Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıs kıs gülen köpek

Cynthia

Öne çıkan mesajlar

eskiden bir çizgi dizi vardı.

her bölümde olimpiyat havasında yarışmalar olurdu. böyle hayvanlar insanlar falan.. kimi ararsan vardı. adı neydi onun?

daha da önemlisi çizgi filmde bir köpek vardı, "magli" şeklinde telaffuz edilirdi. sahibinin başına bir şeyler gelince "kıs kıs kıs kıs" gülerdi.

kimdi o, adı neydi?
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu konuyu baya araştırmıştım :D mumbly zaten linkte de yazdığı mutley'in esinlenildiği daha eski bir karakter. scooby doo lu falan yarışma dizisindeki ise mutley.

edit: yok ya bi daha baktım da gerçek kötülerdeki mumbly imiş... wacky races'deki muttley.

Sosyal ağlarda paylaş

Ne güzel günlerdi ya, sabah 6 dan 7den 12 ye kadar sırf çizgi film vardı, sabahın köründe uyanır izlerdik.

Laffalympics olimpiyatları oof of :)

Gerçek kötüler kazandı bi defasında hiç unutmuyorum. Hep kazansalar bile hile yaptılar diye puan kırar düşürürlerdi ama o bölüm düşürmemişlerdi baya dumur olmuştum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Bi kere kotuler kazanmisti hehe, onda da hile yapmamislardi

ya kötüler hep kazanıyodu zaten, böle hep öndelerdi daha ilerde daha iyi yarışıyolardı hep, sonra hile yaptıkları için eleniyolardı , hayır hile yapmasalar zaten kazanıcaklardı hep... cok uyuz oluyodum.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet gerçek kötülerin kazandığı ya bir ya iki bölüm vardı ama dendiği gibi sonradan iptal edilenlerden değil resmen kazandıkları. Hatta birinde galiba başka bir takım hile mi yapıyordu ne.

Baron'la köpeğinin ayrı çizgi filmi vardı ama tv'de gösterilmedi bayağı güzeldi o da ama VHS'lerini kaybettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...