asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yorum sizin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 gençliğimin idolü. siz de bir gün delirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Eski, verilmişti ve imba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 1 yıl önce verilmiş pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Adam akustik gitardan elektro gitar tonu çıkarmayı başarıyor siz adamla dalga geçiyorsunuz. Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 o ses gitardan cikmio d.tunden cikario.. daha zor. alay etmeyin bence delirsiniz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 off yaa tekrar hatırlattınız saolun sizde delirsiniz adsadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 33. saniyede gitar çalmayı bilmeyen insan portresi ince mi teline baş parmakla vuran insan evladı. hakikaten efsane dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kaçıncı dakikada hatırlamıyorum ama arkada süper figürler yapan bi abimiz var. sol tarafta. yarılacaksınız ! ayrıca burası boğaziçi hisar kampüsün yanındaki doğatepe parkı. her seferinde bi klip çekme girişiminde bulunuruz hiç böylesini yapamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Gençkan bu forumu okuyorsan nefesini tut ama bırakma. Bu ne be LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Kardeşimin parmak acma icin yaptıgı egsersiz daha anlamlı bu sarkının solosunun yanında.. ahhh kulagım gitti sanırım.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 11-14sn arasında denizden çıkan kliple alakası olmayan bi adam vardı sağ arkada 33sn civarında gitar olmadan solo atıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ya babadan kalan mirası bu işe yatırmış ya da öyle bişe yapmış yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bu adam nerde napıyor şu an merak ediyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kirmizi poker tea shirt üne bittim yalniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 80'lerin ve ozellikle de 90'larin modasi berbatmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 priceless diye buna derler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 collateral damage bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 amatör bir çalışma için yeterince iyi, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ya bu vidyoyu 30 kere izledim patilerin yazdığı yorumlar kadar gülmedik vidyoya dgksal şkfşls BU ARADA ADAMIN SAÇINI FARK EDEN YOK MU ? O SAÇ PARÇASI NE KARDEŞİM DFKHŞDFHSGD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bu şarkı benim neden dilime dolanıyor peki? Melodisi başarılı olabilir mi? Ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kendini kontrol edemiyosun. benmde azıma takıldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 solo gayet başarılı olmuş. adam tekniği çok iyi oturtmuş açıkcası taktir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bu şarkı gayet dile takılan bir şarkı. Esas anlamadığım o yıllarda çok da güzel pop şarkıları yapılırken nasıl böyle birşey yapabilir ki bir insan? Neden yani? Birileri ona "çok güzel şarkı babs" mı demiş de yapmışlar bunu nedir anlamadım ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Viole nin bugün açtığı konuya (anama babama sövdüm çıldırdım) yolladım linkini ama geç kalmışım. Eğlenceye topiğini açayım dedim o da açılmış. Mesajım olsun istedim. Harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar