem ancak biraz daha dayanın..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ben o cocukların yerinde olsaydım dayanamaz girişirdim herife yeter ulan!! dayanın dayanın nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dayandım al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 half-life ilgili güzel türkçe bir yazı var mı, her şeyi anlatan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 var dear half life fans bok çıkarırz hemen öle bekleyin ulan ibneler işiniz ne saygılarımızla valve yönetim biilişm sistemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 2 sene önce ayrıntılı bir HL evreni tanıtımı, anlatımı, kronolojisi hazırlıyordum, sonra yattı bir kenarda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 türkçe yazı okuyacağınıza oyunu oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 tüm oyunları bitirdim ama ingilizcem zayıf olduğu için bir de türkçe bi yazı okumak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 hikayede merak ettiğin bi konu varsa burdan sorabilirsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 G-Man kimdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 En manyağından girdin ya sende. G-Man hala belirsiz bir karakter ama insan olmadığı kesin, intergalactic bir bürokrat gibi bişey. Kendi planları var ırklarla ilgili. Source SDK'da comment olarak şu yazar. "Purpose: The G-Man, misunderstood servant of the people." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 G-Man'i çözerse zaten gerisi gelir. Şu üçüncü oyun duyurulursa bol bol türkçe kaynak bulursun ya çıkışına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 G-Man bilinmiyor şu tarihte. Half-Life 3 çıkınca açıklayacakları doğrultusunda bir iddia vardı ama Episode 3'ü HL3 şeklinde pazarlayacaklarsa pek bir anlamı olmaz sanıyorum. G-Man hakkında duyduğum dedikodular şunlar - Gordon Freeman'in gelecekteki hali (en saçması bu) - uzaylı bir ırkı Combine ırkı tarafından yokedilmiş, son kalan kişi de dünyalıları kullanıp bu ırkı yoketmeye çalışıyor. - aslında combine ırkı için çalışıyor - bir mercenary guild'e üye, ve combine üzerinden çıkar sağlamaya çalışıyor başkaları da vardır valve wiki'de felan yazıyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 G-Man Gabe Newell beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 G-Manin ne olduğunu öğrenmek için önce g noktasını bulmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bu sene duyururlar artık heralde 2015 de çıkmak üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Valve Hints at Possible Half Life 3/Episode 3? http://lo-ping.org/2011/04/14/valve-hints-at-possible-half-life-3episode-3/ ek http://i.imgur.com/4YaUM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://www.gamersmint.com/valve-teases-half-life-episode-3 http://i.imgur.com/6ipD0.png http://i.imgur.com/BbQYJ.jpg http://i.imgur.com/YvqM5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar