Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara Harekatı Başladı

Burax

Öne çıkan mesajlar

Askeri istihbarat kripto ile korunuyor ama sonuçta telekomun hatlarından geçip gidiyor yani telekomun kutusundan sonrası diğer kutuya kadar güvenli değil. Bu arada kendimize ait olmayan telekomun neler yaptığını bilemeyiz. Teknik olarak kripto çözülebilir mi derseniz hayır demek istiyorum ama ne yazık ki bu mümkün. Ama bunu tabiki 3-5 tane terörist becerebilir mi derseniz. Hayır
Sosyal ağlarda paylaş

Olayın youtube a yayması beni şaşırttı açıkçası , bu işlerin bu kadar kolay olduğuna inanmak istemiyorum.

Hadi DTP , Amerika , Rusya , İsrail , İran , İlgitere , Irak ve daha birçok devlet bilecek operasyonunun yapılacağı ama nasıl oluyorda gidip bir sivil tarafından bu ses kaydı youtube a koyulup insanlara yayınlatılıyor ben onu merak ediyorum. Sandığım sanmadığım değil malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Askeri istihbarat kripto ile korunuyor ama sonuçta telekomun hatlarından geçip gidiyor yani telekomun kutusundan sonrası diğer kutuya kadar güvenli değil.

hayır abi, askerin kriptolu bütün konuşmaları kendi altyapısı üzerinden gidiyor telekomla ilgisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güldüm
said:
bir hürriyet gazetesi haber başlığı. recep tayyip erdoğan ın ırak başbakanı, cumhurbaşkanını ve amerika başkan'ı bush u arayıp kara harekatı'nın bilgilendirmesini yaptığı üzerine.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8291248.asp?gid=229&sz=35609

bush ve erdoğan arasında geçen konuşma şuna benzer bişey olabilir:

rte-naber lan uyuyon mu?
bush-olm öğrenemedin di mi hala saat farkı olayını sekiz saat fark var aramızda.
rte-neyse hacı biz giriyoz ha haberin olsun.
bush-ıraktakilere haber verdin mi? öyle lambur lumbur ayıp olur.
rte-sms attım.
bush-tamam o zaman, hadi sen yat uyu şimdi sabah yine ararsın.
rte-senin hatın da avea mobil öğrenci di mi?
bush-evet.
rte-tamam kontörüm bitiyo çünkü.
bush-150 kontör alman lazım, 100 değil ha unutma.
rte-yarın dışarı çıkmazsam sen atarsın bana bi 20.
bush-tamam hadi si yu leytır refricıreytır.
rte-rofl.. anladım later ve refrigerator ehehe.
bush-eheh hadi.
rte-hadi.
(broken, 22.02.2008 18:40)#12657117
Sosyal ağlarda paylaş

Sınırlı bir harekatmış, Hakurk bölgesinde daha önce bombalanarak kullanılamaz hale getirilen kamplara girilecekmiş. Asıl büyük operasyon Mart ortasında olacak dendi tv'de az önce. Afganistan'a asker sözü almadan tampon bölge izni falan vermeyecekler. ABD kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor Türkiye ve Irak'la.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız bugün amerikalı yetkililer bi pot kırdı
Türk ve abd askerleri karşıkarşıya kalmamak için kordineli haraket ediyormuş
bu şu demek sınırdaki ve sınır içindeki askerlerimize en yakın abd birliği
erbil ve kerkükte olası bi kordinasyon bozukluğu yaşanırsa abd askerleriyle çatışabiliriz
bu yüzden abd birliklerinin dibine kadar yani kerküke ve erbile girebiliriz
operasyon süresi belli değil ancak en az 15 gün sürebilir deniliyor
burada danışıklı bi dövüş var tavşana kaç tazıya tut deniliyor
ama şuna inanıyorum bu kara harekatı çok şeyi değiştirecek
uluslar arası camiada farklı tepkiler var dünya tarihinde ilk defa avrupa ve abd
rollerini istediğimiz gibi oynuyor bunuda şuna bağlıyabiliriz
rusya ve ittifaklarının avrupa ve abd ye karşı tutumları bizim lehimize dönüyor
eğer abd nin dediği gibi afkanistanda talibanı vurmassak bile kaybedeceğimiz bişey yok
bunuda rusya ya borçluyuz çünkü abd artık bişeyin farkında Türkiye bi yol ayrımına düşmek üzere
son zamanlarda abd karşıtı ülkelerle girdiğimiz işbirliği abdyi ve avrupayı korkuttu
peygamber efendimizin bi hadisinde şöyle buyuruyor
ortadoğuda çok büyük bi yangın çıkıcak ve tüm dünyayı sarıcak
abd dış işleri bakanı bi konuşmasında en kısa sürede ortadoğu dahil
toplam 22 ülkede rejimi değiştiricez laik ve demokratik bi yapıya kavuşturucaz demişti
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
evet amerikanın çöpünden arakladığımız f16larımız, eğlenelim diye verdikleri modifiyeli tanklarımız, ve hepsinden önemlisi iman dolu göğsümüzle karşılarında dururuz artık.

O dediklerin doğru da; Rusya Karadeniz donanmasını dağıttı. Gemileri Ukrayna ile bölüştüler, kendi paylarına düşenlerin bir kısmını Baltık'a kaydırdılar. Kafkasya'daki hava üslerinin çoğu kapatıldı. Araya Gürcistan girdi. Orduları zaten çok bozuldu. Ha savaş çıksa ilk okkanın altına gideceğin biz olacağımız yorumu sonuna kadar doğru ama; Rusya eskisi kadar rahat ezemez bizi. SSCB zamanında 12 saat içinde Toros geçitlerine varmak üzere planlarını hazırlamışlardı ama...
Sosyal ağlarda paylaş

gene dünya savaşı senaryolarına ve bizim oynayacağımız büyük role geçildi.. (:P)

heh neyse, konuya dönmek gerekirse ingiltere'deki bir analist "karda ayak izlerini tespit etmek kolay olduğundan ve pkk saldırıların artacağı bahardan önce bu hava şartlarında harekat yapıyorlar" demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...