yicit Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 AFP - TOKYO - Japon mühendis Kazuhiro Taniguçi, iPod'u göz kırparak çalıştırmayı başardı. Tek çipli bilgisayar ve kızılötesi sensörlerden oluşan sistemde gözleri bir saniye kapamak iPod'u çalıştırırken tekrar kırpmak cihazı kapatıyor. Sağ gözü kırpıp bir sonraki parçaya geçmek, sol gözü kırpıp parçayı geri almak mümkün. Sistem bir saniyelik göz kırpmayı, doğal göz kırpmasından ayırt edebiliyor. Kaymak : Radikal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Zaten bi bunlar bi de isvicredeki bilim adamlari.... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ne gerek var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sıyırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 konuyu dışarı postalıyorum. bölümümle olan tek alakası ipod olması. söz sende konu dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 şşşşşşşş;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bunda ne varki ya boyle abartip yazmislar image processing ders projesi olur anca bu yada bilemedin bir lisans ogrencisinin bitirme projesi ne varki bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 tik olur abi yapmasınlar böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 tam onu dicektim kesin tik olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 felçli insanlar için mükemmel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kavga çıkar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sadece acip/kapatiyosa o kadar islevsel degil, gelistirip diger fonksiyonlari da yaparlarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ben düşünce gücüyle çalıştırıyorum... var mı ötesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ben müzikleri kafam da çalıyorum var mı ötesi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Şunu da yaptılar hala osurunca çalışan oda spreyi yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 CaNNi said: Ne gerek var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 elesso said: felçli insanlar için mükemmel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 otobuste ipod a goz kirptiinizi dusunun... bide karsinizdakinin bunu yanlis anladiini... sakat is... dogkundur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 CaNNi said: Ne gerek var ya :) şunu demek için girmiştim konuya, tuşuna bas çalışsın işte ya otobüse binip cansız bişeye göz kırpıcaz falan çok saçma salak bir aksiyon olur bence edit: bi dk ya benim dediğimi üstümdeki demiş zaten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bu dünyada üç şeyden korkacaksın. 1- İsviçreli bilimadamları. 2- Japon mühendisleri. 3- Norveçli balıkçılar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 şahin k? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 throine said: bu dünyada üç şeyden korkacaksın. 1- İsviçreli bilimadamları. 2- Japon mühendisleri. 3- Norveçli balıkçılar. :D noorveçli balkçıların nesinden korkucam metroseksüel balıkcılar nötrejina sürünüyor onlar makyajda yapıyorlardır jartiyerde takıyorlardır lan ben norveçli balıkcı olsam kahveye girtmeye korkardım düşünsenize ortamı kahvede bisüürü balıkcı millet birbirine pedikürlerini fln gösterio herkezz ezik,üzgün,lan niye biz femineniz böle...kimse birbirninin gözünün içine bakamyıor..utanıyor. peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 throine said: bu dünyada üç şeyden korkacaksın. 1- İsviçreli bilimadamları. 2- Japon mühendisleri. 3- Norveçli balıkçılar. :D karete bilen japon muhendisler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar