DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hepsi çok güzel goller ama bence en güzelleri seedorfunkiler tabi hagininki ve prekazininki apayrı çünkü onlarda duygusal şeyler de var ama gerçekten sedorf inanarak vuruyor topa yani diğerleri gibi kaleyi boş görüp değil normal şut çekiyor... tabi carlosun milli maçta attığı golde inanılmaz o nasıl bi falso ... ama şimdi bişey dicem herkes kızıcak topic başlığı olan gol benim gözümde değersiz çünkü adam orta açmış bariz hissediliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Orta ile alakası yok direk kaleye vurmuş Carlos orda. Orta olsa topun sol tarafına vururdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yahu anca yetişmiş topa bence topu çevirmeye çalışıyor bariz ama işte şans faktörü devreye giriyor o noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 lampard hicte fena deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 DeathLord said: yahu anca yetişmiş topa bence topu çevirmeye çalışıyor bariz ama işte şans faktörü devreye giriyor o noktada öyle top çevrildiğini gördün mü sen hayatında koyarsın ayağını durdurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Hagi bambaşkaydı ya. /bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bunun daha kralını attım bi pati maçında cavanagh söylesin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 O gol ofsayt :) Lampard değil ama Drogba ofsayt orda, topun gittiği yerde olduğu için kaleciyi şaşırtabilir, pozisyona dahil sayılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Kendin inandın mı peki bu söylediğine :P 2 Sene önceki kurallara göre ofsayt, yeni kurallara göre değil. 2 sene önce topun gittiği yerde bulunup hareketlenmesi yetiyodu ama artık dokunmadan çalmıyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 carlosun matematiğine laf yok.. ölçtü biçti hesapladı bukadar iyi emekli maaşını başka yerde bulamam dedi geldi... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Maddog35 said: carlosun matematiğine laf yok.. ölçtü biçti hesapladı bukadar iyi emekli maaşını başka yerde bulamam dedi geldi... :)-D kıskançlıkta bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Carlos kaç alıyor yıllık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 3 milyon euro alıyo carlos yıllık olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 4.5-5 milyon euro falan gibi bişi olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ne goldu bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Kaleden yada cezasahasından karşı kaleye gol atmak kurallara uygun mudur? Ben futbol kurallarının olduğu bir kitap vardı onu okumuştum da onla ilgili bir açıklama yok. Not: Kaleden kaleye gol nasıl olur falan diyen olabilir, yukarıda videosu var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 degajman ile oluyor ama aut atısı ile olmuyor diye biliyorum. autlarda birine degmesi gerekiyor topu diye hatırlıyorum. sallıyor da olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sallamıyorsun gayet doğru fakat bir ekleme elle degajman yaptığında da birine değmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 elle kaleden kaleye nası gol atıyosun abi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 1)http://www.youtube.com/watch?v=A9EklAYmgB4 2)david Seaman yediği.Korner golü. http://www.youtube.com/watch?v=ZjGf8bnA4GU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Carlos o kadar hizla kosup topa yetistiginde matrix ten cikmis, good day mr. anderson demis, gercek dunyayi gormus gelmis ve ibre 210dayken tek aklina geleni yapmis.. koymus topa kaleye gitsin diye. Matematik fizikten cok otesi var bu golde. do you like.... MAGIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bu hafta ligimizdeki kalecilerden Petroviç kaleden kaleye gol atmıştır arkadaşlar. Maç sonrasında golle ilgili açıklama yapmayan Petkoviç tesislerde DHA'ya o anı anlattı. Kaleci Petkoviç, “Hayatımda ilk kez böyle bir an yaşadım. Gol olacağını hiç düşünmemiştim. 10-15 yıldır profesyonel futbolun içindeyim ilk kez gol attım. Sadece ilk yarı bitmek üzere olduğu için topu forvet oyuncularımıza göndermeye çalıştım. Cvetkov uygun durumdaydı, ona doğru topu gönderdim. Pozisyon gol olunca hem çok şaşırdım hem de takımım adına çok sevindim. Ankaragücü gibi çok zor bir takımı yenerek 3 puan aldığımız için mutluyuz. Benim için unutulmayacak bir maç oldu” şeklinde konuştu. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, “Petkoviç uzun bir sakatlık döneminden sonra ilk kez bu maçta forma giydi. O pozisyonda forveti topla buluşturmak için sert bir degaj yaptı. Serkan öne çıkınca, Tolga ve Cvetkov'un ayakları birbirine çarptı ve ilginç bir gol oldu. Maçta bir de penaltı kurtararak iyi bir dönüş yapmış oldu” şeklinde konuştu. videosu varsa ekleyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 al http://forum.paticik.com/read.php?29,3139884,3164714,page=3#msg-3164714 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar