LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 toggie said: of sly, galatasaray taraftarı ne zaman kulubune karsı cephe almıs. yonetime karsı de bari. taraftarı ile oyuncusu arasında hiçbir sorun olmayan tek kuluptur galatasaray. 8 senedir kazanamadıgımız fenerbahce deplasmanlarından sonra bile stad dolar, gönül alınır yani. bişey bilmeden konusmayın, kendi takımınızın taraftarını konusun da, rakibi oldugunuz takımın taraftarı hakkında bilmeden sallamayın. forumda konusmakla taraftar olunmuyor ayrıca, gercek taraftar staddakiler. o yuzden staddakileri ornek alarak yorum yap, forumdaki yazılara bakacaksak ben de bulurum sana fenerbahceye karsı cephe almıs fenerli adam.abi o zaman sende taraftarı olmadığın takımın topicinde etrafa salyalarını saçarak atıp tutmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 toggie said: ne atmısım luci, alıntıyla alakayı da cozemedim ayrıca?abi sevilla topicinde yazdıkların orada bence bir kez daha oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Sly-One said: bir de bizim şükrü'nün havasını teneffüs etmemişlerle takımımı tartışmıyorum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ne atmısım diyorum hasta mısın? ne salyası, hakkaten rahatsızsın galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Orkun'a laf ettik kendine geldi 2 tane karşı karşıya çıkardı GS düzgün atak yapabilmeye başladı Lincolnden sonra ama çok kontratak yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Sly-One said: Sly-One said: bir de bizim şükrü'nün havasını teneffüs etmemişlerle takımımı tartışmıyorum ben artık. senden fazla tatmışımdır ben oranın havasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 toggie said: Sly-One said: Sly-One said: bir de bizim şükrü'nün havasını teneffüs etmemişlerle takımımı tartışmıyorum ben artık. senden fazla tatmışımdır ben oranın havasını. o değil üzüldüm hani, bir gs li olarak benden daha çok gittiğini savunuyorsun benim takımımın stadına. düşünemiyorum nasıl hayal kırıklıklarıyla dolu hayatın var =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 oyş . 4 geliyor dedim. 5-0 biter bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 4. gol biraz yalan bir goldü. Sabri faul bile yapmadı orada, adam kendini attı yere, sonrasındaki frikik gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 auıhahua sağdan soldan kornerden frikikden gol atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 GS kaçırmaya devam ediyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Sly-One said: toggie said: Sly-One said: Sly-One said: bir de bizim şükrü'nün havasını teneffüs etmemişlerle takımımı tartışmıyorum ben artık. senden fazla tatmışımdır ben oranın havasını. o değil üzüldüm hani, bir gs li olarak benden daha çok gittiğini savunuyorsun benim takımımın stadına. düşünemiyorum nasıl hayal kırıklıklarıyla dolu hayatın var =((( fener tarafına gitmiyorum merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 of yetişti 4. gol 5 gelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 LOL be rezalete bak.. Bi zahmet Avrupa klubüyüz diye dolaşmasın GS artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Penaltı, 5 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Schneider ve 5-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 toggie said: Sly-One said: toggie said: Sly-One said: Sly-One said: bir de bizim şükrü'nün havasını teneffüs etmemişlerle takımımı tartışmıyorum ben artık. senden fazla tatmışımdır ben oranın havasını. o değil üzüldüm hani, bir gs li olarak benden daha çok gittiğini savunuyorsun benim takımımın stadına. düşünemiyorum nasıl hayal kırıklıklarıyla dolu hayatın var =((( fener tarafına gitmiyorum merak etme. AHAHAHAHAH ok canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Slat said: LOL be rezalete bak.. Bi zahmet Avrupa klubüyüz diye dolaşmasın GS artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 6 atmasınlar yaaa =( o ayrıcalık bizde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 gol gol gol gol 5. gol geldi 6 bekliyoruz zor değil biliyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 5 geliyorrrrrrrrrrr 5-1 biter be. edit :D oha 5 geliyor dedıgım an attı adamlar. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Başın öne eğilmesin , Aldırma gönül aldırma... Ağladığın duyulmasın, Aldırma gönül aldırma... Ne yıllar yaşadık be abi. Neler çektik ne zaferler kazandık ama ben böyle bir sistem , böyle bir yönetim görmedim. Allah düşmanıma vermesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yemeyede devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Fransuxa +1 Ne yapalım artık, ilk maçta 5 atacakken atamazsan yersin böyle :D Beşiktaş kardeş takım yanına geliyoruz 3 gol kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar