Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alpha Protocol

axedice

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
yahu oyunda stealth gitmek zor mu anlamadım gitti. tüm mgsleri falan hardda rahat rahat oynarken bunda sürekli olarak kombata girmek zorunda kaldım gerçi daha ikinci görev stealth skillini o kadar yükseltemedim ama zaten olay abilitiye düşcekse ne anlamı var ki bişiyi mi kaçiryorum help plaxx
Sosyal ağlarda paylaş

Nası olay abilitye düşecekse? Eheuheha abi rpg bu, mgs gibi action/adventure diil. Tabii ki olay abilitye düşüyor stealthi kökleyeceksin. Pasif olsun aktif olsun stelathle açılan abilityler olmazsa çoğu yerde combata girersin, thief/mgs ya da rainbow6 falan benzeri bi stealth lvl tasarımı da yok oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

yazık olmuş çok iyi düzgün bir oyun saçma sapan muhabetler yüzünden resmen internet siteleri tarafından katledilmiş. sega da çıkıp güzel fikirdi ama devamı gelmeyecek diyerek uzun süre bu tat da birşey olmasını engellediler resmen. yok yani düzgün oyun yapmak gerçekten anlamsız şirketler için.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
AR toughness gidiyosan 3. skill tech apt. olsun. Toughnessla 250hp oluyor toplamda, 50 50 heallayan medikitler başka türlü bi işe yaramaz. Binary invis falan bunlar stealth skillleri, zaten kameraları kıra kıra gidiyosun. Keza tech aptin silah modifiye bonusları AR ile gayet sinerji sağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...