Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun eskisiyle kıyaslanamaz durumda , artık nereye gitsem birileriyle karşılaşıyorum fellowship yapıp 2-3 saat quest/deed kasıyoruz.Ancak free to playe pek aldanmayın 65 i hedefliyorsanız vip olmanızı şiddetle öneririm ben 35 den sonra vip oldum şimdi çok daha rahat kasılıyor.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

xenocide snowbourndamısn birde isim ne

lvl 31 olmam lazım benimde şuan başka arkadaştan alıyorum dosyaları 2 kişi giricez oyuna instance yaparız.

soulberry ile eldar'dayız biz, snowbourn değil. gelin siz yardımcı oluruz.
Mesaj tarihi:
fena değil, spellcaster bi sınıf, heal veya dps ağırlıklı olabiliyor. değişik bi sistemi var. savaş esnasında saldırı büyülerini kullandıkça bi bar var, sola doğru doluyor, öyle olunca heal büyülerini kullanamıyorsun, heal skilleri kullandıkça sağa doluyor bu sefer de saldırı büyülerini kullanamıyorsun. yani aslında aynı class içinde hem priest hem mage var fakat ikisini de aynı anda yapamıyorsun, güzel dengelemişler. ayrıca bazı büyüler var mesela saldırı için örnek vereyim, o çubuğun 6 bar sola dolmasını istiyor kullanabilmek için. kullandığın her saldırı büyüsü 1 çubuk sola doluyor. aynı şey heal skilleri için de geçerli. mesela party heal atabilmek için 3 çubuk sağa dolu olması lazım gibi.
Mesaj tarihi:
Runekeeper (RK) ve Warden bayağı profesyonel sınıflardır, öyle 3 tuşa basmayla oynayamazsınız Champion gibi (benim sınıf :p)

ve bence de Loremaster (LM) ile birlikte oyundaki en zengin, en zevk veren sınıflar bu üç sınıftır ^_-

ekleme: haa bir de RK ve Warden Moria ile birlikte gelmiştir, ZORDUR!
Mesaj tarihi:
Runekeeper kadar zevkli bir class görmedim ben. Çok keyifli, her yola da geliyor. Party yada Raid kurarken gelen RK ya hep soruyorum "Healer mısın DPS mi?" diye genelde de "Healer lazımsa olurum ama DPS takılıyorum şu an" diyorlar.

Süper valla oyundaki saatlerce minstrel arama eziyetinden kurtardı bizi bu class.
Mesaj tarihi:
Bende şu laurel, rp serverında başladım, vip yapim dedim, accountu yanlız cd key istiyor mail hiç cd key falan gelmedi satınmı almamız lazım box olarak?bu arada banamı öyle geldi bilmiyorum ama vip olucağıma o paraya point alıp harcamak dahamı avantajlı oluyor mu ne?
Mesaj tarihi:
100k puan ödüllü bi çekiliş var, tek yapmanız gereken oyuna kayıt olurken kullandığınız eposta adresini girmek.

https://www.lotro-europe.com/Competition/Index/en

ben de hunter ile burglar arasında kaldım fena halde.
Mesaj tarihi:
nikini yazmışsın, eklerim ben seni karar verdiğimde.

aslında burglar çok zor ve eğlenceli bi karakter, oynarken hunter'dan daha fazla eğlenir gibi oldum. biraz daha adrenalin salgılattı. bikaç gündür oynamadım ben de. tekrar bi başlamayı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
soulberry said:

100k puan ödüllü bi çekiliş var, tek yapmanız gereken oyuna kayıt olurken kullandığınız eposta adresini girmek.

https://www.lotro-europe.com/Competition/Index/en

ben de hunter ile burglar arasında kaldım fena halde.

hahahah maili girdikten sonra hangi hobbit yüzüğü kıyamet dağına taşımıştır diye soru sordu, şıklar frodo, aragorn, legolas. bizim saçma sorulu reklamlarımıza benzemiş, "soruyu bilin parayı kazanın. aşağıdakilerden hangisi popçudur: a) serdar ortaç b) Recep tayyip erdoğan c) cüneyt arkın" tıklarsın abuk bi siteye yönlendirir falan sdfk
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

aylık subcription ayarlıcaksın accout sitesinden, orada cdkey istememesi lazım ama. benimki vanillaydı 4-5 yıllık ondan tam bilemem sorunun cevabını

yardımın için saol, ama çözemedim supporta mesaj attım bakalım nedicekler, bu arada birşey merak ediyorum, char level ile crafting seviyesinin bir alakası varmı, yani level 10 bir karakterle elimde mazemeler olduğu takdirde masterlıyabilirmiyim ?
Mesaj tarihi:
"White Wolf" said:

"Tatar Ramazan" said:

aylık subcription ayarlıcaksın accout sitesinden, orada cdkey istememesi lazım ama. benimki vanillaydı 4-5 yıllık ondan tam bilemem sorunun cevabını

yardımın için saol, ama çözemedim supporta mesaj attım bakalım nedicekler, bu arada birşey merak ediyorum, char level ile crafting seviyesinin bir alakası varmı, yani level 10 bir karakterle elimde mazemeler olduğu takdirde masterlıyabilirmiyim ?

şöyle bir adres var özetle ne alırsan eline ne geçer vs anlatmış;

http://www.codemasters.co.uk/lotro/freetoplay/info/index.php?territory=EnglishUK

craft sorusuna gelince, belli seviyelerde meslek görevleri var onları alamadığın için ilerleyemiyor olman lazım, aşağıda lotro wikinin craft sayfası var onu inceleyebilirsin;

http://lotro-wiki.com/index.php/Crafting
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

valla o wowda olmuyordu, sanırım lotroda da olmaz yani mesela artisan olmak için lvl30 olacan falan demeleri lazım.

Evet aynen böle. Crafting içinde Level şart.
  • Yeni Oluştur...