bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 iddiaya giriyorum ki burda bi bok bilmeyen 1kişi anca bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 eisenheim said: feysbuktan bişey bekler hale gelmişiz ya okadar basit tabanlı bi siteyi ciddiye alır olmuşuz.. delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. özel şirketler facebook üzerinden datamining (terim kullandım) için yatırım yapar hale geldi hatta "how to get best out of facebook" tarzı (ingilizce kullandım burda da yine) rehber kitaplar gördüm ben etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 BAĞA MI O PARANTEZLER ? HIH? BAĞA MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ardeth said: sus boğaziçili sen uza bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Dregoth said: Boğaziçili yaratık, kendini redkit sanan şapkalı meksikalı benzeri styling yapan genç, dövesim geldi seni. şapka sana da yakışabilir kenk, TAKAYIM mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 okadar iyi reklamı yapıldı ki.. facebook para eder hale geldi hatta para kazandırır hale geldi.. ama düşünürsek o sitenin bir sürü kurulma amacı olmş olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 İddia ediyorum şapka takan 10000 kişi bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 eisenheim said: ama düşünürsek o sitenin bir sürü kurulma amacı olmş olabilir.. DIN DIN DIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 eisenheim said: okadar iyi reklamı yapıldı ki.. facebook para eder hale geldi hatta para kazandırır hale geldi.. ama düşünürsek o sitenin bir sürü kurulma amacı olmş olabilir.. katılıorm ndn kuruldu bilemeyz bncede hatta bence ajanlar kontrol ediyo olablrler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 nihan +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 geçen gün de beni facebooka chuck norris ekledi, bu bile bi şeyleri açıklıyo bence, evet. zaten enrique de eklemişti http://forum.paticik.com/thumbnails/b80/689/e6d/d42/a3b/f5b/609/6cb/ca8/5d6/0c_450xNULL.png http://forum.paticik.com/read.php?62,2957477,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Chuck Norris bir dönen tekme ile facebook üyelerini dünyadan silebilir diyen 50000 kişi bulabilrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 If you have 280 friends and chuck norris has 280 friends in facebook, chuck norris has more friends than you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 don't feed the troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 valla sırf tekrar request gelir başkasından endişesiyle accept diyorum, aşırı derecede vakit yiyor zaten devamlı request yanıtlamak. hatta sıkıldım bıraktım şu ara, birikmiş 11 tane hemen. bu endişenin kaynağı da sanırım buradan birisi vardı paso poker request gönderiyordu. ignore yapmaktan baygınlık gelmişti. açılış mesajına katılıyorum, gereksizlik ötesi işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 adamınbiri said: bide facebookda sadece poker oynanırmış onu anladım. başka hiç bi işe yaramaz hiç bi işe hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 selin haksızsın ve emrenin sana hazırladığı laflara katılıyorum. ayrıca nihan şükela yazmış ona da katılıyorum. Asteroth said: Ne alakası var yahu? En basitinden örnek, 2 büyük yürüyüş yapıldı yakın zamanda AKP Hükümeti'nin icraatlarına karşı, yüzbinlerce insan katıldı bu yürüyüşlere. Sonuç ne? Sıfır. E Facebook'taki insanlar da sanal bir platformda dahi olsalar, biraraya gelip fikirlerini belirtiyorlar. Binlerce insan toplanıyor bu gruplarda, alınan sonuç da aynı. Ne farkı var yani yürüyüşe katılıp fikirlerini bağıran insanla Facebook'a fikirlerini yazan insan arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 facebooktan kız düşürdüm. daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Arda bir yol al ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 genellemek istemem, hakikaten o gruplarda veya yazılan notlar, gazete haberleri falan üzerine oturup tartışan, fikir teatrisinde bulunan insanlar mevcut ve bu hangi platformda olursa olsun sağlıklı bişey.. ancak şöyle insanlar da mevcut ve bana biraz kolaycılıkmış gibi geliyo bu: oturuyosun bilgisayarın başına, kimler eklemiş, kimler mesaj atmış, vampirler ne alemde, pokerde kaç param var, aa bu ne, birisi türk bayrağı yollamış, e iyi ben de vatanımı seviyorum ekliyim bari profilime, aha dur lan hatun yeni resim eklemiş hemen yorum yapiym ekieki.. bu formatta insanlar da var ve gerçekten zerre kadar hazzetmiyorum kendilerinden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 İyi de neden abi? Bir Türk Genci neden hem Vatansever hem de bir Vampire Warrior olamasın? Bunu açıkla bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Ahada facebooktan vatan kurtarmada son nokta: http://www.facebook.com/group.php?gid=10033147615&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yalnız verilen örneklerde çok ilginç örnekler gördüm. http://www.facebook.com/photo.php?pid=30049301&o=all&op=1&view=all&subj=23456897072&aid=-1&id=1030238120&oid=23456897072 http://www.facebook.com/photo.php?pid=30049299&o=all&op=1&view=all&subj=23456897072&aid=-1&id=1030238120&oid=23456897072 Hani mizah da değil bu yapılanlar. Bir esprisi, bir eleştirisi yok. Direk bk atma olayına çevirmiş işi. Bu karikatürist bir de Hürriyet'te çiziyordu di mi... Çok tuhaf insanlar var internette. "Şeriat gelmesin" diyince dinsiz ilan ediliyorsun. "Laiklik korunsun" diyince laikliğe tapmakla suçlanıyorsun. "Demokratik" hakkını kullanınca geyik yapmakla suçlanıyorsun. Böyle abuk sabuk şeyler. Sonra bu insanlar da "aa doğru lan, hakkaten durum aynen böyle. Bu laik tayfası resmen cahil cühela. Cık cık. Kendi kültürüne bile karşı çıkıyor şerefsiz deyyuslar" diye gaza getiriyor ortalığı. Yalan yanlış haberlerle, olayı çarpıtıp kendilerince ego tatmini yapıyorlar. (masturbasyon) Salih Memecan gibi kişiler de bunların ekmeğine bal sürüyor. Çok güzel propoganda yapıyorlar. Bunlar olup biterken siz sadece "internetten vatan kurtarmak" olayını tartışıyorsunuz. Ohooo ona gelene kadar tonca şey var. Zaten o bahsettiklerimin sonucu bu tip gruplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bonbonek flashback yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 hmm. ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar