bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü çok ilginç bir proje başlatıyor. Arılara uyuşturucu verilecek ve uyuşturucu bağımlısı arılar okullarda uyuşturucu kullanan öğrencileri bulacak. milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bu benim çalışmam. Arı benim. Arının ömrü ne kadar. Bu maddeleri nereden buluyorsunuz? “Piyasada olmayan bir şey değil ki. İstediği zaman bulunur. O da yekûn teşkil edecek bir şey değil. Ufak bir parça bize yeter. Bulunacak yerleri sen de benim kadar biliyorsun.” Gerçekten inanamıyorum bu adam bi de milli eğitim müdürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Böle saçma bişi olamaz hadi arı buldu bide arıya izleme cihazımı takıcaksınızki takip edesiniz eti ne budu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ya zaten gidicek 3 ay sonra rahat bırakın eğlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 uyuşturucu kullananları öldürecek özel bir zehir taşısalar ve kullananları sokup can vermesine sebep olsalar dahi umrumda olmaz benim. ama ben önemli değilim bu konuda, yasa falan özlük hakları hede hödö toplum içinde fişlenmenin akıllıca olmayacağını söylüyor. "alırım ayağımın altına haa" diyor ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 benim aklıma şöyle bir manzara geldi. bu deneyi yapan araşatırmacılar bi labaratuvarda hepsi kafa olmuş kimi yerde bayılmış kimi dansediyo kimi gülüyo bi yandan da vzz vzzz arı sesleri falan. abi süper ya ahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bunun deneyini yapan tipler ne içtiyse aynısından ben de istiyorum Yani cidden böyle bi projeyi hangi manyak geliştirir ki? Ayrıca arıyla olucak şey diil o. Ama aynı projeyi ayıyla yaparlarsa çok eğlenceli olabilir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Arıdan korkanlar için facia gibi bir uygulama. Aynı zamanda kullananı fişlemek çözüm değil. Yakında bunun cenabeti bulan, içki içeni bulan modelleri de çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bun-lar mal. bana yer yüzünde böyle bir haber bulun bundan sonra keççap yemicem !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 şaka gibi. arıya alerjisi olanlar napacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 İlk duyduğumda bayağı sesli bir kahkaha attım, bu kadar da olmaz. Şaka yapıyor sandım ama herif harbiden ciddi. Bu aralar gelecek için biraz kaygılıydım, bütün kaygımı aldı götürdü bu adam. Böyle bir kişi İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ olabiliyorsa, e biz de bi baltaya sap oluruz ya :) Puhahahahahahahahahhaha. Yazık bu millete vallahi yazık. HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 said: Çalışma için aralarında rehberlik, fen bilgisi öğretmenlerinin de bulunduğu bir komisyon kurduklarını söyleyen Özer, bir sonuç elde ettikten sonra bunu kamuoyuyla paylaşacağını belirtti. FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ NE AHERHEAURHEAUHAE REHBERLİKL DİYO ADAM BİLİM ADMA I YOAK YARILDIM ASDHASHDSAPOXSAOPSA BARİ HADEME AŞÇI FALAN KOYSALARMIŞ KAPICI KANTİNCİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 biri yazdı mı yukarda bilmiyorumda,gidip kazayla normal birisini sokarsa o çocuk uyuşturucu bağımlısı muamelesi mi görcekmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kitana said: said: Çalışma için aralarında rehberlik, fen bilgisi öğretmenlerinin de bulunduğu bir komisyon kurduklarını söyleyen Özer, bir sonuç elde ettikten sonra bunu kamuoyuyla paylaşacağını belirtti. FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ NE AHERHEAURHEAUHAE REHBERLİKL DİYO ADAM BİLİM ADMA I YOAK YARILDIM ASDHASHDSAPOXSAOPSA BARİ HADEME AŞÇI FALAN KOYSALARMIŞ KAPICI KANTİNCİ trafik ve vatandaşlık öğretmenlerini de koysalardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Şu anda arılara uyuşturucu madde veriliyor mu? “Evet, koklatıyoruz.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 said: Hayvanlarla ilgili deney yapmak için etik kuruldan izin alınması gerekiyor. Siz böyle bir izin aldınız mı? said: “Ben böyle bir çalışma yapıyorum. Yaptıktan sonra onlara bildireceğiz. Bir arı üzerinde yapılacak olan bir şey. Bu benim çalışmam. Arı benim. Arının ömrü ne kadar. Düşüncemi ortaya koyduktan sonra bilimsel olarak ne yapılması gerekiyorsa onları yapacağım. Şu anda bir araştırma içindeyiz.” Lol, aynı şeyi bir bilim adamı genetik bir çalışmada yapsa kim bilir neler der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bakanlarımız gerçekten efsane, bilimsellikleri ve politik üslupları gerçekten çok oturmuş said: Bu maddeleri nereden buluyorsunuz? “Piyasada olmayan bir şey değil ki. İstediği zaman bulunur. O da yekûn teşkil edecek bir şey değil. Ufak bir parça bize yeter. Bulunacak yerleri sen de benim kadar biliyorsun.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 OOOF LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ardet said: Bulunacak yerleri sen de benim kadar biliyorsun. efsane olmuş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Adami uyusturucu bulundurmaktan iceri almalari lazim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hay allahım. ahahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bu haberi okuduğumda inanmakta güçlük çektim. Hala da inanamıyorum, YUH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 said: Çalışma için aralarında rehberlik, fen bilgisi öğretmenlerinin de bulunduğu bir komisyon kurduklarını söyleyen Özer, bir sonuç elde ettikten sonra bunu kamuoyuyla paylaşacağını belirtti. Söylemeyi unutmuşum: kadro süper yaa=) Hayır fen bilgisi dersi ortaokulda filan diilmiydi, bilim adamı tutmasını geçtik bari lise öğretmeni bulsaymış biyoloji filan=) Çay ocağındaki Mehmetin yeğeni var bi tane, zehir gibi çocuk valla aldık projenin başına getirdik demediği kalmış bitek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Proje çalıntıymış yalnız. Çocuklar dava açsınlar müdüre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 arcane said: Bu haberi okuduğumda inanmakta güçlük çektim. Hala da inanamıyorum, YUH. harbi ya düşündükçe insanın kafasını vurası geliyor bir yerlere. Bu adam milli eğitim müdürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar