Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 jonq said: Yine sonunda koca bir yaratık gelmiş, bilgisayar oyunlarındaki, son bölüme gelmişizde boss u öldürecekmişiz gibi bir hava yakaladım bir an :) hellboy odur aslında zaten, etrafa rahatsızlık veren paranormal "bossumsu", hellboyun 10 20 katı buyuklukte olan yaratıkları döven kahraman, cizgiromanları okursanız. quest tadındadır hep yaptıkları ve ben o yuzden cok sevmştim cizgiromanlarını. öle git dunyayı kurtar degil de, git irlandadaki lanetli satoyu temizle, git ingilteredeki bebek kacıran cinleri durdur bebegi geri al falan. ama dogal olarak sinema uyarlamasında böle cerez kucuk bolumler yapılamayacagına göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Kötülerin boss'unun kılık, kıyafet dövüş stilinde bir kain lik yokmu, yoksa bana mı öyle geldi ? Ah be legacy o kain filmi gelse başka birşey istemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 İtiraf ediyorum; ilk filmi sevmiştim... Hemde baya baya sevmiştim. Heyecanla bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Filmi izledim, çok hoşuma gitti. Keşke IMAX, 3D felan izlemiş olsaydım dedim. İlk film çok eleştirilmişti, berbat felan denmişti, ama ben sevmiştim. Bu film ilkinden çok daha iyiydi. Gerçi başlangıç kısmında bahsedilen hikaye bölümü, daha önce çizgi filmimsi hazırlanmıştı trailer olarak. O trailerdaki anlatış şeklini, filmdeki anlatış şeklinden daha çok sevdim. Yine de güzeldi filmdeki versiyonu da. Film, direk çizgi roman severlerin hasta olacağı şekilde hazırlanmış. Selma Blair'i beğendim, güzel gözüküyor. Elf hatun da güzel gözüküyor. Gerçi normalde çirkin biriymiş ama makyajla elf yapınca gayet de prenses gibi olmuş. Ama şu elf prens şahane olmuş. Adam tam karizma. High elf gibi olmuş filmin elfleri. Çift kılıç dövüşürken de sanki gözümün önünde Drizzt belirmiş gibi oldum. Hellboy ownz zaten geleni geçeni pataklıyor, kafa göz yamultuyor haha. Biraz da felsefeye girmişler, az olsa da güzel olmuş. Genelde fantazi temalı film veya dizi yapmaya kalkarsan, Mortal Kombat gibi bir şey haline dönüyor. Bu açıdan filmin fantastik temayı gayet iyi kotardığını söyleyebilirim. Bu yazın filmi The Dark Knight olabilir belki ama bu filmi de kaçırmayın izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yaratık tasarımları deliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nerde izledin be cıktımı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 cıkmamı cam gibi görüntüyle hemide dun izledim daha altın ordu 70 kişi değilmiydi filmin sonuna doğru sanki 7000 gibi geldide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 strangegoodby said: cıkmamı cam gibi görüntüyle hemide dun izledim daha altın ordu 70 kişi değilmiydi filmin sonuna doğru sanki 7000 gibi geldide 70x70 tane idi galba. Filmde güzel filmdi Hellboy çizgi romanlarının hastası oalrka çok hoşuma gitti. Fakat bizim sinemalara bayağı geç gelecek. Eylül sonuydu galba. Elf prensinin çok iyi sahneleri varken Johann Krauss da güzel bi eklenti olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 progamer said: strangegoodby said: cıkmamı cam gibi görüntüyle hemide dun izledim daha altın ordu 70 kişi değilmiydi filmin sonuna doğru sanki 7000 gibi geldide 70x70 tane idi galba. Filmde güzel filmdi Hellboy çizgi romanlarının hastası oalrka çok hoşuma gitti. Fakat bizim sinemalara bayağı geç gelecek. Eylül sonuydu galba. Elf prensinin çok iyi sahneleri varken Johann Krauss da güzel bi eklenti olmuş. bnm altyazıdanda kaynaklanabilir tabi cunku filmin basında 70 die izledim sona bi geldim ne 70mişi orda bi ben eksiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Hellboy fanı değilim ama tasarımlar gerçekten aşmış, atmosfer falan baya iyi. Senaryoya fazla gelmiş demek geliyor içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Dün gece izledim bende, çok iyi olmuş. Sıkılmadan eğlenerek izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 NTVMSNBC'den baktım. Antalya'ya gelmemiş sanırım henüz :(. Offff nasıl da canım istiyordu izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 DVDRip :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 720p'ye alıştıktan sonra, HDRIP'den aşşağı kesmiyor beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 dvd bile değil r5. hd'si çıksa izleriz tabii neden olmasın... r5'i de kaliteli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben izlemedim ama, baş kötü bana kain i andırdı, ulan neden bir legacy of kain serisi yapmazlar bence efsane olur, dandik dracula soyundan gelen vampir temalı filmler sıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 İlk filmden sonra ilaç gibi geldi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Sinemada fragman ilk çıktığında aha Pan'ın Labirenti tadında bir hikaye dedim , Hellboy çıktı. Şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Pek sevmemiştim ilkini. Del Toro'yu takdir etsem de sorun değildi, Hellboy konseptini sevmemiştim. Ama çıtır aksiyon filmi olarak arada izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yuhhhh gösterim tarihi 26 Eylül'müş. Biraz daha kassalar 720p'ye yetiştirecekler. Offf çok sinir oldum ya. IMDB'de 15 Ağustos diyordu sevinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 elven prince i hakkaten şahane yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 al işte. buna da gitmicem sinemada. 26 eylül ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 dün tansaş ta bişeyler alırken, çizgi dizi vcd lerine rastladım.seslendirenler filmdeki kadro.galiba yönetmende aynıydı.2 bölüm vardı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 fenris said: dün tansaş ta bişeyler alırken, çizgi dizi vcd lerine rastladım.seslendirenler filmdeki kadro.galiba yönetmende aynıydı.2 bölüm vardı sadece. Blood And Iron ve Sword of Storms oalrak iki tane bölüm var seslendirenler filmin kadrosu ama yönetmen Guilermo del toro değil sadece prodüktörlük yapıyor. İkiside bayağı güzel öyküler ama Sword Of Storms taki olayların çoğu çizgi romandan alıntıyken Blood and Iron daha orjinal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ucuzsa alıyım o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar