Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

galiba kafayı sıyırıyorum..

night906

Öne çıkan mesajlar

galiba kafayı yicem seyirik bişey oldum arkadaşlar ya :)4 senelik sevgilimden ayrıldım.olmuyordu artık birlikteykende mutlu değildim ama şimdi görünce hala özleyebiliyorum.mal gibi..en doğru olandı ayrılmak şuan barışsakta bliyorum hiçbirşey düzelmeyecek mutlu olmayacağız yine..ama neden bunu hissediyorum anlayamıyorum.doğru kararı verdiğimi bile bile bazen üzüntü duymak beni kasıyo..seneye okul bitiyor işe başlıyorum o ayrı bi dert zaten..birileri beni teselli edebilirmi pls...
Sosyal ağlarda paylaş

alışkanlıktır sonuçta vücudun onu gördüğünde seratonin salgılamaya alışmış. ama ayrıldıktan sonra vücudunun aynı tepkiyi verirken durumların değişmiş olması garip geliyordur. sonuçta o seratonin ona sarılacaksın diye salgılanıyor uzaktan bakacaksın diye değil. aslında bence bu durumlarda vücudunun olduğunca çabuk alışması için ya sık sık bu insanı görmek ya da uzun süre boyunca hiç görmemektir. öyle arada bir görmek en kötüsü olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke içmekle dert bitiyo olsaydı.Nolur içer içer sabah kalkar dert hala aynı yerindedir,Hadi bi daha ve bidaha diyelim,Nereye kadar sizce?

Mümkünse onunla ilgili herşeyi sil(resim,mektup vs,)ve kendini okuluna ada 6 ay a kalmaz fazla bişeyin kalmaz diye düşünüyorum,Fakat düşünmekle de olmaz,yaşamak lazım

Ama yapıcak fazlada bişeyin yok(eğer barışmayı düşünmüyorsan)
Sosyal ağlarda paylaş

Madem olayın mantığını kavramışsın, denecek tek söz böyle bir süre geçirmen gerektigidir.Kendiliğinden geçecek üstelik kasman gerekmiyor.Ama şöyle derim ben; bu 4 senelik beraberliginde baska ınsanın sana tattırmıyacagı seyler yasattı bu arkadaş sana.Bu güzel şeyleri yanına al ve yoluna devam et, o seylerı yasamayabılırdınde..Ama o kıza degıl hayata odaklan.Hayatın devam ediyor, o kızda sana birşeyler kattı ve devam ediyorsun.Allah yardımcın olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için.yalnız küçük bi ayrıntı war erkek değilim :D neyse geçenlerde gördüm baya aradan sonra alışkanlık kesinlikle görmeyince o kadar aklıma gelmio.öle oturulup içilecek zamanlarda geçti daha önce çok ayrılıp barıştık çünkü..ama nede olsa 4 sene geçirdim birlikte aklıma gelmesi doğal takmıorum artık o kadar.olması gereken oldu zaten bununda farkındayım.aslında özledğm oda deil beraber geçirdiğimiz eski günler o hali kalmadı çünkü..neyse teşşekür ediyorum hepinize..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...