BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bi de sırf hikayesi ve atmosferi için ara verip verip dönüyorum ben :) mesela isengard geliyor eylülde, level, skiller bi sürü yeni bölge vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ben hiç bi zaman ısınamadım bu oyuna nedense.lvl 10 iken yanımdan 55 karakter geçiyor, ikimizi yan yana koysan hangimiz lvl 10 hangimiz 55 belli olmuyo. Ne bileyim lvl ilerleyince insan daha şaşalı gösterişli bişeyler olsun istiyo üzerinde ama bu oyun onu vermiyor mesela. Questler de zevksiz geliyor bana.Wow dan örnek vermek gerekirse, wow daki questler daha birbirine bağlı daha sürükleyici gidiyor misal.Ben bu oyunda o akıcılığı bulamadım. Ama orta dünya, herşeyin çıkış noktası vs. saygım var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 questler güzel çoğunlukla bölgelerle alakalı güzel hikayeli ve book questleri serisi zaten ana hikaye baya eğlenceli videolar giriyor her book bitince vs hoş. wow questlerine benzer zaten de daha kötü değil hiçbir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 LathspeLL said: Oynayanlar ne düşünüyor hakkında, bende kurdum, Hobbit karakter açtım bir tane, orta dünyada gezme amaçlı sdfs. Pek sarmadı açılış mekanı. Hobbit açarsan sarmaz tabi :), kitapta ( filmde de aynı ) hobbitlere ait bölgede dünyadan bir haber kendi hallerinde yaşıyorlar. Bu olay oyunda da aynen yansıtılmış durumda. Questlerle bunu çok net anlayabiliyorsun ancak Shire dışına çıktığında yada diğer ırklarla oynadığında dunyanın aslında daha farklı olduğunu da görüyorsun. Kitap neyse oyunda o yani :) Summer Fest de yeni binek var mı? Gidip bi iki yarış yapıp alayım onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 var dur ss koyim aldım dün gece. 2 tane var biri şu: pelerinde festden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Hobbit açmamın nedeni o zaten. Orta Dünya içinde kaybolmak, dünya'dan bir haber olmak, ama işte macera ruhlu bir hobbit olarak keşfettikçe bilinçlenmek falan filan, RP yani hafiften. Ama zaten Hobbitton'da başlatmadı beni, Bree yakınlarında bir yerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 İlk başlangıç bölgesi instance tarzı bi yer orayı geçiyorsun level 5te sanırım sonra Bree civarında olcaksın ama Shire'a yardır orda quest yap farketmez. benimde hayalim bi hobbit açıp sırf farming kasmak level atlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Snowbournda olan varsa haber uçurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi pingi göremiyo muyuz brandywine da açtım karakteri en kalaba orası diye de ping yüksek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 rp için ve lotro için başlamayı dusunuorm da ( indirebilirsem lol ) şimdi ne yapsam nasıl yapsam bilemedim, genelde wizard tarzı karakterlerle oynarım ama burda wizard farklıydı, yani o 5 tanesinden biri olmıcaz herhalde? neler yapabiliyoruz? ayrıca, oyun sizi roleplaye sürüklüyor mu? Yani oyunun içinde dps,tank,heal,grind,farm kelimelerini duymak istemiyorum :s. Peki ortam nasıl? yani hangi zaman dilimi bu? sonra ırklar vs tam kıvamında verilmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Pasta said: abi pingi göremiyo muyuz brandywine da açtım karakteri en kalaba orası diye de ping yüksek galiba görülüyor. ui settingsde. Suark said: rp için ve lotro için başlamayı dusunuorm da ( indirebilirsem lol ) şimdi ne yapsam nasıl yapsam bilemedim, genelde wizard tarzı karakterlerle oynarım ama burda wizard farklıydı, yani o 5 tanesinden biri olmıcaz herhalde? neler yapabiliyoruz? ayrıca, oyun sizi roleplaye sürüklüyor mu? Yani oyunun içinde dps,tank,heal,grind,farm kelimelerini duymak istemiyorum :s. roleplaye oldukça sürüklüyor oyun. bir sürü olay geldi başıma alakasız yere mesela insanların toplaşıp iyi müzik çalan birini dinlemeleri falan o sırada geçen muhabbetler. mesela şuan hava kapalı bulutlu sisli falan baya bi yerde. işte güneyde düşman ilerleyişe mi geçti falan diye böyle konuşuyor insanlar rp olarak. innlere gidersen zaten müzik ve sohbet vs hoş gayet. wizard tarzı da Lore Master var ve Runekeeper var. LM crowd control ve yarı dps sanırım. RK dps ve yarı heal. tam bilmiyorum. birde oyunda pek öyle bi muhabbet dönmüyor mekaniklerle ilgili rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ooo güzel sevdim :) oyunda gelişmek şart değil değil mi? yani level mevel vardır mutlaka ama bunlar "must" değildir, anca bazı yerlere girebilmek içindir diye düşünüyorum? güzel ya, bi tane daha chillout oyunum olcak sanırım =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Evet ben ara ara vererek oynuyorum mesela hala cap levelda adamım yok haha ama kararlıyım bu ay kasıcam bu sefer bi raidleri göreyim diye döndüm oyuna meraktan. bende şimdi bi RP guildi baktım sen öyle deyince baya iyi bi tane varmış oraya giricem heralde. Housing mekanlarında ki toplantı yerleri, kinship houselar, bide dünyanın çok detaylı olması vs rp ye inanılmaz imkan sağlıyor ya mesela bi kere birisiyle şey yapmıştık deedler var onlarca mesela biri bi bölgedeki ruinleri araştırma. işte yaparsan title alıyorsun ve trait alıyorsun. mesela tek tek gitmiştik lonelands deki ruinlere Weathertop'da orda falan baya rp yaparak araştırmacı havasında güzel oluyor böyle şeyler. Weathertop'ta diyorsun burada yakın zamanda bir dövüş olmuş falan haha :D gGg Gandalf reyiz gGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 LathspeLL said: Ama zaten Hobbitton'da başlatmadı beni, Bree yakınlarında bir yerdeyim. Başlarda Michel Delving civarı bir yerde başlıyordu Hobbitler sonradan değiştirmişlerse bilemiyorum :) Bree'den 15dk lık koşmaya bakıyor :P Bende ara ara girip bakıyorum ne var ne yok diye Isengard gelse de koşsam Rohan'a... Şu atı kapayım hemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya ben lore master dusundumde ulen ben unuttum ki silmarillionu falan sdsf nası yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Hehe abartma hacı o kadar da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 human başlarım olmadı, ehehe lore master olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 düşünüyorum ben bi alt açmayı sakallı falan gandalf stayla. nerede başlıcan oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 forumlarda gezersen rp serverlarına bak eventler var mesela Hud in Eledhrim var laurelinde : http://forums.lotro.com/showthread.php?397886-EVENT-H%FBd-in-Eledhrim-(Hall-of-Fire-Wednesday)-Elf-themed-event yada şu :D :http://forums.lotro.com/showthread.php?399379-Comb-amp-Wattle-Tavern-Night! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben de başlıycam akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://forums.lotro.com/showthread.php?398212-Event-The-search-for-a-friend-Debts-Repaid şu çok iyiymiş ya mesela bi hikaye oluşturup yola çıkıyorlar bi bölgeden. ölenler gerçekten ölmüş gibi res olup gelmiyor gruba tekrar böyle devam ediyorlar rp yaparak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 migrasyon işini bi türlü halledemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 rp den baymis rp si yaparim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 patiler hangi serverda orda karakter açayıp bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 snowbourndayım ben ama laureline migrate etcem açılınca transfer. genede burası iyidir community olrak. türk ararsan türkte var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar