Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellboy II:The Golden Army

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

jonq said:
Yine sonunda koca bir yaratık gelmiş, bilgisayar oyunlarındaki, son bölüme gelmişizde boss u öldürecekmişiz gibi bir hava yakaladım bir an :)

hellboy odur aslında zaten, etrafa rahatsızlık veren paranormal "bossumsu", hellboyun 10 20 katı buyuklukte olan yaratıkları döven kahraman, cizgiromanları okursanız. quest tadındadır hep yaptıkları ve ben o yuzden cok sevmştim cizgiromanlarını. öle git dunyayı kurtar degil de, git irlandadaki lanetli satoyu temizle, git ingilteredeki bebek kacıran cinleri durdur bebegi geri al falan. ama dogal olarak sinema uyarlamasında böle cerez kucuk bolumler yapılamayacagına göre..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Filmi izledim, çok hoşuma gitti.
Keşke IMAX, 3D felan izlemiş olsaydım dedim.

İlk film çok eleştirilmişti, berbat felan denmişti, ama ben sevmiştim.
Bu film ilkinden çok daha iyiydi.
Gerçi başlangıç kısmında bahsedilen hikaye bölümü, daha önce çizgi filmimsi hazırlanmıştı trailer olarak. O trailerdaki anlatış şeklini, filmdeki anlatış şeklinden daha çok sevdim.
Yine de güzeldi filmdeki versiyonu da.

Film, direk çizgi roman severlerin hasta olacağı şekilde hazırlanmış.
Selma Blair'i beğendim, güzel gözüküyor.
Elf hatun da güzel gözüküyor. Gerçi normalde çirkin biriymiş ama makyajla elf yapınca gayet de prenses gibi olmuş.

Ama şu elf prens şahane olmuş. Adam tam karizma. High elf gibi olmuş filmin elfleri. Çift kılıç dövüşürken de sanki gözümün önünde Drizzt belirmiş gibi oldum.

Hellboy ownz zaten geleni geçeni pataklıyor, kafa göz yamultuyor haha.

Biraz da felsefeye girmişler, az olsa da güzel olmuş.

Genelde fantazi temalı film veya dizi yapmaya kalkarsan, Mortal Kombat gibi bir şey haline dönüyor. Bu açıdan filmin fantastik temayı gayet iyi kotardığını söyleyebilirim.

Bu yazın filmi The Dark Knight olabilir belki ama bu filmi de kaçırmayın izleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

strangegoodby said:
cıkmamı cam gibi görüntüyle hemide dun izledim daha altın ordu 70 kişi değilmiydi filmin sonuna doğru sanki 7000 gibi geldide

70x70 tane idi galba. Filmde güzel filmdi Hellboy çizgi romanlarının hastası oalrka çok hoşuma gitti. Fakat bizim sinemalara bayağı geç gelecek. Eylül sonuydu galba.
Elf prensinin çok iyi sahneleri varken Johann Krauss da güzel bi eklenti olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:
strangegoodby said:
cıkmamı cam gibi görüntüyle hemide dun izledim daha altın ordu 70 kişi değilmiydi filmin sonuna doğru sanki 7000 gibi geldide

70x70 tane idi galba. Filmde güzel filmdi Hellboy çizgi romanlarının hastası oalrka çok hoşuma gitti. Fakat bizim sinemalara bayağı geç gelecek. Eylül sonuydu galba.
Elf prensinin çok iyi sahneleri varken Johann Krauss da güzel bi eklenti olmuş.

bnm altyazıdanda kaynaklanabilir tabi cunku filmin basında 70 die izledim sona bi geldim ne 70mişi orda bi ben eksiğim
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:
dün tansaş ta bişeyler alırken, çizgi dizi vcd lerine rastladım.seslendirenler filmdeki kadro.galiba yönetmende aynıydı.2 bölüm vardı sadece.

Blood And Iron ve Sword of Storms oalrak iki tane bölüm var seslendirenler filmin kadrosu ama yönetmen Guilermo del toro değil sadece prodüktörlük yapıyor. İkiside bayağı güzel öyküler ama Sword Of Storms taki olayların çoğu çizgi romandan alıntıyken Blood and Iron daha orjinal :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...