dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ninjaturtles said: bir silah bul ve dal okula ucur bi kacinin kafasini dertli cocuk seni ehehe azuahhahahha! suça yönlendirmek de bir suçtur muammer! baba OZ süper diziydi. bak aklıma ne geldi oz'dan. içeriye girenlere ilk verilen tavsiye git ve kendinden küçük, çevresi çok geniş olmayan birinin yüzünü dağıt şeklindedir. insanın doğasında bu var! nereye gidersen git, güçsüz ve arkası olmayan birisini ezersin! burada bile yeni (ama harbi yeni, ilk defa buraya katılmış) üyelerin balonları gidene kadar herkes ezer/ezmeye çalışır. ister istemez yaparlar bunu! güçsüz, tek duran, yalnız gözüken, desteksiz ve kapalı görünen herkes (2,15lik dev bir çam yarması değilse veya yüzünde bile dövme olacak kadar manyak değilse) her türlü saldırının (mobbingden, fiziksel saldırıya kadar) hedefi olur ve acısını çeker. tavsiyem? 2.15lik bi çam yarmasına dönüş veya yüzüne dövme yaptır. veya basitçe çevreni genişlet. ama dövmeleri düşünmelisin bence. bi de dilini ameliyatla çatal dil yaptırırsan kimse dalaşamaz bence. belki arkandan "yılan çocuk derler." ama bilmiyorum, emin değilim şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Daesu said: çıkar masaya vur of nası kahkaha attım odada misafirler ne düşünüodur acaba şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yapacağın şeyler çok basit bi defa tahmin ediyorumki sende tik olmuştur artık hocaların her dediğine kafa sallıyorsundur bundan vazgeç eve gidince aç metal müzik bol bol kafa salla. kızlarla iyi geçin iltifat et , cool ol , rahat ol sohbet et.ama gerzek bi kaç kız çıkarsa karşına allah yarattı deme ciddi ciddi 2 tane patlat bunu ciddi söylüyorum.kişiliğini ezdirme bi kaç zeka yoksunu kıza ciddi anlamda patakla birini.onlarlada aran kısa sürede düzelecektir. şiir yazmayıda hemen bırak bir daha şiir yazma. şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 şiir yazmak güzeldir bırakma. uygun nesir ya da şiirin insanı olgunlaştırdığını düşünen varlıklardanım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Lİse garip bir yer ya, bence hiç sosyalleşmek felan kafanı takma derim,çünkü gerçekten değen insanlar yoksa zerre para etmez lisedeki yüzeysel arkadaşlık.(Hoş ünideki yüzeysel arklıkta etmiyor ya neyse) Şiirleri tahtaya yazmak attention whore gibi gösterir seni,sen kağıda yaz. Onun dışında mutlu oluyorsan yanlız veya az arkadaşının olmasında sorun yok.Lisede 2 arkadaşım vardı,hala görüşüyoruz.Muhtemelen ömür boyu görüşecez.Diğerleri zaten samimi değillerdi.Samimi olmayan arkadaşlıklarla kendini yoracağına doğru anı ve doğru kişileri bekle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 said: ben sınıf içerisinde tahta üstüne şiirler yazan benimle evlen , hep bir romantik erkekim olsun isterdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ohoo böyle ufak şeyleri takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 AGASÖR DI BABİTIR tipik ineksin doğaldır, sorry =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kemalisthllwndr said: ben sınıf içerisinde tahta üstüne şiirler yazan , insanlarla pek muhattap olmayıp müzik dinlemek , kitap okumak gibi faaliyetlerle vaktimi geçiren bir insanım. bazen sinirlenebilirim , bazen hoşlanmadığım insanların selamını almayabilirim. ama sınıfta da 5-6 tane kendi çapımda arkadaşım vardır. tüm bunların arasında diğer insanların gözünden bakıldığında derste sürekli soru sormak ve derse katılım sağlamak en göze çarpan özelliğimdir. sınıftaki en yüksek not ortalamasını da yarı yıl karnesinde ben aldım. kemalisthllwndr said: sizin tavsiyeleriniz nelerdir , ne yapmak gereklidir? Nerden başlasam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kemalisthllwndr said: ben sınıf içerisinde tahta üstüne şiirler yazan , insanlarla pek muhattap olmayıp müzik dinlemek , kitap okumak gibi faaliyetlerle vaktimi geçiren bir insanım. bole bi insan oldugun icin insannar dalga geciyo olabiir bende tahta uzerine siir yazan birini gorsem gecerim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ya kusura bakma biraz ustune gelicem ama... Tahta üzerine şiir yazmak nedir ya? Şiiri seviyorsun anladıkta niye tahta ustune?Düşünüyorum da sende biraz dikkat çekmek istemişsin.Yaz şiirini kağıda, kimse sana dokunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 insanlari takiyosan kafana gore takilmicaksin ya da kafana gore takilicaksan insanlari takmayacaksin . ha eglence olman gayet rahatsizlik veriosa tahta uzerine siir yazmamaktan baslayabilirsin , ustune de herkese sert ve olcu lu davranirsin ; sonra duruma gore dusunursun nasil davranicani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 msn listenden hatunlari silmekle cok buyuk bi hata yaptın ılerıde kafanı daga tasa vuracaksın benden solemesı sonra bizim gibi facebook ta ara dur hatunlari ne cevherler varmısta farketmemısız be zamanında bee neyse konuya donecek olursak sen sıır olayını defterıne yaz kalsın orada sonra sınıf ortamında belırlı bır grubu karsına alırsan sınıfın gerı kalanıda otomatik olarak attack cekıyor nedense(suru psıkolojısının bır baska cesıdı) mılletle ıyı gecınmeye calıs fazla dıkkat cekıcek vukuatlar yapma tahtaya cıkıp sıır yazmak gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kemalisthllwndr said: ben sınıf içerisinde tahta üstüne şiirler yazan tamamen bundan kaybediyorsun. direk emo olmuşsun :( hayır şiir yazmak iyidir. mesela ortaokulda bir kız vardı, sürekli şairlerin şiirlerini okur, kendisi de şiirler yazardı. sınıfta bir karizma etkisi sağlardı şiirle bu kadar uğraşması. ama tahta üstüne şiirler felan yazıp yalnız yalnız takılırsan, insanların senle dalga geçmesi ve hafife alması kaçınılmazdır :) diablotg said: ben üniversitedeyim düşün geçen başıma ne geldi. defterlerimi 10 kişi alan uzun bir sıranın ortasına koydum neyse bizim sınıftan bir kız gelmiş yana kaydırmış sonra başka bi elemanda onun yanına oturucam diye benimkileri gene yana kaydırmış neyse sorun o diil dersin ortasında yana kaydıran eleman (bu ikiside arkadaşım bizim sınıftan)solağım çarpıom diye bişiler derken aslında senin yerin burası dedi ve o anda arkadaşım sandığım kız çocuğa dönüp 1 tane çakarım hareketi yaptı olaya bakın şimdi ne demek bu ben oturamazmışım yanına yok ya çokta umrumdaydı sanki kendi kendine gaza geliyor bunlar durup dururken tiksinilcek bişey miyim ben ya ayıptır kişiliği gelişmemiş ergen kız muhabbeti yapıor bana uyuz oldum ama hayatının her anında çıkıcak böyle faso tipler alışıcaksın takmamaya iki takar sonra bakarsın peh ne gerek var dersin geçer sallaaaaaa insanlık hali. sürekli embesil insanlarla karşılaşabilirsin, "he" de geç. geçen gün mesela derste, yoklama kağıdını imzalamak için elime kalem aldım, yanımdaki çocuk hemen defterini gösterip "not yazcaksan kağıt koparıp verebilirim" dedi. mal mal baktım suratına. soğuk olmaya çalışıyorum, adam iyice yapıştı üstüme. sürekli sorular soruyor, yavşayıp duruyor. gayse zaten yaptıkları belli de, gay değilse geçmiş olsun diyorum adama... dün de mesela kocaman cafede oturdum bir masaya, gazete okuyorum, bir yandan da yemek yiyorum. yemek bittiği sırada masada karşıma hiç tanımadığım bir adam oturdu. cafede diğer masalar boş, geldi benim önüme oturdu. bir de otururken "burası boş mu" diye bana değil garsonlara soruyor. garsonlar ne bilsin ya lol. kalkarken adamın suratına baktım "ne ayak?" şeklinde. ama adamın bakmaya bile hali yok, buna rağmen gelmiş oturmuş. aslında bu tip şeylere sinirlenmek yerine komik yönünden bakıp gülceksin. yoksa sinirlensen de sen zarrarlı çıkıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 BonePART said: kemalisthllwndr said: ben sınıf içerisinde tahta üstüne şiirler yazan , insanlarla pek muhattap olmayıp müzik dinlemek , kitap okumak gibi faaliyetlerle vaktimi geçiren bir insanım. bole bi insan oldugun icin insannar dalga geciyo olabiir bende tahta uzerine siir yazan birini gorsem gecerim cunku Ben gider tam kafasının arkasına patlatarak ''NAAAABIYON LAN DOPPİK'' diye yılışıkta bir şaka yaparım. Ama gerçekten dalga geçilme sebebin bu olabilir. Şu yaptıgının tek açıklaması var, sınıftan prim toplamaya çalışıyorsun. Eh yani bence bunda kız milleti değil sen suçlusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 BonePART said: kemalisthllwndr said: ben sınıf içerisinde tahta üstüne şiirler yazan , insanlarla pek muhattap olmayıp müzik dinlemek , kitap okumak gibi faaliyetlerle vaktimi geçiren bir insanım. bole bi insan oldugun icin insannar dalga geciyo olabiir bende tahta uzerine siir yazan birini gorsem gecerim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 sok sopa gitsin hepsine bak takılmana tahtaya şiir yazmak rule azuzusdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Sende onlara eğlence olacak malzemeler verme be kardeşim. Yazma tahtaya şiir, selam verenlerin selamını al...vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 PrudenT said: BonePART said: kemalisthllwndr said: ben sınıf içerisinde tahta üstüne şiirler yazan , insanlarla pek muhattap olmayıp müzik dinlemek , kitap okumak gibi faaliyetlerle vaktimi geçiren bir insanım. bole bi insan oldugun icin insannar dalga geciyo olabiir bende tahta uzerine siir yazan birini gorsem gecerim cunku haha bu ne yaw ben kacırmışım o kısmı. tez bırak tahtaya şiir yazmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Bizim lisede bi çocuk vardı tahtaya şiir yazınca hoca bile dalga geçiyodu la :P Bırak şiir miir bunlar boş işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 içine kapan okulu bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kız milletinden bişey bekliceksen şayet ne istiyorsa onu vericeksin evet ne istiyorsa onu istediğiniz yere çekin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Llama said: kız milletinden bişey bekliceksen şayet ne istiyorsa onu vericeksin evet ne istiyorsa onu istediğiniz yere çekin bunu Valla ya, ne demek kıza hafiften vurdum (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kimse montu önermemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kemalisthllwndr said: bugün bana sürekli bağıran , niçin benden hazzetmediğini bir türlü anlayamadığım ''kalın'' bir kız senden hoşlanıyor olabilir. tahta üzerine şiir yazma bu bir. ikincisi benim notlarım çok iyi ben daha başarılılıym hede hödö imajı çiziyorsun, bu da yanlış. lisede falansan özellikle, inek, entel olarak algılanıyorsun ; dalga geçilmesi çok doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar