Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe-Kasımpaşa

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

21 Mart Cuma 2008
19.00
Şükrü Saraçoğlu Stadı
Lig TV

Kasımpaşa 15.sıradaki takımla puan farkını, 5 e kadar indirdi. Kolay lokma değiller, artık.

Fenerbahçe son haftalarda dolu dizgin gidiyor. Son 2 maçta rakip filelere 8 gol bıraktı.

Fenerbahçe erken bir gol atarsa farka gidebilir ama dakikalar ilerledikçe işi zorlaşabilir.

Fenerbahçe kazanır diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kasımpaşa biraz olsun ümitlendi , kazanmak için oynamaları lazım , öylede oynarlarsa fark olur işte , Fenerbahçenin alacağını düşünüyorum bu maçı , ayrıca Fenerbahçenin puan kaybetme opsiyonu var ama bjk ile gs ın yok çünkü , bjk ı inönüde , gs ı samiyende yenecez...
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
Kasımpaşa biraz olsun ümitlendi , kazanmak için oynamaları lazım , öylede oynarlarsa fark olur işte , Fenerbahçenin alacağını düşünüyorum bu maçı , ayrıca Fenerbahçenin puan kaybetme opsiyonu var ama bjk ile gs ın yok çünkü , bjk ı inönüde , gs ı samiyende yenecez...

bir umuttur insanı yaşatan :D
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
adamınbiri said:
herzaman bellidir ne olcağı Fenerbahçem kazanır yada diğer takımlar çirkeflik yapar olay budur.

fenerbahçe her zaman masum, dürüst taraf. evet hı hı öyle kesinlikle.
fenerbahçe taraftarının da hepsi çok efendi demiyoruz tabii ki. böylesi de var maalesef =/
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'nin üstünde ölü toprağı var sanki , heralde hepsi chelsea maçını düşünüyor. Kasımpaşa yerine biraz daha becerikli gol noktalarında daha etkili bir takım olsa fenerin işi çok zor olur. Fakat Kasımpaşa sahayı çok güzel parselliyor ve çok güzel alan daraltıyor. 2. devre Kasımpaşa erken gol bulursa Fenerbahçe maçı kazanır kendine gelip , eğer Kasımpaşa golü geç atarsa , Fenerbahçe berabere kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...