adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 En tuhaf 10 beslenme çeşidi. 1:Negrofaji-Ölü yamyamlığı,ceset yeme alışkanlığı 2:Koprofaji-dışkıseverlik,yüksek hepatit riski taşıyor. 3:Otosarkofaji-Kendi kendini yeme(tırnak değil!) 4:Antropofaji-başkalarını yeme,yamyamlık. 5:Geofaji-toprak,kil yeme. 6:Ürofaji,idrar içme 7:Hyalofaji-Camoburluk. 8:Trikofaji-Saç, kıl yeme. 9: Xilofaji-odunoburluk(silgi ve kalem kemirmekte bu grup içindeymiş) 10:-Anoreksiya-Yemek istememe. En korkunç 10 gürültü 1:Tunguska meteoru:1908'de rusya'da tunguska nehri yakınına düşen göktaşı 300 desibellik bi ses çıkardı 2:5.0 richter ölçeğinde deprem: Depremin merkezindekiler 235 desibellik gürültüye maruz kalırlarmış(7.0 daha fazla değil mi o niye birince değil töbe töbe) 3:Bir tonluk TNT bombası:210 desibel. 4:yanardağı patlaması:180 desibel. 5:Mavi balina sesi:188 desibel. 6:uzay mekiği fırlatılışı:165-170 desibel. 7:drag yarışı otomıbilinin kalkışı:155-160 8:top atışı sesi:145 desibel 9:Havi fişek:145 desibel 10:Rock konseri hoparlörleri:135 desibel En tuhaf 10 fobi 1:İtifallofobi-ereksion korkusu 2:Efebofobi-Çocuklardan korkma durumu. 3:Culrofobi-Palyaço korkusu. 4:Ergasiofobi-çalışma korkusu 5:jimnofobi-çıplaklık korkusu 6:Neofobi-yenilik korkusu 7: Paraskavedekatriafobi:ayın 13. cuması korkusu 8: Panfobi:her şey korkusu 9:Tafofobi:canlı gömülme korkusu 10: Pteronofobi:gıdıklanma korkusu En komik 10 son söz 1:"aaa,durdu!"(kendi nabzını ölçen henry green) 2:"Hayır hayır şimdi düşman kazanma zamanı değil"(Ölüm döşeğindeki voltaire,kendisine şeytanı lanetlemesini öğütleyen rahibe) 3:"şimdi bunu niye yaptım ki?"(General william erskine 1813'te lizbon'da bir pencereden atladıkdan sonra) 4:Çabul ol sersem,bu kadar vakitte ben 10 kişiyi temizlemiştim"(seri katil carl panzram,idam hazırlıklarını yapan cellada) 5:"kesinlikle öyle!"(J.F.kennedy'nin,biraz sonra suikasta uğrayacağı dallas'ta"halk sizi ne hoş karşılıyor!"diyen birine verdiği cevap" 6:Özür dilerim isteyerek olmadı.(Marie antoinette,kendisini giyotine götüren celladın ayağına basınca) 7:Lütfen dikkat edin,düşmeyeyim(Linclon'e suikast suçuyla asılan mary surratt idam sehpasına çıkarken) 8:"yarın artık burda olamayacağım"(hasta yatağında nostradamus) 9:"Lanet olsun ,mırıldanacağına söylesene bana yardım etsin!"(Film yıldızı joan crawford,başucunda yüksek sesle dua etmeye başlayan hizmetçisine) 10:"Ölmekteyim yahut ölmek üzereyim..ikiside doğru"(ünlü fransız dilbilgisi uzmanı dominique bouhours) kaynak:hürriyetin pazar eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Top 10 pop felan bekliyordum.. Sozler iimiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Son sözler kısmında güldüğüm yerler oldu,çok hoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 2:"Hayır hayır şimdi düşman kazanma zamanı değil"(Ölüm döşeğindeki voltaire,kendisine şeytanı lanetlemesini öğütleyen rahibe) Puhahaha çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ehm.. iiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bende çalışma korkusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 kalem kemirme olayı bende ufaklıktan beri var,hatta uçlu kalemlerin bile üstlerindeki kapakları kırarım hep :) Fakat hiç yeme gibi bir iğrençlik yapmadım,hep tükürürüm.Tamam bazen yuttuğumuzda oldu kazara ama sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Sylian said: 2:"Hayır hayır şimdi düşman kazanma zamanı değil"(Ölüm döşeğindeki voltaire,kendisine şeytanı lanetlemesini öğütleyen rahibe) Puhahaha çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 1:"aaa,durdu!"(kendi nabzını ölçen henry green) 2:"Hayır hayır şimdi düşman kazanma zamanı değil"(Ölüm döşeğindeki voltaire,kendisine şeytanı lanetlemesini öğütleyen rahibe) 3:"şimdi bunu niye yaptım ki?"(General william erskine 1813'te lizbon'da bir pencereden atladıkdan sonra) 4:Çabul ol sersem,bu kadar vakitte ben 10 kişiyi temizlemiştim"(seri katil carl panzram,idam hazırlıklarını yapan cellada) 9:"Lanet olsun ,mırıldanacağına söylesene bana yardım etsin!"(Film yıldızı joan crawford,başucunda yüksek sesle dua etmeye başlayan hizmetçisine) euhuahhu direk iptal ya. 2 numara bomba ötesi. kalemleri yiye yiye bitirirdim resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Quibble said: Sylian said: 2:"Hayır hayır şimdi düşman kazanma zamanı değil"(Ölüm döşeğindeki voltaire,kendisine şeytanı lanetlemesini öğütleyen rahibe) Puhahaha çok iyiymiş. ben de en çok bunu sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 8: trikofaji saçoburluk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Palyaço korkusu mu ne naneyse o,bende var."O"yu seyrettikten sonra oldu snrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 "O" nun filmini izleyip palyaçolardan korkan 3-4 tane arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bundan korkmayanı harras ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Söylenmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 güzelmiş eytan lanetleme lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Çabul ol sersem,bu kadar vakitte ben 10 kişiyi temizlemiştim"(seri katil carl panzram,idam hazırlıklarını yapan cellada bu güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 açıldı gibi her ne kadar farklı konularda olsada :sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Önce hangisi açılmış acaba :P Bu arada Şeytan muhabbetleri iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 8:Trikofaji-Saç, kıl yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ulfang said: açıldı gibi her ne kadar farklı konularda olsada :sdg tarihlere bakarsan açıldı değil de bak başka biride açmış diye düzeltirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 haydari said: 8:Trikofaji-Saç, kıl yeme. evet yalnış yazmışışm oraya dur düzeltiyim=) edit:evet düzeltemiyorum mod düzeltsin ozaman:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 düzeltildi. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ters olmuş 4:yanardağı patlaması:180 desibel. 5:Mavi balina sesi:188 desibel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 teker teker dövcem hepinizi heaa:D:D:D alın hürriyet okuyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar