Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of warcraft Vs Warhammer online Vs lotro graphics

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
grafik olarak kıyaslamak gereksiz olur ama mmorpg de grafik aramak yanlıs olur acıklamasıda bana cok dogru gelmedi. grafikler mmorpg lerde artık cok onemli bi yer tutuyor ve insanların oyundan aldıgı zevki en fazla etkileyen etken durumunda. mesela SWG oynadıgım zamanlarda grafikler inanılmaz guzel insanı kendine hayran bırakacak cinstenti. grafikleri full detay acıp endor ormanlarında dolasmak naboo da dere kenarından dolasmak uzaya cıkmak buyuk battle larda o grafin verdigi ihtisamı yasamak gibisi yoktu. wow a gecince wow un cizgifilm gibi olan havası kusursuz dizayn edilmis pve ortamlarının ve boss ların event leri grafikleriyle butunlesince inanılmaz bir etki bırakıyor. aynı sekilde eve online da sonsuz uzayda ilerlerken kendinizi cidden uzayda hissetmeniz bunların hepsi grafiklere bakıyor. yoksa bu oyunları web dende oynardınız grafiklerin bir onemi olmasa.
Mesaj tarihi:
tabi burda göremediğimiz şey "içerik" ve bence asıl önemli olan da o zaten

yani oynanış, çeşitlilik, pvp/pvm, grind, item farm vs vs...
yukarıdaki alanlarda açık ara önde de olsa zilyon tane mob kestirip deed, reputation gibi şeyler için yüzlerce saat harcatan bir oyun yerini bir sonrakine bırakmak zorunda
Mesaj tarihi:
ya tabii ki asıl onemli olan icerik de, bu sırf grafikleri karsılastıran bir video, yani videonun olayı o zaten, grafige gore hangisi iyi diye, yoksa bir tek grafik icin mmo oynanmaz tabii...
Mesaj tarihi:
AION grafik olarak Warhammer'dan çok daha iyi. Son videoları izlediyseniz eski havası gitmiş oyunun LOTR gibi kağıt bebeklere dönmüş modeller ve 2008 yılın o kadar kötü bir flora :) bilemiyecem...
Mesaj tarihi:
aion'a bi bkmanı tavsiye ederim bunu söylemeden önce, cunki cidden abuk sabuk grafikleri olan bi oyundur.

ama grafik teknolojisi bi yana, koca lotr dünyasında bakıp aman tanrım nerdeyim ben böyle dedirticek bir ss göremedim oynasam tabiki daha farklı olucaktır durum, ne yazıkki atmosfer denilen şey polygon sayısıyla yaratılamıyor, 3 oyun arasındaki en eski ve en düşük konfügürasyona sahip oyun olmasına rağmen, ss lerde en büyülüyici mekanları wow sunuyo bana. Tabi fazla estetize edilmiş, stilistik mekanları seviyorum ben, cesurca bol kontrast icxeren renk paletlerinide seviyorum e bunlarıda bana bi tek wow sunuyo.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
koca lotr dünyasında bakıp aman tanrım nerdeyim ben böyle dedirticek bir ss göremedim oynasam tabiki daha farklı olucaktır durum

Kesinlikle öyle olacak.

Wow ilk cıkacagı zamanda SS lere bakıp "Nası ya, cizgi film, bu ne!" diyorduk ama oynamaya başladıktan sonra öyle olmasının WOW açısından daha iyi olduğunu anladık.

Asıl mesele, hadi warhammer ile lotro u kıyaslayabiliriz ama WOW u bu kefeye katmak gereksiz olmuş. WOW grafik olarak tamamiyle ayrı bir kulvarda yarışıyor. Bu kıyaslamaya dahil olmamalıydı. Onun yerine AOC gelebilirdi..
Mesaj tarihi:
yukarda sayılanlardan farklı olarak ben guild wars un grafiklerini beğenmiştim. zaten wow un grafikleri, warcraft 3 ün zaman içinde biraz daha cilalanmış hali, item tasarımlarına bakınca sürekli abartı dolu çizgi filmden çıkmış gibi. lotro da oynayanların kendini ortadünyada hissetmelerine gayret edilmiş, sonuçta uçsuz bucaksız bi lore var lotro nun içinde normal şartlarda. fakat görsellik mutlaka artı bir değer ama content olmadıkça bir yere kadar işte.
Mesaj tarihi:
jonq said:
Asıl mesele, hadi warhammer ile lotro u kıyaslayabiliriz ama WOW u bu kefeye katmak gereksiz olmuş. WOW grafik olarak tamamiyle ayrı bir kulvarda yarışıyor. Bu kıyaslamaya dahil olmamalıydı. Onun yerine AOC gelebilirdi..

genelde wow ve warhammer i grafik acisindan yakin bulurlar ama...
  • Yeni Oluştur...