Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa: B.Leverkusen - Galatasaray (21.02.08)

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Odeon said:
mac hakkinda yorum yapmaya gerek yok ama topicte kendini kaybeden kendilerine fenerbahceliyim diyen seviyesizler nekadar ugrasirlarsa ugrassinlar bu zeka seviyesiyle fenerbahceli olamazlar.
Fenerbahçelilik neye göre ölçülüyor ?

Yani bu işin kıstası varmı ? bi ölçüm mekanizması varmı ?

Seviyesizlik ? Rakip takımının domestik yada uluslarası bi platformda (Yenilmesi demiyorum)şu maçta yenilseydi galatasaray 1-0 burda bu yorumlardan çok Yazık oldu yorumları olurdu neredeyse tüm fenerbahçeliler tarafından.. ama Ezilmesinden dolayı Rakibimizle dalga geçmemiz benim hakkımdır bir beşiktaşlının hakkıdır.. Fenerbahçe Avrupada 0 puan aldı Dalga geçildi bizle.. Beşiktaş 8 yedi dalga geçildi Beşiktaşla..

Ama Fenerbahçeli değildir diyebiliyorsan bu senin kriterlerindedir.. Ve Fenerbahçelilik Eğer senin kriterlerin doğrultusunda değerlendirilecekse..

Fenerbahçeli Değilim .. Fenerbahçeli olmak İstemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ekleme.. Her Fenerbahçe ile ilgili ürünümü lisanslı alıyorum. Fenerbahçenin Lig , Avrupa , Kupa hatta hazırlık maçları dahil her maçta yerimi alıyorum.

Bundan 3 Sene önce sözleşmemiz bitmiş olsada 2 sene Ardarda olmak üzere toplam 3 sezon 100.000$ ortalama para werip Locama paramı veriyorum (Ben değil ailem veriyor). Ailem hiç bir kongreden zamanım yok diyip kaçmıyor hepsine katılıyor..
Aylık Aidat şeklinde Fenerbahçe Spor Klubune (Futbol takımı olarak kısıtlamadan) Paramızı yatırıyoruz..Aşk hiç bitermi şarkısının Fenerbahçe için yapılmış klibini izleyip bilgisayar karşısında tek Başına ağlayabiliyorum.. Yeditepe Üniversitesi Rektörülüğünün önünde Bağırmamızı engelliyorlar diye güvenlik görevlileriyle tartışıp Disiplin kuruluna sevkedilebiliyorum. Eğitim hayatımı bir Takım uğruna umursamayabiliyorum.

Evet Rakibim ile dalga geçiyorum.. Maçımı izlerken küfürümü ediyorum. Ahlak çerçevesini aşan her türlü işlevde yer alabiliyorum..

Ama bende şuna inanıyorum Senden çok çok daha Fazla bir Fenerbahçeliyim
Sosyal ağlarda paylaş

Çok küçümsediler ilk maçtan sonra leverkuseni.

De forvette hakan şükürden medet uman, ümit karan gibi bi kazmayı oynatan, cortlak bi kaleciyle oynayan, en iyi transferi aylarca yatan -lincoln bi takım oldu galatasaray. Yani ne beklersiniz ki artık :P

Daha hakan şükür manisaya 3 gol atınca sözleşmesini 2 sene falan uzatması gündeme gelmişti. Teey tey.

Yine de ilk maçtan sonra yazık oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:
benim demek istedigim olay "sadece ileri zekalilar fenerbahceli olabilir" degildi.
"bir fenerbahceli olarak bu arkadslari renkdasim olarak goremiyorum." du.
bende şu an başımızdaki iki üstün mevkii cumhurbaşkanımız ve başbaknımızı TÜRK olarak göremiyorum.. ama bu benim kriterlerim.. Buda senin kriterlerin.. 3 doğru vardır her zaman .. Senin doğrun , Benim doğrum , Hakikat..

Bu konuda bir hakikat yok yani bi ölçüm derecesi bir Kıstas yok. Birinin Fenerbahçeliliğini tartışma lüksü kimsede yok. Benim Fenerbahçeliliğime sadece kendi kriterlerinde laf uzatabilirsin..
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
hakikat(gerçek) ile doğru/yanlış olma durumu farklı kavramlardır. sonsuz sayıda doğru olabilir ayrıca. haha bozdum işte.
Benim Doğrum , Senin Doğrun kavramlarını kullanırken.. Senin savunduğun kriter. Benim Savunduğum kriter başlıklarını genelleyerek söyledim
Sosyal ağlarda paylaş

Trasty said:
Odeon said:
benim demek istedigim olay "sadece ileri zekalilar fenerbahceli olabilir" degildi.
"bir fenerbahceli olarak bu arkadslari renkdasim olarak goremiyorum." du.
bende şu an başımızdaki iki üstün mevkii cumhurbaşkanımız ve başbaknımızı TÜRK olarak göremiyorum.. ama bu benim kriterlerim.. Buda senin kriterlerin.. 3 doğru vardır her zaman .. Senin doğrun , Benim doğrum , Hakikat..

Bu konuda bir hakikat yok yani bi ölçüm derecesi bir Kıstas yok. Birinin Fenerbahçeliliğini tartışma lüksü kimsede yok. Benim Fenerbahçeliliğime sadece kendi kriterlerinde laf uzatabilirsin..

Ya ne kıstası 3-5 yaşında sümükü gezerken,babamız dayımız gaza getirio o takımlı oluyoruz sonra bu yaşa gelince,babamızın oğlu gibi koruyoruz.
Bu arada Gs'liyim ama alınan yenilgi bir kepazeliktir.Hala Leverkusen'den daha üst seviye bir takım olduğumuzu düşündüğüm için getiriorum bu kanaatı.
Sosyal ağlarda paylaş

forumdaki bazı fbli arkadaşlara kına lazım sanırsam...
ayıp ya mutlu mu oluyosunuz orgazm mı oluyorsunuz böyle şeyler görünce çok mu hoşunuza gidiyor bir türk takımının bu hallere düşmesi...
alman milliyetçisi kalli yaktı takımı song yedek mi bekletilir böyle bi maçta sahada olsa çok farklı olabilirdi herşey...
bu takım nondaya boşuna mı para verdi adam sakat değilse neden kenarda bekletiliyor nasıl beyinsizce bi hareket bu bi teknik direktörün zihinsel engelli olması lazım oynatmamakta ısrar etmesi için...
yeter artık bu türk takımlarının teknik direktörlerden çektiği yönetimlerin saçma sapan politikalarının kurbanı teknik direktörler olmasın...
takımdan kovulan lucescu hergeçen gün kariyerine kariyer ekliyor,gerets marsilyayı dirilitti tek kelimeyle bu adamların eline kadro mu verildi transfer için fon mu ayrıldı da yaptıkları küçümseniyor...
bıktım artık bu gerizekalı yönetim tarzından değişene kadar bazı şeyler galatasaraylı değilim ben gitsin kime izletiyorsa izletsinler maçlarını...
5 para etmez kalitesiz adamların türk futbolunu bu durumlara düşürmesi ne kadar acı allahtan fenerbahçe var türk futbolunun gururu oldu...
bu günleri de görüyoruz yani 5 sene önce biri söylese güler geçerdik fb taşıyacak ülkeyi gs kambur olucak diye...
böyle gerizekalıca bahaneler olmaz yok yorgun yok bilmemne daha önemli maç mı var gs için çıkartmicaksın arkadaş ozaman konya maçına as oyuncularını bırak oynasın yedekler,nondayı oynatmicaksan leverkusen maçında bırak konyada oynasın belki 2 gol atar takıma girme şansı kazanırdı ümiti neden yoruyorsun konyada...
ya bu lincoln bu maçta oynamayacaksa ne iş için alındı takıma oynamıyorsa kovun allah belasını versin yeter ya dünyanın parası veriliyor bu yabancılara kulübede keyif yapsınlar diye mi?
bıktım artık hakaretler var biliyorum ama hepsi hakediyor bunları yörünge dışına uçmayız heralde =)
Sosyal ağlarda paylaş

Trasty said:
DoruK said:
hakikat(gerçek) ile doğru/yanlış olma durumu farklı kavramlardır. sonsuz sayıda doğru olabilir ayrıca. haha bozdum işte.
Benim Doğrum , Senin Doğrun kavramlarını kullanırken.. Senin savunduğun kriter. Benim Savunduğum kriter başlıklarını genelleyerek söyledim

ha senin doğrun ha benim doğrum kardeşim bırakalım böyle şeyleri, içelim güzelleşelim böle şeleri kafaya takmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzuldum Galatasaray'in yenilmesine bir Besiktas'li olarak. Rezil olmalarina daha da cok uzuldum tabi.

Fenerbahce'liler de seviye show yapmis anasini satayim baslikta. Zaten en fazla bu kadar sevemem heralde bir takimi yani, boyle hareketlerle iyice ekstrem yaptiniz. Dun de yenilseler kina yakacaktim, haftaya saklicaz artik.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zamandir yazmiyorum buralara da, su yanar doner yorumlari gorunce dayanamadim, bi yazayim.

Eskiden GS hemen yenilsin elensin falan isterdim, son 1.5 senedir falan umrumda bile degil acikcasi, ama Sevilla macindan sonra ozellikle istedim yenilmenizi. Cok da guzel oldu, keske 50-1 olsaydi.

Kuradan Sevilla ciktiginda, mac topiginde vs. demediginizi birakmayin, yenince bile tesaduf gibi ayica yorumlar yapin, ondan sonra gidip UEFA'da BEŞ tane yiyince biz TÜH YAV YENİLDİ TÜRK TAKIMI diyelim, oldu canim, baska?

Bu khala falan nerde bu arada, yok Sevilla 3 veriyomus ne guzel butun parasini basacakmis, yok GS Leverkusen'i dagitirmis, sus pus oldu ugramiyor bolume? Iyi gun taraftarligi bu olsa gerek. En guzel yani boyle adamlarin morarip susmasi zaten bugunlerin :p (Bu mesajimin ustune konusur tabi merak etmeyin, kesin ya hastadir ya mactan eve gec gelmistir vs.)

Artik orda elensek bile icim rahat. UEFA'daki orta karar takimi Sami Yen'de bile yenemeyin, orda gidin fark yiyin, ondan sonra Sevilla'yi Edu'ya ragmen yenen FB'ye "orda yenilceksiniz elenceksiniz" diyin, istediginiz kadar diyin yani, cok da tin :p "FENERE YENILMEDIK LAN BU SEFER OLEY" diye takimi cagirip alkislamanizdan sonraki en buyuk rezillik heralde bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...