iarwain Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 h&s yapabileceğin daha basit oyunlar var,bir çok kişi o quest ve hikayeler için oynuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 oyun f2p olmuş sanırım. bu vip ve premium'un fiyatları nedir? yazmıyor sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 vip => aylık para ödeyen üstüne turbine'ün tp(turbine point) aldırıp hala sömürmeye çalıştığı kitle premium => vakti zamanında aylık para ödeyen ya da aylık para ödemeden önce tp almış kitle. f2p => turbine'e günahını bile vermeyen kitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 vip olunca yeni contente para vermiceksiniz diyor doğru mudur bu? bu isengard şeysi beleş mi vip olanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 meh sarmadı. level 6 da mı ne sildim. sevmiyorum böyle grafikli oyunları. akıcı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tüm gün oynadım sevgili pallandomla beraber karlarda yuvarlandık, cücelerle seviştik,shireda çırılçıplak koşturduk 8-) ama bi yere kadar,iyi veya kötü demiyorum ama meraklısına hitap ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Tee beta döneminde oyunu oynamış çok da sevmiş ama zamansızlıktan bırakmıştım, şimdi belki tekrar başlarım gibisnden install ettim, birkaç gündür takılıyorum da enteresan bir durum var çözemedim... Kullandığım bilgisayar fena bir makine değil ş7 işlemcili gt425 ekran kartlı ve 6 gb ramli bir makine falan oyunu full ayarlarında 12 fps ile oynuyorum en lowa getirince 60lara çıkıyor, biraz enteresan geldi çünkü en son çıkan oyunları dahi full oynayabiliyorken 2007 yapımı bir oyunu 12 fps ile oynatması normalmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 o oyunda oluyo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Mesajı lotro başlığına yazacaktım yanlışlıkla buraya yazmışım kusuruma bakmayın ama yine de yardımcı olabilecek varsa beklerim, sorun yaşadığım oyun Lord of the rings online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Tee beta döneminde oyunu oynamış çok da sevmiş ama zamansızlıktan bırakmıştım, şimdi belki tekrar başlarım gibisnden install ettim, birkaç gündür takılıyorum da enteresan bir durum var çözemedim... Kullandığım bilgisayar fena bir makine değil ş7 işlemcili gt425 ekran kartlı ve 6 gb ramli bir makine falan oyunu full ayarlarında 12 fps ile oynuyorum en lowa getirince 60lara çıkıyor, biraz enteresan geldi çünkü en son çıkan oyunları dahi full oynayabiliyorken 2007 yapımı bir oyunu 12 fps ile oynatması normalmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 2007 de çıkan diyorsun da oyun yerinde saymıyor ki. Görsel/grafik olarak da sürekli yenilenme içindeler. DX11 desteği ilk günden geldi mesela. MMO oyunlarda öncelikli olarak işlemci ve ram önemlidir. Sende 2 side gayet iyi görünüyor. Anladığım kadarıyla laptop kullanıyorsun. İşletim sistemin nedir? İyi bir performans yakalaman açısından oyunda distance ve shadow ayarlarıyla oynaman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 benim eskiden bir hesabım vardı avrupada moria vs. de almıştım şimdi eu/na birleşmiş ama ben hesabı na ya nasıl geçiricem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hallettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 işletim sistemim w7 64 bit, yani evet mutlaka oyun genişliyor fakat sanki makinem yeterliymiş gibi geliyor bana bir türlü anlamadım neden bu sıkıntı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 W7 64bit Starter değildir umarım :) Oyunun grafik ayarlarını ultra, high , medium gibi düşürüp tek tek denedin mi ? Ayrıca "Vsync ( Dikey senkronizasyon ) " i oyunda "Options" ayarlarından olmadı ekran kartı ayarlarından kapatırsan FPS de büyük artış yaşarsın. Bu her oyun için geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 starter değil home. evet düşürerek denedim. ultra high da 17-20 fps alırken midiumda 50 civarı en düşükte de 90 ı buluyorum. bu şekilde oyunu oynayabilirim fakat, crysis asassins creed gibi oldukça yüklü oyunları en son ayarlarda oynarken bu oyunun midiumunda bile 50 fps yi bulamamak bana enteresan geldi. Driverlerim de güncel oysa ve gforce un fena sağyılmayan bir ekran kartı sanki yeterliymiş gibi, bunda yakın bir konfigrasyonda başka bir makinede verdiği sonuçları merak ediyorum çünkü sanki bir uyumsuzluk var ya da gerçekten makineme ağır geliyor oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 dx 10 grafiklerini kapatarak dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bu arada oyunu "Windowed Mode" damı yoksa full screen demi oynuyorsun. Bu da baya farkettiriyor. Options da hangi ayarın CPU mu GPU mu zorladıgı mousela ustlerine gelince yazıyor ona göre kendin manuel bazı seylerle oynayarak en iyi seviyeyi bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Aslında full mode da oynuyorum ve evet grafikleri medium ve altındayken 60 fpsleri buluyorum sadece merak ediyorum herkezde bu böylemi yani i7 işlemci 6gb ram gibi bir makinede oyun hep aynı sonucu mu veriyor? ya da oyunu full grafiklerle oynayan varsa lütfen konfigrasyonunu yazsssın teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 AMD Phenom x4 965, 4 Gb ram , win 7 ultimate 64 bit , ATI 4850 ile windowed modda ortalama 30, full screende 80 fps alıyorum. Benimki desktop tabiki. Şunu da unutmamak lazım. Laptoplarda kullanılan işlemciler (CPU, GPU) mobil işlemcidir. Yani desktopta aynı seri işlemci ile aynı performansı beklememek lazım ama yine de o kadar düşmemesi gerekiyordu bence. Ayarlara gelince AA yı tamamen kapadım ben MMOlar da çok gerek görmüyorum. Geri kalan ayarlar high ve very high olarak değişiyor. Birde şu oyunu Laptopta oynayan birileri birşeyler söylese daha iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 4gb ram, duo t9600, nvidia gtx 280m sli + 9600 grafik karti, alienware laptopta full full (ultra high) AA kapali oynuyorum ben an itibari ile, daha rahat olsun diye windowed moddayim net met vs geziyorum baydigimda. 1920*1200 cozunurluk. dx10 grafikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 O zaman benim makine ile ilgili bir sıkıntı var göründüğü kadarı ile... AA nedir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 anti aliasing. grafik kartin nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 gforce gt 425 M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 burdan sisiyorsun buyuk ihtimal.. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Geforce-GT-425M.34152.0.html class 2 tek basina zaten. hangi cozunurlukte oynuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar