Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Önce mutilate bufflanacak sonra mace nerflenecek çünkü biraz abartı oluyor mace stunlarla. Yani önce emzik sonra dayak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Drakkahn said: 2 senelik rogum, 3 tane warrior, 2 tane druid, maksimum 5 tane hunter, 1 tane paladin almışlığım vardır. Gerisi shaman lock mage priest arasında dönüyor. Shadowstep plate armor reduce mu ediyor, druidleri mi yakalıyor, paladin bubble ını mı kaldırıyor. 3 sanıye ekstra sprintten baska bı haltı yok. %10'un altında yakalarsak dediğiniz doğru alamadığımız class yok ama abartmasak :D O kadarda değil yahu expose+evasion çok üzüyor warirolari fear+disarm faillerse çok fena sümsük oluyorlar sade demo+tc yetmior. SS varken druid kaçabiliormukine ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ahaha priest forumları yardırıyor resmen :D Sanırım modlarda daha uyanmamış :P http://forums.worldofwarcraft.com/board.html?forumId=10019&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bi rogue un hunterdan şikayetci olması kadar sacma bişi görmedim kardeşim Cd leri up olan bi SS rogue un 1v1 de alamıcagı class yok bm hunterler rogue dövemio eger ss ise, onceden hemo + mace rogue lar wardı şimdi alayı SS oldu ve şaka gibiler ayrıca arenanın yıldızı druid hem ferali hem resto su hem boomkin i arenada iş yapyor ama blizz gidip shamanı nerfliyo anlamıs deilim bu blizzin işini herkes druid / rogue olsun mu istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Tam olarak neye nerf geldi bu priestlerde de olay cikti bu kadar, yeni talent ve skilleri bilmedigimden anlayamadim edit: oha PI bonus dmg verirken haste mi verir hale geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 -Lifebloom healing coefficient has been reduced. Katsayı düşürülmüş gördüğünüz gibi, shapeshifte cd gelse de kurtulsak artık dilinizden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Pi-Elemental Shaman nerfinin kaynağına buyrun: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2843685726&sid=1 Geçen cuma okumuştum postu, 2 gün önce kilitlendi.Pek ciddiye almamıştım ama gerçekleşior sanırım ahah.Kalgan çok yaşa sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Penthesilea said: Tam olarak neye nerf geldi bu priestlerde de olay cikti bu kadar, yeni talent ve skilleri bilmedigimden anlayamadim edit: oha PI bonus dmg verirken haste mi verir hale geldi? Evet tam olarak değişiklik o ama asıl kızılan nokta hep bu talentin magelerin bir talentının yandan yemişi olarak sunulması. 11>31 muhabbetide ordan geliyor sanırım. @guernica : lan bu adamlar bglerde falan yenilince direk nerfliyorlarmı ne yapiolar o nasıl bi topic oraya bakıpda şöyle bir dialog geçti kafamdan. Kıza anlatır Geçen elemental shamanın biri lb üstüne em/ns/cl çaktı bide üstüne lo procladı bide üstüne frost shock ben gg bunlar çok güçlü olmuş bi nerfliyim. Kız : Omg kalgan çook kuulsun *love* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Buyse said: official forumlarda yüzde 1 crt nerfi için gm başlık açmış " It is correct that it has been nerfed slightly, but it was done based on a need for consistency of values. The developers felt that it was a bit strange to have the progression jump from 4 to 6 rather than a 1%, 2%, 3%, 4%, 5%." cevap süper gelmiş yalnız. " "The developers felt that it was a bit strange" Seriously? The monkeys who balance the game change the numbers because "OH LAWD IT LOOKED SILLY" rather than focusing on game balance? This nerf is just pointless, I mean, you can say "It's only 1%", but the reason for the whining isn't that 1%. It's the fact that you have to go out of your way to change something that has been in the game since release, while being apparently deaf to the real issues." Bu post herşeyi anlatıyor aslında ahah.Olsaydı, terazisine abanırdım bu cevabı veren elemanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Drakkahn said: Hunterdan önce druid nerflensin kardeşim. Ayı ol charge at stunla, kedi ol saatte 100km koş, cdsiz cyclone+entangling roots, instant heallemeler, yerine göre 3.5 - 4k ap, 30 - 35k armor, 15 - 18k health, arenada su olsa balık olup 50 hızlı yüzecek artık, hunterdan önce druide nerf lazım druide.. cry more.. it feels good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 PI bonus dmg verirken de Mage'lere atiyordu Priestler onu RPM'de zaten. Priest'ler degil, Mage'ler aglasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 druid team lerini seviorum yaa gecen bikaç tane denk geldi 120 puan yaptım beleşten 5 dakkada :D ii nuke teamin varsa np ama ii nukeleyemessende işte o zaman sıçtın tutamıon 1 kere kaçtımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Lifebloom nerf i hakkında hislerini alalım wissy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Hunter 1v1'de zor ağlatır iyi mage'i. Salaklığı arenada. Niye insanlar warrior alsın k, al bir hunter, hop drain team. Bütün setuplar Lock/druid/hunter, lock/druid/rogue, Lock/Priest/Hunter. Bütün ladder easy mode setup olmuş, 3v3 de bitmiş. Ayrıca hala şu "Rogue CDleri yaksa alır." geyiği sürüyor ya, inanılmaz. Bir rogue bütün CDleri bam diye bir adam harcama lüksüne sahip değil arenada. Öğrenin artık. Her druid biz roguelara ölebiliyoruz diye ağlıyor zaten.(Vah canım, rogue'a ölüyor healer class) Wissy zaten yine döktürüyor cry more falan. Forza hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Aglaya aglaya bloomumuza coefficency getirdiler iste. Bilmiyorum etkisi ne derece olcak ama bir emzikte suscaksa bebeler, benim icin sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Yok hocam, susmaz kimse. Druid'e imba diyen herkes whiner/bebe, ne susacaklar ahah. Tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 4 parca gladiatorumuz bonus vermiyor. Blooma nerf geldi. Daha ne bekliyordunuz ki? Cidden merak ediyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ben buraya iki sayfa yazarım. Ama niye yazayım, "lol QQ" diyecek çünkü druidler direk. Diğer bütün classlar sürünüyor yani arenada. Hiç elimi yormayın yani, harbi değmiyor çünkü. Daha önce yazılmadı mı sanki? Otuz tane ayrı topicte insanlar yazdı, ben de yazdım. Carebear artık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Yazımda belirtildiği gibi rogue cd muhabbeti 1v1 içindi büyütmeyin aksinide yazma lüksüne girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Off evet butun classlar surunuyor. Druid'ler 1 v 2 atiyor 2 v 2'de 1 v 3 atiyor 3 v 3'de. Hi hi.. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Biyerden İmproved Backstab'e birde %15 mutilate crit chance vericekmiş diye bi söylenti duydum , kulağına gelen başka arkadaş varmı roguelardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 patch notelarında imp backstap gibi bişeyler okudum ama tam hatırlamıorum www.mmo-champion.com a bakarsan bulabilirsin bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bu başlıkta 19. sayfaya git görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Sunwellden düşen bracer belt boots tan stamina kaldırılmış ( büyük ihtimalle arena da kullanışlı olmasını engellemek için) doğal olarak da ofansif/healing statlar artmış. Şahane olmuş rogue set'i tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Drain mana (Rank 6) now drains 200 mana every 1 sec from the target. (Was 300) go go qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar