roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Selam gençler. Size bugün yaşadığımız sinir bozucu iğrenç bi olayı anlatmak istiyorum. Monoton yaşamımızın hafta içi günlerinde saat 13 - 16:30 arası ingilizce hz. için okulda bulunmakla geçiyor. Bu sabah da zar zor uyanmıştık. Kahvaltı edip tekrar yattım, alarmı erteledim, ama kar etmedi sonunda uyandım. Okula gitmem lazımdı. Giyinip yukarı kata arkadaşım "tutsakemanet" i almaya gittim. Daha doğrusu yeni uyandırırım diye düşünüyordum ki kendisi çoktan uyanmış, hatta DL bırakmak için bilgisayarı bile açmıştı. Günün ters gideceği her halinden belliydi. İzmit e hayatı boyunca bi kere gelmiş olanlar bile bilir, en meşhur caddesi, yani İzmit in İstiklal'i Yürüyüş yolu olarak anılan uzuuuun yoldur. Bizim yurttan okula direkt o geniş yoldan gidildiğinden her gün orada yürüyoruz bi 4 km kadar. Hızlı adımlarla yürümeye başladık, kulaklığın tekini taktım bir yandan müzik dinlerken diğer yandan sağa sola bakınıyorduk. Parkurun sonuna gelmemize çok az kalmıştı. Yolda seyrek kalabalık olduğundan, sağa geçtik, önde ben arkada arkadaşım yürümeye devam ediyorduk ki, birden "ne bakıyhon lahan" diye bir sesle beraber uçan bir apaçi görünümlü insan gördüm. İçimdeki ses "aman topukla, hiç bulaşılmaz şimdi, adama da yazık ya puu" falan diyordu ki, merakıma yenik düştüm ve arkama baktım. Apaçinin Aduket diye daldığı herif benim arkadaşımmış (bunu hareketin sonunda farkettim, yani zaman geçmemişti) Eleman ardı ardına "nehe bakıoyhon laaahahn" "neyhe bakhıyoon" demeye devam ediyordu ve karşılık vermemizi bekliyordu dalmak için. Aman hajı bulaşma dedim, yürümeye devam ettik. Arkadaş ta sıyırmıştı, şanslıydı. Bayağı bi ilerledikten sonra tekrar arkamı döndüm. "Nneeee bakkııyoyooon laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahn" dedi neredeyse 150 m öteden, sokak yankılandı. Yürüyüşü çok garipti, kollarının sallanması sokağı kaplıyordu. İlerledik. Sabun yapmak için uygun olduğuna karar verdiğimiz bu garip yaratık, bela olarak gönderilmişti başımıza resmen. Önceki tecrübelerimiz gösteriyordu ki, apaçiler boş gezmezdi, işlerini sağlama almadan dalmazdı. Bu düşüncelerle iyi ki karşılık vermemişiz yoksa gg dedik. Okula gittik sonra. 2. ders kaçtım. Canım sıkkındı zaten. Doğru mu yaptık hatalı mıyız ne yapmak lazımdır İzmitli apaçilere? Önemli Uyarı Yazı içinde geçen Apaçi deyimi, halk arasında artist artist dolaşan serseri tipleri tasvir etmek için kullanılır ve Amerika topraklarında yaşamış Apache ler ile hiçbir alakası yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Apaçilere 'olmamış bir dahaki sefere umarım' diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 NE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 şaka deil gerçek hayır baktğım flnda yoktu telde mesaj yazıodum adamın sesine kaldırıp kafayı baktım yana atarak kendimi kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Fazlaca geçmişler olsun. Bakmamak düz devam etmek en iyisi :) Bir de "♠" ne anlayamadım onu. Ambiyans olsun diye mi eklediniz? c/p başlık değildir tahminimce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 asinanyavuz said: Fazlaca geçmişler olsun. Bakmamak düz devam etmek en iyisi :) Bir de "♠" ne anlayamadım onu. Ambiyans olsun diye mi eklediniz? c/p başlık değildir tahminimce :) Sağolun, biz de öyle düşünmüştük. "♠" ne demektir Şimdi olay şöyle. Benim elimdeki mouse nin tekerleği sağa sola da hareket edebiliyor ve firefox ben tekerleği sola hareket ettirince geri, sağa hareket ettirince ileri alıyor sayfayı. Bir nevi yukarıdaki geri ileri tuşu gibi kullanıyorum ve çok pratik oluyor. Bu hareketin yazı dilindeki karşılığı da o garip maça işareti oluyor. Mesela not defteri açıkken geri ileri yapınca maça çıkıyor :) İşte herhalde yanlışlıkla bi geri yaptım o sırada başlığı yazıyordum öyle bi işaret çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 En iyisini yapmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 eleman alkolluymus galıba yeterı kadar uzaklastıktan sonra kufur edıp kacsaydınız acayıp eglencelı oluyor nası hırs yapıyorlar varya buyuk eglence kacırmıssınız kufuru basıp tuyecektınız bıraz kovalayıp bırakıyorlar sonra gerı donup tekrar kufur edıp kacıcaktınız tekrar kovalıyor ama tıplerını goreceksınız yakalayamayacagını anladıklarında acayıp sınırlenıyorlar kı ısın en eglencelı yerı burası zaten otur ızle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 İzmir narkotik baskınından sonra iyice cozutmuştur. Uyuşturucu bulamayan apaçiler çareyi balide bulunca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Yalnız olay mahali izmir değil izmit sataşmamak ile en iyisini yapmışsınız çünkü büyük olasılık çevre de bir arkadaş güruhu vardır,şunlarla uğraşalım lan felan demişlerdir. Öbür türlü cesaret bulamıyorlar. Onun dışında nedense ben bu tip olaylarla pek karşılaşmıyorum izmit'te geçen bir arkadaş da baliciler tarafından fena hırpalanmıştı,eli kırılmıştı sahil de sataşmışlar. Birde üniversite öğrencilerini çevirip erzurumdan geldik felan paramız kalmadı memlekete dönemiyoruz para verirmisin diye çeviriyorlarmış dikkatli olun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 patilere yapılan bu saldırıları kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 said: Birde üniversite öğrencilerini çevirip erzurumdan geldik felan paramız kalmadı memlekete dönemiyoruz para verirmisin diye çeviriyorlarmış dikkatli olun diyorum. Evet bunu da yaşadık. Gerçi çevirmediler. Yurdun balkonunda muhabbet ediyorduk 3 arkadaş, elemanın biri uzaktan seslendi. Beyler ben Ankara da inecektim uyuyakalmışım İzmit e geldik buraları da hiç bilmiyorum falan diye. Biz de ciddi sanıp bayağı tarif ettik. Abi şuradan halkevi ne in orada anlatırlar falan diye ama çabalar nafile, eleman hiç bilmiyorum bi gelip beni oraya bıraksanız olmaz mı falan demeye başladı. Baktı olmayacak, Apo abi orada mı dedi :) (Apo da bizim yurdun görevlisi, "sokak" ta bayağı ünlenmiş biri gençken o yüzden pek dokunamıyorlar bizim yurdun elemanlarına) Sonrası malum zaten gerekli cevabı verip içeri girdik :) Böyle geyikler hep dönüyor anlayacağın. İzmit güzel bir yer ama biraz bozuk gibi asayiş. Marina çevresinde de baliciler var. Öyle bi yetkililerimiz var ki içki içince gelip ceza keserler baliciler kol bacak kırınca kimse yok ortada :S Neyse ya. Bu adamlar bizi sevmiyorlar, hatta nefret ediyorlar. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerden gelen öğrenciler kendini belli ediyor. Çünkü biz onlara göre daha zenginiz, daha çok imkanımız var, sokak çocuğu değil üni. öğrencisiyiz. Öyle bi imaj var ki "İst. lu ünili spor arabasını liseye yanaştırır kızları alır" gibi gözüküyor onlara göre. Aslında gerçek pek de öyle sayılmaz :) E doğal olarak bu tarz elemanların en kolay hedefi oluyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ahah bana da iki genç muştan geldik paramız yok para ver demişti de o geldi aklıma. ahaha çok gülmüştüm lan. bana sordu sanki gelirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 paparnoz said: Yalnız olay mahali izmir değil izmit sataşmamak ile en iyisini yapmışsınız çünkü büyük senin hiç izmirde önünü kesmediler heralde :d şöyle bi gezintiye çıkalım yeşilyurtun arkalarına doğru nereloloyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ohoo izmir in her yerine ayrı saygı duymak lazım ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 sağımı solumu kollayarak dolaşıyorum izmirde zaten nemelazım her an biri omuz atıp olay çıkarabiliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ya herşeyi gectim bi kralımız var bu şehirde dimi? ercik isimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 geçen gördüm güneş gözlüğüyle dolaşıyodu buz gibi havada acelem vardı uğraşamadım adam başladı mı susmuyor ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 İzmit te Dolphin , Marina ve Halkevi ne ugramayın elinizden geldiğince gideceksenizde toplu olarak gidin. Buralarda genelde barzo takımı bulunuyor.Geç saatte Fethiyede dolaşmayın aynı şekilde gaspçısı hırsızı ne ararsan var.Eğer ki rahat rahat dolanayım diyorsan otur starbucks a ya da green e yürüyüş yolunda takıl sonuçta burada her daim sivil polis geziyor ve kalabalık.Son olarak öğrenci isen ve küpe piercing tarzı olayın varsa çok fazla etrafa bakmadan yürümeye çalış dediğim gibi barzosu fazla İzmit in gözünün üstünde kaş var diye gelip uğraşırlar seninle geçmiş olsun diyim son olarak hadou-ken ile kurtulduysanız ne ala =) umarım bi daha başınıza böyle birşey gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 4 senedir izmitteyim apaçi barzo takımından tanıdıklarım var =) Kocaelispor maçlarınla tanıştım kankitolarımla rahatım :p Zaten ne zaman çıksam yürüyüş yolunda lavuklar geizinip duruolar . Kardeşlerime selam verip yola devam ediyorum =) Kulaklarını çekerim ben onların sizde bidaha gezmeyin fazla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 İyice uzaklaştıktan sonra götünü reçel yapar yalarım bir daha bakamazsın diyip kaçsaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 paparnoz said: Yalnız olay mahali izmir değil izmit sataşmamak ile en iyisini yapmışsınız çünkü büyük olasılık çevre de bir arkadaş güruhu vardır,şunlarla uğraşalım lan felan demişlerdir. Öbür türlü cesaret bulamıyorlar. Onun dışında nedense ben bu tip olaylarla pek karşılaşmıyorum izmit'te geçen bir arkadaş da baliciler tarafından fena hırpalanmıştı,eli kırılmıştı sahil de sataşmışlar. Birde üniversite öğrencilerini çevirip erzurumdan geldik felan paramız kalmadı memlekete dönemiyoruz para verirmisin diye çeviriyorlarmış dikkatli olun diyorum. Of yanlış basmışım ahaha biliyorum izmit olduğunu. İzmir'le bağdaşmaz uyuşturucu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 paparnoz said: Yalnız olay mahali izmir değil izmit sataşmamak ile en iyisini yapmışsınız çünkü büyük olasılık çevre de bir arkadaş güruhu vardır,şunlarla uğraşalım lan felan demişlerdir. Öbür türlü cesaret bulamıyorlar. Onun dışında nedense ben bu tip olaylarla pek karşılaşmıyorum izmit'te geçen bir arkadaş da baliciler tarafından fena hırpalanmıştı,eli kırılmıştı sahil de sataşmışlar. Birde üniversite öğrencilerini çevirip erzurumdan geldik felan paramız kalmadı memlekete dönemiyoruz para verirmisin diye çeviriyorlarmış dikkatli olun diyorum. valla sana izmitte öyle adamlar getiririm ki arkadaş markadaş dinlemez tek başına 8 arkadaşını öldürebilir. o açıdan, atıp tutmayınız izmitliler hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 korkmayın apaçilerden ya bişi olursa bana ulaş izmit benim ya asdasd:P asdsad wala bizim arkdaşa küpesine laf attı gayın biri sonra biz 3 kişi o cocugu dovdük. ertesi gün okul çıkışında o dolphin in onu olyo işte abartmıoyorum o gençler bi dolu otobüsle geldi ellerine her türlü alet falan filan walla hastanelik olurduk saglam dayak yerdik araya adam falan soktuk vs. arkan yoksa buluşmıycana izmitlilere, hele ögrenciysen falan aman aman istanbula kadar takip eder adamlar hiç çekinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar