arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Sabotage direk kökledim ama hiç toughness almadım. Evade ettiğim 5% falandır. Jack gibi bayılttım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 cok siddet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 yahu oyunda stealth gitmek zor mu anlamadım gitti. tüm mgsleri falan hardda rahat rahat oynarken bunda sürekli olarak kombata girmek zorunda kaldım gerçi daha ikinci görev stealth skillini o kadar yükseltemedim ama zaten olay abilitiye düşcekse ne anlamı var ki bişiyi mi kaçiryorum help plaxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 shadow operative kullanmıyosan geçmesi çok zor yerler var normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Nası olay abilitye düşecekse? Eheuheha abi rpg bu, mgs gibi action/adventure diil. Tabii ki olay abilitye düşüyor stealthi kökleyeceksin. Pasif olsun aktif olsun stelathle açılan abilityler olmazsa çoğu yerde combata girersin, thief/mgs ya da rainbow6 falan benzeri bi stealth lvl tasarımı da yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ben abilityler olayı kolaylaştırıyor mu? yoksa olayın kaynağı mı diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yazık olmuş çok iyi düzgün bir oyun saçma sapan muhabetler yüzünden resmen internet siteleri tarafından katledilmiş. sega da çıkıp güzel fikirdi ama devamı gelmeyecek diyerek uzun süre bu tat da birşey olmasını engellediler resmen. yok yani düzgün oyun yapmak gerçekten anlamsız şirketler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kapı pencere kilit açmaktan, gerçek aksiyona zaman kalmıyor baydım sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 pronoit said: yok yani düzgün oyun yapmak gerçekten anlamsız şirketler için. kesinlikle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ya deus ex deki gibi stealth+pistol gidiyim dedim ama çok sarmadı burda. AR+toughness lı direk girişen bi char yapıyım diyorum. üçüncü skill i ne alsam? sabotage, tech filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Sabotage al direkt rahat ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi sabotage al bana sorarsan, binary invisibility diye bir skill var onda çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ok, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 AR toughness gidiyosan 3. skill tech apt. olsun. Toughnessla 250hp oluyor toplamda, 50 50 heallayan medikitler başka türlü bi işe yaramaz. Binary invis falan bunlar stealth skillleri, zaten kameraları kıra kıra gidiyosun. Keza tech aptin silah modifiye bonusları AR ile gayet sinerji sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 HAHAHAAHAHAHA kesinlikle tekrar oynıyacam oyunu bu şekilde http://www.youtube.com/watch?v=VUydx57te9s oyunu bitirmediyseniz izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahah böle dialoglarmı varmış oyunda ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 pic thorton harbi pic, hele su ending: http://www.youtube.com/watch?v=z77vNbVUK94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 o son videoda "deal with it" gözlüğü taksaymış tam olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 acayip oynayasım geldi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 abi pyschopath videosu ne iyiymiş hdsfhds - bitch. - asshole. HSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 hemen sonra tam tersi var bide ahah sanki ortak arkadaş bunları tanıştırıyormuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 oyniyim mi bunu oynamamıştım, kabus gibi buglı diye düzelttiler mi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi kabus gibi buglı falan degil, son 10 yılda çıkan en iyi rpg. (evet, kotor 2 dahil.) yoksa oyunun 2-3 ini dosyasıyla tweak edip düzeltemeyecegin bug yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://rickischultz.files.wordpress.com/2010/03/lebronjames.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Valla su anda nasil oldu bilmiyorum, ama ilk cikan hali sahiden de kabus gibi bugliydi. Azicik oynayip biraktim. Duzelttilerse tekrar oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar