hellhundd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Oyun eskisiyle kıyaslanamaz durumda , artık nereye gitsem birileriyle karşılaşıyorum fellowship yapıp 2-3 saat quest/deed kasıyoruz.Ancak free to playe pek aldanmayın 65 i hedefliyorsanız vip olmanızı şiddetle öneririm ben 35 den sonra vip oldum şimdi çok daha rahat kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 4 yıldır nadasa bıraktığım hunterımla 1 mob kestim ve 48den 50 levele atladım, hat dayanmadı oyundan düştüm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hamsilipilav said: xenocide snowbourndamısn birde isim ne lvl 31 olmam lazım benimde şuan başka arkadaştan alıyorum dosyaları 2 kişi giricez oyuna instance yaparız. soulberry ile eldar'dayız biz, snowbourn değil. gelin siz yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 runekeeper nasıl bi class? şu an vanilla var premium sayılıyor, mines of moriayı alırsam açılır mı bu sınıf bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 fena değil, spellcaster bi sınıf, heal veya dps ağırlıklı olabiliyor. değişik bi sistemi var. savaş esnasında saldırı büyülerini kullandıkça bi bar var, sola doğru doluyor, öyle olunca heal büyülerini kullanamıyorsun, heal skilleri kullandıkça sağa doluyor bu sefer de saldırı büyülerini kullanamıyorsun. yani aslında aynı class içinde hem priest hem mage var fakat ikisini de aynı anda yapamıyorsun, güzel dengelemişler. ayrıca bazı büyüler var mesela saldırı için örnek vereyim, o çubuğun 6 bar sola dolmasını istiyor kullanabilmek için. kullandığın her saldırı büyüsü 1 çubuk sola doluyor. aynı şey heal skilleri için de geçerli. mesela party heal atabilmek için 3 çubuk sağa dolu olması lazım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Runekeeper (RK) ve Warden bayağı profesyonel sınıflardır, öyle 3 tuşa basmayla oynayamazsınız Champion gibi (benim sınıf :p) ve bence de Loremaster (LM) ile birlikte oyundaki en zengin, en zevk veren sınıflar bu üç sınıftır ^_- ekleme: haa bir de RK ve Warden Moria ile birlikte gelmiştir, ZORDUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Runekeeper kadar zevkli bir class görmedim ben. Çok keyifli, her yola da geliyor. Party yada Raid kurarken gelen RK ya hep soruyorum "Healer mısın DPS mi?" diye genelde de "Healer lazımsa olurum ama DPS takılıyorum şu an" diyorlar. Süper valla oyundaki saatlerce minstrel arama eziyetinden kurtardı bizi bu class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 zor diyonuz, ben hunterdım(en kolay sınıf) bana gelmez sanırım zor sınıf:) sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Bende şu laurel, rp serverında başladım, vip yapim dedim, accountu yanlız cd key istiyor mail hiç cd key falan gelmedi satınmı almamız lazım box olarak?bu arada banamı öyle geldi bilmiyorum ama vip olucağıma o paraya point alıp harcamak dahamı avantajlı oluyor mu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vipken ayda 500 puan veriyorlar sanırım 15 dolara, puan satın alırsan ötekinde 440 puan 7 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 lotoro site bilgi konusunda yetersiz. Vip aylık fiyatı mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 alalal yok çözemedim, free den vip geçen varmı arkadaşlar,cd key istiyor ama oyunu siteden download ettiğim için key falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 aylık subcription ayarlıcaksın accout sitesinden, orada cdkey istememesi lazım ama. benimki vanillaydı 4-5 yıllık ondan tam bilemem sorunun cevabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 soulberry ve Xenocide sizin oyundaki nickler nedir? sizin serverda açtım da karakteri geleyim kin varsa. benim nick Rodosi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 benim Xynocide. introduction'u bitir, guilde alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 100k puan ödüllü bi çekiliş var, tek yapmanız gereken oyuna kayıt olurken kullandığınız eposta adresini girmek. https://www.lotro-europe.com/Competition/Index/en ben de hunter ile burglar arasında kaldım fena halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Snowbournda lvl50 hunterım var ama sarmıyor, şimdi runekeeper açtım Eldarda. bence hunter pek zevkli değil RKnın yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 nikini yazmışsın, eklerim ben seni karar verdiğimde. aslında burglar çok zor ve eğlenceli bi karakter, oynarken hunter'dan daha fazla eğlenir gibi oldum. biraz daha adrenalin salgılattı. bikaç gündür oynamadım ben de. tekrar bi başlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 soulberry said: 100k puan ödüllü bi çekiliş var, tek yapmanız gereken oyuna kayıt olurken kullandığınız eposta adresini girmek. https://www.lotro-europe.com/Competition/Index/en ben de hunter ile burglar arasında kaldım fena halde. hahahah maili girdikten sonra hangi hobbit yüzüğü kıyamet dağına taşımıştır diye soru sordu, şıklar frodo, aragorn, legolas. bizim saçma sorulu reklamlarımıza benzemiş, "soruyu bilin parayı kazanın. aşağıdakilerden hangisi popçudur: a) serdar ortaç b) Recep tayyip erdoğan c) cüneyt arkın" tıklarsın abuk bi siteye yönlendirir falan sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 "Tatar Ramazan" said: aylık subcription ayarlıcaksın accout sitesinden, orada cdkey istememesi lazım ama. benimki vanillaydı 4-5 yıllık ondan tam bilemem sorunun cevabını yardımın için saol, ama çözemedim supporta mesaj attım bakalım nedicekler, bu arada birşey merak ediyorum, char level ile crafting seviyesinin bir alakası varmı, yani level 10 bir karakterle elimde mazemeler olduğu takdirde masterlıyabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 valla o wowda olmuyordu, sanırım lotroda da olmaz yani mesela artisan olmak için lvl30 olacan falan demeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 "White Wolf" said: "Tatar Ramazan" said: aylık subcription ayarlıcaksın accout sitesinden, orada cdkey istememesi lazım ama. benimki vanillaydı 4-5 yıllık ondan tam bilemem sorunun cevabını yardımın için saol, ama çözemedim supporta mesaj attım bakalım nedicekler, bu arada birşey merak ediyorum, char level ile crafting seviyesinin bir alakası varmı, yani level 10 bir karakterle elimde mazemeler olduğu takdirde masterlıyabilirmiyim ? şöyle bir adres var özetle ne alırsan eline ne geçer vs anlatmış; http://www.codemasters.co.uk/lotro/freetoplay/info/index.php?territory=EnglishUK craft sorusuna gelince, belli seviyelerde meslek görevleri var onları alamadığın için ilerleyemiyor olman lazım, aşağıda lotro wikinin craft sayfası var onu inceleyebilirsin; http://lotro-wiki.com/index.php/Crafting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 "Tatar Ramazan" said: valla o wowda olmuyordu, sanırım lotroda da olmaz yani mesela artisan olmak için lvl30 olacan falan demeleri lazım. Evet aynen böle. Crafting içinde Level şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Teşekkür ederim, anladım bu arada kayıt işini halletim, ama lotro sitesinin arayüz kullanımı açısından hala vasat olduğu konusunda fikrim değişmedi : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 EU öyle malesef, Codemasters biraz beceriksiz bazı konularda, Turbine amerikada çok daha iyi o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar