Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 6 saat kalmış utw nin bd ripinin encodelanmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 animedeki tüm karakterlerin shinjiye alkış tutması ve etrafında halay çekmesinden (bunların hepsi atmosferde gerçekleşiyor) daha saçma bi son nasıl olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 eva'yı izlemekten en büyük kazancım parodilerine kahkahayla gülebilmek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ya orda asil yaran madao idi eheueheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://img269.imageshack.us/img269/1347/madao1.jpg ya bütün sahneyi koydukları bir yer bulamadım maalesef, portekizce filan ancak. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 10% anca oldu ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 2 sene daha devamını bekle şimdi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bekledigimi veremedi eva 3.33 uzuldum walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 en buyuk hayal kırıklıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bayağı meh di evet 2 özellikle ÇOK iyi olduğu için bu daha bi meh di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 şimdi actımda, asukanın sesi neden değişik? benmı yanlsı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 MAAAAAA KUUU ROS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 aynı ya seslendirmede değişiklik yok ama seiyuu asuka olmayalı yıllar oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 çok mu meh ya izlicektim soğudum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ben en sonra remastered'a baktıydım ordan belki farklı geldi. baydı reinin konyerner sahneleri bıraktım şimdilik, yorgunum zaten cok baska zaman izlerim artık. asuka'nın sadece büyümesi durmamıs bide gencleşmiş gibi geldi bide, voice actingi ona yormustum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 seiyuu da graves disease vardı, baya ileri idi durumu bi ara ondandır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 baya başka bişey var ya asukanın yumruk atarak o camı çatlatması var en basitinden evolutiona falan vurmasalar bari meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 meh.. hem asırı acık bırakmıslar herseyı hemde cok fazla ıvır zıvır tıkıstırmıslar içine yormuslar bütün mevzuyu. toplarlıyamıycaklar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ne derece dogrudur bilmem http://img546.imageshack.us/img546/3679/1368791008073.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 dün izledim son çıkanı, WAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 aramadan bu topiği bulabildim. 26 bölümlük seri ve 3 filmden mi oluşuyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 orijinal seri 26 bölüm + end of evangelion filmi rebuild 3 film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Claiborne said: aramadan bu topiği bulabildim. 26 bölümlük seri ve 3 filmden mi oluşuyor bu? nyaa'da "The Concurrency of the End of Evangelion" fanedit versiyonu var. serinin son iki bölümü ile end of evangelion filminin entegre edilmiş hali. şiddetle tavsiye ederim onu. daha sonra rebuild filmleri izlersin. 3.filmde seriden baya farklı yol izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 fanedit versiyonu indirdim. teşekkürler cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar