Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bLackcha0s said: Helal olsun hakikaten şimdi geldim turdan =) evet bi beşiktaşlı olarak fener bayrağına büründüm bağırındım fenerlilerden daha çok bağırdım be :p kafada güzel sırf kuzenin hatrına çıktım ehhee ahaha bende çıkacaktım üşendim valla. benimde kafam güsel. helal fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 fener ceyrek finalde, ahmet cakir sahilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 http://profile.ak.facebook.com/object2/1099/1/n8830944471_2789.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Yalnız Star'da efsane görüntüler var şu an ahahaha. Spikerler ve taraftarlar komedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bu arada oha lan, bu maçtan önce mi sonra mı bilmiyorum ama uefa fantasy footballda en çok puan getiren 4. futbolcu alex miş http://www.uefa.com/competitions/ucl/index.html Fantasy-Highest scoring players Value Player Team 49 Steven Gerrard Liverpool 45 Cristiano Ronaldo Man. United 42 Andrea Pirlo Milan 41 Alex Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ya harbiden. ahmet çakar napacak çok merak ediyorum bikini giymezse miting yapalım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 fenerbahçeme helal olsun. maçı beraber izlediğimiz grupta galatasaray ve beşiktaşlı arkadaşlar da vardı ve onlar benden daha çok sevindi deyim yerindeyse.keşke beşiktaş-galatasaray da bir kez daha buralara gelse de Türk futbolunu Dünyaya kanıtlayabilsek. Burada sevinen ve fenerbahçeli olmayan ancak Türklüğünden dolayı gurur duyan delikanlı insanlara selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Gökhan için hiç demediysem 20kere söylemişimdir mühtiş oynadı Fener hak etti ya turu.yediği goller çok saçmaydı ama hiç yakışmadı şanssızlığının kurbanı olurdu elenseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bLackcha0s said: Helal olsun hakikaten şimdi geldim turdan =) evet bi beşiktaşlı olarak fener bayrağına büründüm bağırındım fenerlilerden daha çok bağırdım be :p kafada güzel sırf kuzenin hatrına çıktım ehhee Sanada helal olsun o zaman en sonunda dogru yolu bulup geçirmişin Fener atkısını boynuna :D Şaka bir yana bende bjk liverpool u yendikden sonra , bjk lı arkadaşlarla galibiyet turu atmıştım.. Keşke herkes bu durumda olabilse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 aleyküm selam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 PrudenT said: http://profile.ak.facebook.com/object2/1099/1/n8830944471_2789.jpg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bLackcha0s said: Gökhan için hiç demediysem 20kere söylemişimdir mühtiş oynadı Fener hak etti ya turu.yediği goller çok saçmaydı ama hiç yakışmadı şanssızlığının kurbanı olurdu elenseydi. evet gökhan da capelle uğraştığı için uğur kadar çıkamasa de onun kadar iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 discooooo discooooooo partizani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bu şerefin üstüne bu şarkıyı herkese armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sıra barçada simdii dermişim gazı alıp diil tabi shalke falan gelsin fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 şikesiz bi maçta bırak türkiye kupasına tur atlamayı şampiyonlar liginde çeyrek finale bile çıkarız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 hll olsun yaa bi dahaki maci bilet bulup stadda izlemek lazim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 stardakiler huzura doğru ya bağladılar programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 odchu said: hll olsun+1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Neyse 30 martta maçta daha bi dolu dolu küfür edicem fenere :p Karşılaşmalar belli değil dimi.Kura çekilecek bidaki maçlar ne zaman olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bütün Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ederim, kendimi de tebrik ederim 1 şişe Jack gitti gümbürtüye ^_- Ahmet Çakar jartiyer giysin hatta, ama giydiğini göstermesin plskthx edit: 14 martta kuralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 çeyrek finalde şöle güzelce bi lyon bekleriz ama sanmıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Allah belanı versin fener, ne bok yemeye geçtin turu. GS den sonra Fenerlilerde kafamıza kakacak avrupa fatihiyiz falan diye. Duy bunları tüpçü allahından bul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 elemanlar siteyi kapamıslar auhzuhhuzhuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar