tellos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Tanışıp memnun oldum demek, aynı masada oturup büt muhabbeti yapmak, gs-fb maçı sırasında ''lincoln olsa böylemi olurdu''deyişime ''haklısın valla abi'' diye karşılık verince ''sende gslisin sanırım usta'' diye karlışıklı muhabbete girme zorunlulugu. ve tahminen o gay herif benim, kızın eksi sevgilisi oldugnu bilmemesi. Fazla can sıkıcı olmasada hatta asıl amacın hiç canım sıkılmaz böle şeylere kadar takmıyorumki seni bak sevgilinle aynı masada oturuyorum izlenimi vermek olsada, böle birşey yapmak yanlış bişemi ne biliyim mesela sizlerde aynı durum olsa orda onların oldugun bile bile gidermisiniz masalarına oyutup 5 dk olsada kalkar gidermisizin, nasıl bi tepki veriridiniz işte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Aranızdaki duruma bağlı yıllar geçmiştir. Artık hiçbişey kalmamıştır oturursun normal bi şekilde. Ama hala içinde bişeyler varsa işkence olur. Ben ikisini de yaşadım. Kız arkadaşımdan ayrıldıktna 2 gün sonra başka bi erkekle gördüm çocuk elini uzattı Merhaba ben ... die ben de sıktım elini =) ama irenç bi duyguydu ordan ayrıldıktan sonra 1 hafta kendime gelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 giderdim ne olacak tanıssan. eski sevgilinle konusmak istiyosan ona da bi selam verirdim yani. olmuş bitmiş geçmiş olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mortis said: Aranızdaki duruma bağlı yıllar geçmiştir. Artık hiçbişey kalmamıştır oturursun normal bi şekilde. Ama hala içinde bişeyler varsa işkence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mortis said: Kız arkadaşımdan ayrıldıktna 2 gün sonra başka bi erkekle gördüm çocuk elini uzattı Merhaba ben ... die ben de sıktım elini =) yazık be.. ben 3 hafta sonra alsancak kaşarlarıyla gördüm.O da iğrençti.. 3 ay sonra da bişey sormak için mesaj attım,yeni sevgilisiyle muabbet ettm selam yolladım.komik oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Şahsen ben sevgilimin eski sevgilisiyle tanışıp "höt olum bak kendine gel yamuk olmasın,sonra karışmam" imajını beynine sokmak isterim ve yapacağım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 How i met your motherda vardı benzer bi geyik. Barney şey diyodu, bu kız benden ayrıldıktan sonra 200 kere falan duş almıştır. Sence 200 kere yeterli mi diyodu, Ted bunn eski kız arkına yazarken. edit: demek istediğim şeyi dememişim . Yani sözün özü, sen değil onu sıkılması lazım. Sen ondan öncesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 abi o kızı geçicen anlamına gelir , "e artık geçiver bunu , biraz daha ne düşünüosun ? " diye kendini sorgulaman demektir . zaten hiç sallamazsan kızı ve sevgilisini , çocukla muhabbet edip "kanka nbr" geyiği bile çevirebilirsin farkında olmadan , o da bir davranıştır . de pek kal'a almadığımı ikisini de belli ederdim , almazdım çünkü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Hayat devam etmekte. Bu gün eski sevgilini gördün, sonra şimdiki sevgilinin yeni sevgilisini görebilirsin. Olur yani öyle olaylar. Gülüp geçmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ben olsam sevgilim bıçaklarım,sonra cocugu bıcaklarım sonra kendimi bıçaklarım hürriyet 3.sayfaya güzelce haberimi koydururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ben de o gazeteyi bıçaklayayım şehir meydanında, tarz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 dolgun saçlarıma baktıkça değişti erkeği olmayalım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Döverim en güzeli oh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Eski sevgiliye uzaktan selam verilir. Veyahut eski gunler yad edilir. Arasi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 arada çok kızıyorum muhtemelen terkedildiğim için. eğer bir gün karşıma cıkarsa da yanında bir erkek olursa sanırım çok kallavi bi yumruk vuracam o adama. sonra dayak mı yerim ne olur bilmem. ama çok istiyorum bunu yapmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 eski sevgili, yeni sevgilisiyle eski sevgilisinin aynı ortamda bulunmasına göz yumuyorsa bil ki eski sevgilisinin yeni sevgilisini görüp kıskanması hoşuna gidiyor ve/veya bunu istiyordur. burada yapılacak şey, yeni sevgilisiyle can ciğer görünüp eski sevgiliyi pek takmamak ve onun kudurmasını sağlamaktır. evet. şeklinde bir şey yazardım ama boşver gitsin, herşey geçmişte kalmış sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Olmaması gereken bir durum. Muhabbet etmeyiver. Kızı mı seviyosun yoksa? "Benim niye haberim yok lan" desem çok darılır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 kanka çok godoş adam çıktın sen başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 been there, did that. not a big deal, get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 eski kız arkadaşım ayrıldıktan sonra 5 yıl geçtikten sonra sevgilim beni tellere itti gel x birşeyler yap demişti.. bir şey yapmadım beni ilgilendirmez dedim.. başı da aynı senin ilk mesajda anlattığın gibiydi, hatta eski sevgilim double-date yapalım demişti bokunu çıkartıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 " i was there " diye fısıldarsın kulana kendni iyi hissetirir diye tahmin ediyom :D erkekler ayrılma kararlarını anlık verirler. taşmıştır ve sonuna gelmiştir erkek ayrılmak ister. fakat kadınlar bu kararı verdikten sonra nerdeyse 1 ay içlerinde tutup, kendi kendilerine aşıp daha sonra ayrılalım der. ve bu kararın geri dönüşü yoktur çoğ unlukla, kesin silmiştir. böle durumlarında ışığı altında, eski sevglinin masasına bi gideyim bi selam vereyim, onun yeni sevgliisyle pişti olayım falan, hiç gereği yok, next tuşunu tercih etmek her zaman en hayırlısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 eski sevgiliden dost eski kaşardan tost olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Yahu eski sevgilinin yeni sevgilisiyle kendi yeni sevgilini tanıştır onlar bi kenarda sende eski sevgilinle bi kenarda takas yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 AthleT said: Olmaması gereken bir durum. Muhabbet etmeyiver. Kızı mı seviyosun yoksa? "Benim niye haberim yok lan" desem çok darılır mısın? bak ifot hah işte bak istedigim muhalefeti sen yaptın, abicim sevmiyorum tabiki sevsem ben bile bile ''gidelim masalarında oturalım hadi lan bi göriyim oğlanı '' demem zaten, yürek dayanmaz ovv madafaka der intahar eder adam, ama bu durum öle deil gayat large bi ilşki ardından bu pozisyonda olmak bi avantaj bence, yani muahhbeti kesmemek lazım kankada olmadan böle uzaktan bi arkadaş edasında zate aynı arkdaş grubundayızyani allahtan okullar farklı, bence bu sayade aradaki bagları koparmadan böle ara ara şirin ayarlar vererek olabiltesi mınık öpücükler yakınlaşmalar hani filmelrde olurya bi anda bir yangının külünü yeniden yakıp geçmiyen bi hesap yani sonra bi iki güzel saniye yaşadıktan sonra o yine ilişkisine ben yine kendi ilişkime dönersin ama kafanda bi yerde lan onlada çok değişik şeyler olmuştu diyebilicegin bi kız ardaş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 sen de sevgilinle git, çok pis bi ortam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar