Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ben çakallık yaptım recruitle oynuyorum :D Veteran sanırım tahmin ettiğin gibi herşeyde master karakter açıyor. Öyle yazıyor en azından. Sneak, martial arts ve rifle gidiyorum. Elektronik cihazlar saç baş yolduruyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Veteran butun skilller rank 3'de basliyor, bir de iste ayri dialog secenekleri falan... Romaaddler pek sorun degil iki critlik isleri var ama adam ilk iki add'i oldurunce direkt silahi birakip yanina kosuyor ve dana gibi vuruyor melee'ye girince. o yuzden ben fight'in basinda biraz saklandiktan sonra merdivene gidip orda yere grenade dosedim, sonra addleri bitirip adami uzerime cektim, grenadeler patlayinca da topuk, boyle baya yara verip sonrasini vur kac saklan, elde grenade kaldiysa onu kullan tekrar falan ile gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 tüh be bayağı apden kurtarırmış demekki ikinci oyuna veteran ending sıpoylır hangi sonla bitirdin sen hellhound ? scarlet ve günbatımına yelkenle bitti benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 endingBende Mina ve gunbatimina yelkenle bitirdim, oyunu genel olarak "Tamam anlasalim, sen terorist misin? peki ganimeti ver yeter, masumlari oldurmeye devam edebilirsin, zaten birinin teroristi digerinin ozgurluk savascisi..." diyerek vatan haini seklinde oynadim, bir tek sonunda Alpha Protocol'un tumunun ve Leland'in kafasina siktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 son görev sıpoylır bana sanki oyun sonunda yeteri kadar bilgi toplayamadım AP ve leland hakkında diye iyi sonla bitiremedim gibi geldi son operasyonda feciydi. tam çıktım gidiyorum handlerdan mesaj geliyor "abow erkeğim koş sıkıştım yardım et" oraya yöneliyorum anons geçiyor "minayı yakaladık" hay anasını dur milföy hamurum geliyorum derken sıkarlet çıkıyor karşıma "kız naban buralarda" derken bir anda elinde sniper katılıyor bana felaket kaotik görevdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sonevet baya kaotik, ben handler'a ne oldugunu hatirlamiyorum, anlamadim zaten Michael'i "tecrubesiyle" buyuledikden sonra yok oldu. Mina'yi kurtariim derken mefta olmus olabilir. Scarlet ile anlastim. O destek cikti sniperla falan, hayatta kaldigini varsayiyorum. Leland ile ilgili en buyuk farki Shaheed'i oldurup oldurmemek yaratiyor sanirim, tabii bilmiyorum tam olarak karsilastiracak ikinci bir oyun oynamadigim icin ha bir de Marburg vardi onu da bak elalemin oyuncagi olma diye yola getirebiliyorsun yeterli intel ile onu yaptim. ama son debriefingde objectives 7/11 gozukuyordu ne atladigimi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Oynadım, iki görev bitirdim. Şikayet edilebilecek bir sürü şey gözüme çarptı ama söylenmek içimden gelmedi zira oyun keyifli. İyicene bir keyfini çıkarayım o zaman ağlicam asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sudi arabistan görevlerini bitir esas oyun ondan sonra başlıyor. keyif katsayın artıcak bayağı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 arcane beğenirse ben de oynuycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sonu Kaçık adamı handler olarak seçtim. Haliyle her saniyesi düşmanlar için korku filmi gibi oldu :D Sonuda bir oyundan bekleyebileceğim en tatminkar şekilde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 oyun bitti. veteran açayım diye new game e girdim ve veteran kapalı. new game den çıkma yok, neyse her karaktere ayrı profildir dedim, son save im moskova (ilk gittiğim yer orasıda) ve autosaveler gitti. belanı bul obsidian. ayrıca stealth OP denmiş bol bol ama pistol , özellikle chain shot, oyunu direk bitiriyor. hangi boss geldiyse çok rahat indi oyunda bi başarı hisi bile alamadım (her attığımızı ıskaladığımız başlar hariç) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ahahaha ya sonradan farkettim Marburgun dosyasında uyarıyorlarmış zaten bu adam sabah kahvaltısında yağlı ballı yumurta içip yüz şınav çeker o yüzden sakın meleeye girmeyin diye. Gerçekten melee karakterle hayattan soğutuyor insanı. Shotgun ya da smg deneyen var mı? Bi sonraki oyunu smg endurance kamikaze warrior düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 veteran açmak için recruitte bitirmek lazım önce :( Stealth OP da Stealth/Melee yapınca dengeliyor birbirini. Gidip Stealth/Pistol yapınca oyun direk kırılıyor. Ben hiç kullanmadım Chain Shot bosslarda. Hile gibiydi resmen İkinci playtrough gunsablaze oynıyım diyorum da gene dossierleri toplarlayamıyacam, gene good ending olmıycak ona yanarım. Neyse en azından recruitte bitiririm hızlıca farklı seçeneklerle de 3. sefere kasarım edit: marbugh ed sıpoylır Marbughu çevirmek süper ya ahah en sondaki IN YOUR FACE sahnesi felaket tatmin veriyor insana. 5 AP de cabası asdf. Bütün hatunlarla haşnafişne yapınca da perk geliyor 5 AP veren. Yakaladınızmı acımayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 perklerin isimlerine hastayim, boss fight olarak da Brayko'ya bi de tuttugunu opmezsen de ayri bir perk yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Jack Bauer RP'i yapıyorum sırf o yüzden pistol vereyim dedim, o chain shot nedir öyle. Dürbünlü tüfek işlevi bile görüyor. Dürbünlü demişken, mounted(!?) sniper rifle vardı. Mounted değildi aslında ama alıp götüremiyorsun. hll team. Awareness nasıl kullanılıyor çözemedim. Aydınlatınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Kalabalık bi ortama girmeden önce patrol routeları belirlemek için kullanabilirsin. Mobların kafasında oklar çıkıyor hangi yöne baktıklarına ve o anki durumlarına dair. Mavi problem yok, sarı bişey var sanki, kırmızı direk seni arıyorlar. Belli bi stealth lvl aldıktan sonra sürekli awareness açık geziyorsun ki stealth kill için baya güzel bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 arcane said: Jack Bauer RP'i yapıyorum "DROP YOUR WEAPON!!! HANDS ABOVE YOUR HEAD!!!" diye bağırarak oynaman lazım, yoksa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Sezon 8 Jack'iyim. Uyarı falan yok. Direk melee veya chainshot. Ayrıca önceki sezonlarda yazmadığım hatunlara bu sezon direk yazıyorum. Hatun kazaya kurban giderse puanları toughness'a verip radial menüde paso revenge seçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 o zaman bayağı tatmin eder seni oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Eşyaları nasıl satıyoruz? Bir de pompalıda neden bekleyince daha fazla vurması gibi birşey söz konusu? Yalnız melee'yi biraz gözardı etmiştim, ilk dayağımı yedim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 pompali kullanmadim ama genel olarak bekleyince, daha iyi aim (tabii pompalida ne aim'i o ayri) ve crit vurmakla alakasi vardir herhalde satmak icin markette buy/sell'e basip satma menusune gecmen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Pistoldaki gibidir herhalde. Aimden ziyade Critical Shot gibin daha pis bi yerden vurup daha çok hasar verme mantığı Oyunda en tehlikeli düşmanlar shotgun kullananlar yahu. Endurance bitince çerez gibi yiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gameplay kaç saat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yaklasik 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Chainshot imbalığıyla oyunda zevk bırakmadı derken kalan melee hareketleri açtım, döve döve ilerleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar