Fly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=o2QKe0N_W1c yaşam enerjim söndü bir anda, teşekkür ediyorum yapımcılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu dabi dabi dabi dabi geyiği hangi dizide vardı izlerdim ben hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 paketin içinden alması zor demekki. velet uğraşti bi miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 nereye getirdiler beni diye bakıyo zavallı agsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yok ilk 6 saniye baya kasıyor, sonra sıkılıp etrafa bakıyor : ). mısrı da iyiymiş, yeni farkettim : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 3-4 sene oldu heralde bu reklam çıkalı ben daha dabi dabi mısır çerezi görmedim hiçbiryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 1 sene oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 3-4 sene gibi gelmiş desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Arkadaş ventte geyiğini yapıyordu buymuş demek omg :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kafa-göz gidip geliyor tam yutmak üzereyken. ne kadar iğrenç bir şey olduğu açık. ibret verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 adamınbiri said: bu dabi dabi dabi dabi geyiği hangi dizide vardı izlerdim ben hep?meltem cumbul'un dizisi adını hatırlamıyorum da bir köyün tek üreme umudu rolündeydi kendisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Beşik Kertmesi olmasın dizi :P Nasıl bir hafıza varsa artık höeh yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 evet o dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fly said: yaşam enerjim söndü bir anda, teşekkür ediyorum yapımcılara. Ben de her izlediğimde içimde benzer duygular vuku buluyor nasıl oluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 allah baba belamı versin ki bende açıcaktım bu topici ya nedir bu, bunun bi açıklaması var mı?bu, bu çok acayip bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bence çok başarılı bir reklam bu kadar kısa sürede bu kadar beyinde yer ediyor min maliye / max etki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 reklamın kötüsü olmaz olsa yerdim şimdi dabi mabi gider işte kıtır kıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bulabilsem bu cipsten kesin bakacam tadına, ama yok! bulamıyorum.. o kadar(!) reklam yapmışın ama ortada cips yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 candan erçetin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 evde hasta yatiyorum hala böle kusma durumları falan var ee ne alaka diyosunuzdur DABİ alaka şudurki TV izliyodum bi anda bu reklam cıktı o anda kustum ilginç oldu DABİ :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=CHW5xkWWFCw buda benim yaşam enerjimi sömürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 benim hoşuma gitti ama son konan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bebekleri yetişkinmiş gibi gösteren reklamlar sevmiyorum :/.:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ABİ BU NE YA ALLAHIM YARABBİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Giovanni said: bence çok başarılı bir reklam bu kadar kısa sürede bu kadar beyinde yer ediyor min maliye / max etki +1 nazo soğuk da böyle armut bi reklamdı ama hepimizin aklında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar