Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Merhaba arkadaşlar. Uzun bi aradan sonra online oyunlara wow ile döneyim dedim. Cafemizde oynayan 6-7 tane 70 level arkadaş var, onlar biraz gösterdiler, kararımı gnome warlock olarak verdim. Şuan 10 levelim bişeyler kesmeye çalışıyorum. Fun bi serverda oynuyorum fakat exp. ler normal geliyor. Milyonlarca insanın nasıl oynadığını şimdi anlıyorum. Oyunu belli bi mantığa oturtmuş yapanlar. Diğer oyunlarla kıyaslama yapılamıyor bile :). Mâlum bu senem Öss senem sadece canım sıkıldıkça, eğlenmek için giriyorum oyuna. Gerçekten noob olmak zevkli oluyor. Öss den alnımın akıyla çıkarsam Normal serverlarda başlarım artık. Yazayım dedim buraya ne güzel de uyuyor sıpa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abi bak öss senen kalmış şurda 3-4 ayın boşver gnomu wowu felan yazıktır gunahtır bak yazın ıstemedıgın kadar oynarsın yapmaaaaaaaaaaaaaaa /dance yazsana bi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ben de gnome'umu özledim baya (satmaz olaydım accountumu) sadfasdf 5. editte becerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ahah lol. tipi belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Son resim çok komik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 gnome sevgisi bir başkadır. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 gnomeları horde yapsınlar açiyim bende bitane yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Suark said: abi bak öss senen kalmış şurda 3-4 ayın boşver gnomu wowu felan yazıktır gunahtır bak yazın ıstemedıgın kadar oynarsın yapmaaaaaaaaaaaaaaa /dance yazsana bi =) zaten öyle saatlerce oynayacak durumum yok. Arada girip oynayabiliyorum. 2 haftada mı ne 10 level oldum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Tüm gnomelar ölsün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ufacıklar kıymayın onnara xD. Gnome warriordan dayak mı yedin yoksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Yemişimdir elbet ama ondan değil.Çok itici geliyorlar bana animasyonlarından tiplemelerine kadar ezesim geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Once a gnome lover, always a gnome lover :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abi oss senense yapma etme hic bulasma allahin askina oss bitsin gel bnm server a gold da yollarim ama yapma etme bu sne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 soyle postlar atmayın abi deliriyorum öss senesinde wowun köküne vuran biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Gnomeları ya çok seversin, ya onlardan nefret edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 roflmao bir gnome daha çirkin olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 fameleleri hadi şirin falan ganklemeye kıyamıonda malelere direk ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 gnoem ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 soyunuz kurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Roguelarına kıl oluyorum pıtır pıtır dönüyo böle etrafında ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Aluriel kodugu resim efsaen nasıl bir surattır o hahaha süper ya sırıtan maymun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Gnome FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar