Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Yarislarda iyi.. Konvoy da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 mgs5 ile aynı gün release :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Of çok iyi skybox yapmış herifler. Destiny'de Ay'a gittiğimde demiştim iyi emek vermişler diye ama Mad Max silkmiş atmış resmen. Gökyüzüne karşı zaafım var herhalde. 30-40 Lira civarlarına geldiğinde alacağım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Witness me shiny chromes diye bağıramıyorsak almam http://images-cdn.9gag.com/photo/aE19wve_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 denalir said: I got an erection when i first destroyed a convoy. Pros: Nice graphics. Satisfing gameplay. You can wreck cars like never before. The hand to hand combat is really good. Huge map. Lots of things to do on the map. Cons: The hand to hand combat is very easy , you can kill most of the enemyes easily. Eats your time. difficulty yok o zaman gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 3.2 saat oynadım, kendi başıma gezmedim, ana görevi takip ediyorum. Açıkçası adamlar yardırmış. RAGE geldi aklıma hüzünlendim :( keşke RAGE de böyle olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Valla bende bu kadar beklemiyodum, baya iyi geldi bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Oyunu nerden aliyoruz gencler? g2play'de 12 pound diyo mesela, Max Mad + The Ripper. Iyi midir fiyat? http://www.g2play.net/product/165898/mad-max-incl-the-ripper-dlc-steam-cd-key-1440245971-52811-t/ GMG'de 21 pound ediyo %40 indirimle, bunlarin fiyat baya ucuk gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 17 euro dan aldim Gamekeys4all mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 oyun çıkalı 10 gün olmadı 40% indirim ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Rusmudur hindistanmidir nedir iste birde nvidia promosyonumu ne varmis falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Patata oyun istiyordum dayanamadım aldım. MGS alacaktım ama stealth içeren oyunları full stealth ve nonleahtel oynadığımdan çok fazla zamanımı çalıyor ve en az sahip olduğum şey zaman. Diğer yandan complationist manyağıyım bunda da yapacak bir ton şey var. Kötü mü ettim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 story ufak tefek sidequestler ile 17 saatimi aldı benim mad maxte. ve uzun süredir ilk kez bir oyunu %100 yapmaya niyetleniyorum araba yüzünden heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 mgs yerine herhangi bir şey almak büyük hata, sorry mario. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Kışın indirimde alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 MGS lel, kutuya saklan kutuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 http://i.imgur.com/rxGDGsh.jpg gorsel bir solen olmus bu oyun ya. her iki dk da bir gotum dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 autosave olayı gıcık olmuş ya. geri bir önceki save'e dönme yapamıyorsun. bol scrapli araba çaldım. çadıra götürüp parçalatıcaktım, yolda bir sonraki questline yerine girdim. geri döneyim dedim fail etti questi ve sonra restart ettiğinde çaldığım scraplik araba yok olmuştu. o kadar boşuna uğraştım aracı gasp etmeye eheh. onun dışında güzel ya baya manzaralar falan muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ben bunu kanala çekmek için almıştım da halen oynayamadım tatildeyim diye, millet o kadar övüyor ki dayanamıyorum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 o nası tatil la, oyun oynanmıyan tatlimi olur. dersin tatile marsa gittim seytan dovucem ha tamam o zaman oynama. yoksa oyun oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 olm laptop hots'u bile low da açıyor, kasıyor geçen divine palm atamıyorum diye küfrettiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 oyun baya güzel ya. oynanışı da kolay ve rahat. yalnızca günümüzün vebası biraz fazla fool-proof, herbok parıl parıl parlıyo interact etmen gereken nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 6 saattir oynuyorum aldığıma zerre pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 son 1 saattir convoy kovalıyorum bitemedi izbeler X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar