Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Barusso helal olsun :D 5-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Sly-one a ban gelmezse bundan sonra patide küfür serbest demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ABi BU NE? nooldu lan böle! alla allah? ben kardeşim arkadaşım kardeşimin arkadaşı olmaz böle şey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL İŞTE AVRUPA FATİHİ !!!! İŞTE GALATASARAY !! İŞTE SARI KIRMIZILI ASLANLAR GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL oley oley oley 6-0 olmıycak artık aehfueahfueah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 tebrik ediyorum golünden dolayı gs yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 KİM ATTI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 GOOOOOOOOOOLLL :D:D:D:DD:D HELAL BARUSSO TRANSFER BÖYLE YAPILIR ABİ HELAL BEEEE TAKIM DEDİİN BÖLE OLR BÖLE HLL ASLANLAR AVRUPA FATİHLERİ 4 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLDK LALALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Jandor said: Sly-one a ban gelmezse bundan sonra patide küfür serbest demektir... 1 küfürümü örnek göstersene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 5-1 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Trasty said: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL İŞTE AVRUPA FATİHİ !!!! İŞTE GALATASARAY !! İŞTE SARI KIRMIZILI ASLANLAR GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL ahaahh oha.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 en azından bir gol attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yenildiğimize değil de böyle futbol konusunda insancıklara dönüşen insanların alay konusu olduğumuza, olacağımıza üzülüyorum lan. fener fark yese ben de sevinirim belki ama bu kadar uzatamam en azından. bi sınırı olmalı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Jandor said: Sly-one a ban gelmezse bundan sonra patide küfür serbest demektir... 1 küfür göster bulamadıysan emzk resmine bak bide soğuk su içip uefa kupamız var diye kendini avut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Slat said: KİM ATTI? BARUSSO muydu neydi yeni siyahi hırçın aslan penaltıdan attı.. işte şimdi ümitlerimiz yeşermeye başladı ! işte galatasaray ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Spastik_Serce said: 5-1 biter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Ezmode said: GOOOOOOOOOOLLL :D:D:D:DD:D HELAL BARUSSO TRANSFER BÖYLE YAPILIR ABİ HELAL BEEEE TAKIM DEDİİN BÖLE OLR BÖLE HLL ASLANLAR AVRUPA FATİHLERİ 4 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLDK LALALA 47 kromozom boşuna demedim bazı kişiler diye. harbi zekanı gösteriyosun forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 HADİ MİLLET CADDEYE GSNİN GOLÜNÜ KUTLAMAYA YUPPİİİİİİ HAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 FromTheHell said: yenildiğimize değil de böyle futbol konusunda insancıklara dönüşen insanların alay konusu olduğumuza, olacağımıza üzülüyorum lan. fener fark yese ben de sevinirim belki ama bu kadar uzatamam en azından. bi sınırı olmalı yani ahah biz fark yiyelim, sınırını görürüz o zaman. bol keseden sallamak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Ben diyeceğimi dedim... Yetkililer gelip bu başlık altındaki tüm mesajlarınızı inceleyip banlanmanız gerektiğine karar vermezse sizin kullandığınız üslupa üstü kapalı annenize küfredeceğim hergün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Barusso gol attı, bir "şeref" golü atmış olduk. İyi de oynamış Barusso, bu adamda kumaş var, sadece kiralamamız büyük şanssızlık, sene sonunda kapılabilir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 adamınbiri said: HADİ MİLLET CADDEYE GSNİN GOLÜNÜ KUTLAMAYA YUPPİİİİİİ HAHAHAHAHHATaksim meydanını dolduralım taşıralım... Galatasarayımız ! Avrupa Fatihimiz ! Türkiyenin güzide takımını Siz bizim yüzümüzü güldürdünüz.. Allahta bir gün sizi güldürür işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Maç bitti, 5-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Jandor said: Ben diyeceğimi dedim... Yetkililer gelip bu başlık altındaki tüm mesajlarınızı inceleyip banlanmanız gerektiğine karar vermezse sizin kullandığınız üslupa üstü kapalı annenize küfredeceğim hergün... et bi laf vardır bilirmisin,* birinin duası kabul olmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 seviyeni belli ettiğin için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar