adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 En tuhaf 10 beslenme çeşidi. 1:Negrofaji-Ölü yamyamlığı,ceset yeme alışkanlığı 2:Koprofaji-dışkıseverlik,yüksek hepatit riski taşıyor. 3:Otosarkofaji-Kendi kendini yeme(tırnak değil!) 4:Antropofaji-başkalarını yeme,yamyamlık. 5:Geofaji-toprak,kil yeme. 6:Ürofaji,idrar içme 7:Hyalofaji-Camoburluk. 8:Trikofaji-Saç, kıl yeme. 9: Xilofaji-odunoburluk(silgi ve kalem kemirmekte bu grup içindeymiş) 10:-Anoreksiya-Yemek istememe. En korkunç 10 gürültü 1:Tunguska meteoru:1908'de rusya'da tunguska nehri yakınına düşen göktaşı 300 desibellik bi ses çıkardı 2:5.0 richter ölçeğinde deprem: Depremin merkezindekiler 235 desibellik gürültüye maruz kalırlarmış(7.0 daha fazla değil mi o niye birince değil töbe töbe) 3:Bir tonluk TNT bombası:210 desibel. 4:yanardağı patlaması:180 desibel. 5:Mavi balina sesi:188 desibel. 6:uzay mekiği fırlatılışı:165-170 desibel. 7:drag yarışı otomıbilinin kalkışı:155-160 8:top atışı sesi:145 desibel 9:Havi fişek:145 desibel 10:Rock konseri hoparlörleri:135 desibel En tuhaf 10 fobi 1:İtifallofobi-ereksion korkusu 2:Efebofobi-Çocuklardan korkma durumu. 3:Culrofobi-Palyaço korkusu. 4:Ergasiofobi-çalışma korkusu 5:jimnofobi-çıplaklık korkusu 6:Neofobi-yenilik korkusu 7: Paraskavedekatriafobi:ayın 13. cuması korkusu 8: Panfobi:her şey korkusu 9:Tafofobi:canlı gömülme korkusu 10: Pteronofobi:gıdıklanma korkusu En komik 10 son söz 1:"aaa,durdu!"(kendi nabzını ölçen henry green) 2:"Hayır hayır şimdi düşman kazanma zamanı değil"(Ölüm döşeğindeki voltaire,kendisine şeytanı lanetlemesini öğütleyen rahibe) 3:"şimdi bunu niye yaptım ki?"(General william erskine 1813'te lizbon'da bir pencereden atladıkdan sonra) 4:Çabul ol sersem,bu kadar vakitte ben 10 kişiyi temizlemiştim"(seri katil carl panzram,idam hazırlıklarını yapan cellada) 5:"kesinlikle öyle!"(J.F.kennedy'nin,biraz sonra suikasta uğrayacağı dallas'ta"halk sizi ne hoş karşılıyor!"diyen birine verdiği cevap" 6:Özür dilerim isteyerek olmadı.(Marie antoinette,kendisini giyotine götüren celladın ayağına basınca) 7:Lütfen dikkat edin,düşmeyeyim(Linclon'e suikast suçuyla asılan mary surratt idam sehpasına çıkarken) 8:"yarın artık burda olamayacağım"(hasta yatağında nostradamus) 9:"Lanet olsun ,mırıldanacağına söylesene bana yardım etsin!"(Film yıldızı joan crawford,başucunda yüksek sesle dua etmeye başlayan hizmetçisine) 10:"Ölmekteyim yahut ölmek üzereyim..ikiside doğru"(ünlü fransız dilbilgisi uzmanı dominique bouhours) kaynak:hürriyetin pazar eki.
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Top 10 pop felan bekliyordum.. Sozler iimiş ama.
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Son sözler kısmında güldüğüm yerler oldu,çok hoşmuş
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 2:"Hayır hayır şimdi düşman kazanma zamanı değil"(Ölüm döşeğindeki voltaire,kendisine şeytanı lanetlemesini öğütleyen rahibe) Puhahaha çok iyiymiş.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 kalem kemirme olayı bende ufaklıktan beri var,hatta uçlu kalemlerin bile üstlerindeki kapakları kırarım hep :) Fakat hiç yeme gibi bir iğrençlik yapmadım,hep tükürürüm.Tamam bazen yuttuğumuzda oldu kazara ama sdafs
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Sylian said: 2:"Hayır hayır şimdi düşman kazanma zamanı değil"(Ölüm döşeğindeki voltaire,kendisine şeytanı lanetlemesini öğütleyen rahibe) Puhahaha çok iyiymiş.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 1:"aaa,durdu!"(kendi nabzını ölçen henry green) 2:"Hayır hayır şimdi düşman kazanma zamanı değil"(Ölüm döşeğindeki voltaire,kendisine şeytanı lanetlemesini öğütleyen rahibe) 3:"şimdi bunu niye yaptım ki?"(General william erskine 1813'te lizbon'da bir pencereden atladıkdan sonra) 4:Çabul ol sersem,bu kadar vakitte ben 10 kişiyi temizlemiştim"(seri katil carl panzram,idam hazırlıklarını yapan cellada) 9:"Lanet olsun ,mırıldanacağına söylesene bana yardım etsin!"(Film yıldızı joan crawford,başucunda yüksek sesle dua etmeye başlayan hizmetçisine) euhuahhu direk iptal ya. 2 numara bomba ötesi. kalemleri yiye yiye bitirirdim resmen ya.
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Quibble said: Sylian said: 2:"Hayır hayır şimdi düşman kazanma zamanı değil"(Ölüm döşeğindeki voltaire,kendisine şeytanı lanetlemesini öğütleyen rahibe) Puhahaha çok iyiymiş. ben de en çok bunu sevdim
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Palyaço korkusu mu ne naneyse o,bende var."O"yu seyrettikten sonra oldu snrm.
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 "O" nun filmini izleyip palyaçolardan korkan 3-4 tane arkadaşım var
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Çabul ol sersem,bu kadar vakitte ben 10 kişiyi temizlemiştim"(seri katil carl panzram,idam hazırlıklarını yapan cellada bu güzel
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 açıldı gibi her ne kadar farklı konularda olsada :sdg
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Önce hangisi açılmış acaba :P Bu arada Şeytan muhabbetleri iyiymiş :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ulfang said: açıldı gibi her ne kadar farklı konularda olsada :sdg tarihlere bakarsan açıldı değil de bak başka biride açmış diye düzeltirsin belki
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 haydari said: 8:Trikofaji-Saç, kıl yeme. evet yalnış yazmışışm oraya dur düzeltiyim=) edit:evet düzeltemiyorum mod düzeltsin ozaman:D
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ters olmuş 4:yanardağı patlaması:180 desibel. 5:Mavi balina sesi:188 desibel.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 teker teker dövcem hepinizi heaa:D:D:D alın hürriyet okuyun :D
Öne çıkan mesajlar