Cynthia Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 eskiden bir çizgi dizi vardı. her bölümde olimpiyat havasında yarışmalar olurdu. böyle hayvanlar insanlar falan.. kimi ararsan vardı. adı neydi onun? daha da önemlisi çizgi filmde bir köpek vardı, "magli" şeklinde telaffuz edilirdi. sahibinin başına bir şeyler gelince "kıs kıs kıs kıs" gülerdi. kimdi o, adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ayı yogi ve çetesi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 laffalympics? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 mutley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Değerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Absolut said: Değerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Eureka eureka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 laugh-o lympics miydi neydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 wacky races mavili amcanın köpeği değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ben bu konuyu baya araştırmıştım :D mumbly zaten linkte de yazdığı mutley'in esinlenildiği daha eski bir karakter. scooby doo lu falan yarışma dizisindeki ise mutley. edit: yok ya bi daha baktım da gerçek kötülerdeki mumbly imiş... wacky races'deki muttley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ahh ahh çocukluğum bu çizgi filmle geçti hep tv başında başlasın diye beklerdim başlıyınca içimi bir heyecan sarardı tüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 hah tamam. elleriniz dert görmeye. süperdi bakın. bulmam lazım şimdi bir yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Hehe bayağı geyik bir çizgi filmdi gerçekten,hala hatırlıyorum birçok bölümünü.Bulalım bir yerden izleyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ne güzel günlerdi ya, sabah 6 dan 7den 12 ye kadar sırf çizgi film vardı, sabahın köründe uyanır izlerdik. Laffalympics olimpiyatları oof of :) Gerçek kötüler kazandı bi defasında hiç unutmuyorum. Hep kazansalar bile hile yaptılar diye puan kırar düşürürlerdi ama o bölüm düşürmemişlerdi baya dumur olmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bi kere kotuler kazanmisti hehe, onda da hile yapmamislardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ahaha süperdi o köpek.. falcon hep kaledeki prensesi falan kurtarırdı.. denizde gemi yarışları falan vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Kötüler iki kere kazanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Penthesilea said: Bi kere kotuler kazanmisti hehe, onda da hile yapmamislardi ya kötüler hep kazanıyodu zaten, böle hep öndelerdi daha ilerde daha iyi yarışıyolardı hep, sonra hile yaptıkları için eleniyolardı , hayır hile yapmasalar zaten kazanıcaklardı hep... cok uyuz oluyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Evet gerçek kötülerin kazandığı ya bir ya iki bölüm vardı ama dendiği gibi sonradan iptal edilenlerden değil resmen kazandıkları. Hatta birinde galiba başka bir takım hile mi yapıyordu ne. Baron'la köpeğinin ayrı çizgi filmi vardı ama tv'de gösterilmedi bayağı güzeldi o da ama VHS'lerini kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ayı yogi ve dostlerından geliyor baron yoginin uçan gemisi falan vardı hatırlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Hayır o da toplama karakterli çizgi filmdi; baronun kendi çizgi filmi var uçaklı falan. Orijinal adı da "Dastardly & Muttley in their flying machines". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 her ne kadar "esas oğlan" takımı şu ayı yoginin takımı olsa da, falcondan dolayı belki de scooby doo'nun takımını tutardım. o zamanlardan beri anti-hero'ya hevesliymişim demek ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 aynen ben de onları tutardım ama scooby doo'ya kıl oluyordum. bu köpek ne gülerdi adi adi ya ahaha süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ehehe çok güzeldi bi bölümünde Türkiyedelerdi sanırım öyle bi geyik vardı. Ben hep iyiler kazanıo diye sıkılıodum bi kere kötüler hile yapmadan kazanınca çok şaşırmıştım. Çok süperdi ya bu olsada izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar