ONLAR VAR Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 İNANIN HALA OLAYIN ETKİSİNDEN KURTULABİLMİŞ DEĞİLİM. HER ŞEY KÖTÜ BİR KABUS GİBİYDİ. DIŞARDAN GARİP SESLER GELİYORDU OLAY BİRKAÇ GÜN ÖNCE OLUYOR. GECE SAAT KAÇ HATIRLAMIYORUM. TAM UYKUYA DALMAK ÜZEREDEYDİM. DIŞARDAN BİR TAKIM SESLER DUYDUM. NELER OLDUĞUNU ANLAMAK İÇİN PENCEREDEN DIŞARI ŞÖYLE BİR BAKINCA APARTMAN YÖNETİCİSİ HAKKI BEY'İN OTOMOBİLİNİN ETRAFINDA BİRKAÇ KARARTI GÖRDÜM. ÜSTÜME BAŞIMA BİR ŞEY GİYMEDEN YATAĞIMIN ALTINDAKİ SOPAYI ALDIĞIM GİBİ AŞAĞIYA İNDİM. BENİ GÖRÜNCE İSTİFLERİNİ BOZMADILAR AŞAĞI İNDİĞİMDE HALA ARABANIN ETRAFINDAYDILAR. SAĞ KAPININ CAMI KIRILMIŞTI. İÇLERİNDEN BİRİ ARABANIN TEYBİNİ ELİNDE TUTUYORDU. BENİ GÖRÜNCE HİÇ İSTİFLERİNİ BOZMADILAR. GAYET RAHAT GÖRÜNÜYORLARDI. AY IŞIĞININ YÜZLERİNE VURMASIYLA NEYE UĞRADIĞIMI ŞAŞIRDIM SAYICA ÜSTÜNLERDİ. BENİ DÖVEBİLİRLERDİ. TANIMADIĞIM BU ADAMLARIN SUYUNA GİTMEYE KARAR VERDİM. ONLARA BİR AĞABEY GİBİ YAKLAŞMAYA ÇALIŞTIM. HIRSIZLIĞIN ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY OLDUĞUNU, ALIN TERİYLE KAZANILAN, HELAL PARAYLA ALINAN BİR ŞEYİN PAHA BİÇİLEMEZ OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞTIM. UTANSINLAR DİYE ÇALDIKLARI TEYBİN SAHİBİNİN EMEKLİ BİR CUMHURİYET ÖĞRETMENİ OLDUĞUNU SÖYLEDİM. O SIRADA AYI GİZLEYEN BULUTLARDAN BİRİ ARALANDI VE AY IŞIĞI YÜZLERİNE VURDU. ŞAŞKINLIKTAN AZ DAHA KÜÇÜK DİLİMİ YUTUYORDUM. SOPAM GEVŞEYEN ELLERİMDEN YERE KAYIVERDİ.LİDERLERİ DİĞERLERİNE BENİ İŞARET ETTİ ŞOKU ÇABUK ATLATTIM. BANA BİR ZARAR VERMESİNLER, KORKUP KAÇSINLAR DİYE HEMEN YERDEN BİR TAŞ ALIP ATARMIŞ GİBİ YAPTIM. YİNE İSTİFLERİNİ BOZMADILAR. O SIRADA İÇLERİNDEN LİDERLERİ OLDUĞU ANLAŞILANI DİĞERLERİNE GARİP BİR ŞEYLER SÖYLEDİ VE PARMAĞIYLA BENİ İŞARET ETTİ.ÜZERİMDE DENEYLER YAPTILAR İÇLERİNDEN BİRİ YANIMA GELİP ALNIMA AVCUNUN İÇİYLE DOKUNDU. SONRA... SONRASI YOK. BİRDEN HER YER KARARDI. BİR UÇURUMDAN DÜŞTÜĞÜM HİSSİNE KAPILDIM. UYANDIĞIMDA EVİMDE, YATAĞIMDAYDIM. ÖNCE YAŞADIKLARIMIN KÖTÜ BİR RÜYA, BİR KABUS OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM. AMA HAYIR. BU OLAMAZDI. HER ŞEY O KADAR SAHİCİYDİ Kİ... HEMEN TUVALETE KOŞUP VÜCUDUMDA BİR AMELİYAT İZİ, BİR DİKİŞ İZİ BULMA UMUDUYLA AYNANIN KARŞISINA GEÇTİM. SIRTIMI AYNAYA DÖNMEMLE YIKILDIM. SOL KALÇAMIN HEMEN ÜSTÜNDE BEŞ PARMAK UZUNLUĞUNDA BİR DİKİŞ İZİ VARDI. BÖBREĞİMİ ÇALMIŞTI ŞEREFSİZLER.edit/dasaaa: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Vayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 geçmiş olsun. umarım yakın zamanda gereken yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sadettin teksoy çözer bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 caps tuşunu da çalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ahahahahahahahahahaha çok iyi.Resim de sağlammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sexy resimler için nereye tıklıyoduk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 oham k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 "efsaneymiş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kulagina fisildadilar mi o sozleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 truth is out there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 fgts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 çok zevkli oluyor. ben sürekli yapıyorum. gerçi benim böbreklerime dokunamıyorlar. böbreklerine çalışıyorum böyle arka arkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ROLFCOPTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kiss me deseydn ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 geçmiş olsun. kınıyorum bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 teybi de çalmışlar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 paynırmıydı teyip? çünki bizim apartmandada birinin teybi çalındı belki bizim apartmandasındır :DD:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 hırsız uzaylı vakası... çok var bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sizin apartmanda bitek beyzbol sopası sende var...yoksa? edit: yok normal sopaymış hikayeye katkıda bulunmuşum kendimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Bizim bir yakınımız NASA'da çalışıyor, bu uzaylılar çok fena maraş dondurması hastasıymış. Gün aşırı geliyorlarmış türkiye ye. Birde onlarda kızlar teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 merak ettim size ne çıktı:? NAAAAAH ÇIKTI NAAH ÇIKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 garbıçın yerini karıştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sabah akşam yemekten önce fourier analizi yazıyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar