jonq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Oldu oldu, Sistemleri geçiriyorlar. Şu an serverlar kapalı ama akşama oyunda oluruz muhtemelen. Ahanda Store Sayfasıda yüklenmeye başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 trait turune gore 1-2 slot veriyor digerlerini acmak icin satin aliyorsun. yanliz diger cogu sey gibi bir kere satin alip account'a acmiyor tek karaktere aciyor. her karaktere tek tek almak sart. destiny points'i herkes kazanabiliyor ama sadece vip harcayabiliyor. ustelik shop'da bunu acma sansi yok. speed travel cok ufak ama en sinir bozucu sey. account'a acma yok bu da. tp ile saatlik aliyorsun. rest exp alma sansida yok. cok onemli degil gerci. monster play ve ettenmoors yok. shop'dan da satin alinamiyor. 2 tane expansion pack var. tp ile alinabiliyor ama para verip almak daha mantikli cunku ucuza bulma sansi var. tum quest packleri ve expansionlari tp ile almak 10k tp felan tutuyor. bag slot, karakter slot felan saymiyorum bile. baya ciddi kisitlamalar var, ustelik ddo'nun aksine bunlari para verip acma sansi yok. aylik para verdigin surece acik oluyorlar. deed ile tp kazaniliyor ama mantik biraz "abi simdi sen 2 quest pack aldin hadi bu 3. bizden hediye olsun" gibi. ddo'daki 100 honor farm sonra reroll yap olayi burada free olan ilk 3 zone'daki deedleri yap reroll at olmus. herseyi acmak cok cok cok zor. zaten acsanda yukaridaki limitler gene de duracak. bu arada boyle konusuyoruz ama lotro oyle ucuz oyun degil. yani aylik parayi sonuna kadar hakeden bir oyun. en azindan free olarak oyunun baya bolumu goruluyor. "beles oynicam sonuna kadar" diye degil de adamlarin istedigi free trial gibi oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Torrent Linki EU-EN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Oyunu full indirecekseniz Full F2P clienti 13GB. Zaten hali hazırda bir oyuncu iseniz yada daha önce kurmuş öle bırakmış iseniz Launcherdan 1.3gb lık bir patch yaparak F2P için gerekli dosyaları indirmiş oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Full Download'daki direct link oyuna ait bir download programı indiriyor orda 10.2 gb görünüyor yukardaki torrent linki official sitenin forumundan moderatorlerin actıgı konudan aldım 13gb lık bir client göremedim ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 f2p client'i 10.3 gb. 13 gb olan preview client'i. torrent linki dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 farketmiyo ki preview ya da live, kurunca hepsi 13 küsür gb klasöre dönüşüyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Siteden direkt indirdim ben gerçi bilgisayarı upgrade ettikten sonra girmemiştim LOTR hayran kaldım şimdi çok iyi texturelar var oyunda gerek dinamik çevre gerek şehir tasarımlarım. Snowburnde açtım ben dwarf champ Beren nickim lvl 12 oldum.Oynayacak arkadaşlar varsa mesaj atsın etkileşime geçelim : ) Server baya kalabalık grup bulmakta sıkıntı çekilmiyor tek problem AH fiyatları uçuk yada bana öyle geldi : ) Son olarak oynarken açılan deedler veya izlenen questler göre Point veriliyor store da kullanmak için ne kadar yeterli orası tartışılır ama f2p ötesi bence lotr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 dwarf karakter acip tutorial'i bitirin (f2p skip yapamiyor). tutorial bitince sehirde hemen sol caprazinizda dwalin var. questi alip tekrar konusunca quest tamamlaniyor ve 10 tp hediye veriyor. her server'da bi karakter acip bu questi yapin sonra chari silebilirsiniz. server basina 1 kere oluyor. dwarf acmanin sebebi quest giver hemen tutorial bittigi yerde. 130-140 tp yapiliyo hizlica. yanliz codemasters ile turbine farki kotu. us'de su an lone lands paketi indirimde, 350 degil de 50 tp. eu'da codemasters ne yapacak bilmiyorum hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Codemaster daha yeni açtı biraz zaman tanıyalım. VIP accountum bi ton puanım var harcayacak birşey yok. Ben ne yapacağım bu kadar puanla.. Harbiden bu F2P / store olayı diğer F2P MMOlara kıyasla o kadar da korkacak bişey değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Tüm pati ahalisi snowbourne da dimi ? ben human hunter la devam ediyorum snowbourne da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi oyun içi bikaç resim falan koyasınıza yada görebileceğimiz bi site falan bişi var mı? pvp var mı oyunda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Google,Youtube vb. "Lotro" yazsan bir ton site,video ve resim göreceksin :) Direk PVP yok MPVP var. MPVP yapmak için aylık üyelik açman şart F2P olarak girenler MPVP ye giremiyor. MPVP ( Monster Play ) Normal karakteriyle Level 10 olan herkes ister max leveldeki normal karakteriyle Ettenmoore'a ( MPVP dönen bölge ) girebilir isterse ORC ların tarafına geçerek direk level 65 bir evil karakterle oynamaya başlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 o puanları harcayacak o kadar yer var ki görsen pişman olursun bu dediğine :) mesela +10 +10 stat puanı satın alınabiliyor +30 a kadar ve istediğin stat, tanesi yanlışım yoksa 495 puan :) bütün pati ahalisi sadece snowbourne'da değil, laurelin'de de bir sürü adam oynuyor, ben, birader, kuzen mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Valla ben kaçırdığım yada rep yetmediği için alamadığım binekleri alma hayalindeydim tutmadı. Evet dün gece kindekiler söyledi stat olayını ama girip bakmadım. Onun dışında belki travel mapler alınabilir. Ee geri kalan herşey açık zaten, slot muş, questmiş. Aslında biriktirip bir sonraki expansionu alabilirim :P Skirmish markta satılıyor mu acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 mesela karakter trait slot var, henüz satılmıyor o bölüm kapalı ama satışa çıkınca 1k puan ister heralde... karakterin mevcut trait slotunun sayısını arttırıyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Oyunu kurdum lvl 10 kadar oynadım oyun guzel zaman alıyor ama sorun pvp :) Karsımdaki oyuncuyla savasmam lazım yada onu yarattıgı bir şeyi yok etmem lazım vs vs... Ama burda karsı taraf hep bilgisayar etrafta dolasan insanlar görüyorsun hoş tamam onlarla birlikte yaratık kesiyorsun oda hoş ama benim online oyun oynama mantıgım insan beynini yenmek bilgisayarla uğraşacak olsam pc versiyonu oynarımki hoş bu yuzden bu tarz oyunların pc versiyonunu oynamıyorum. Oyundaki eski oyuncu olan bir kaç yabancıya sordum kimi dedi lvl 65 olman lazım kimi o degisti vs dedi biride dediki bu oyun players vs monsters originli o an oyunu silme kararı aldım. Yanılıyorsam pvp gerçek anlamda varsa oyunu yenide kurarım ;) Bu arada Eve Online gibi pvpsi saglam bir oyundan sıkıldıgım icin yeni oyun arıyorum (Eve kötü mü mükemmel bir oyun ama 5 sene sonunda insan azıcık degisik seyler denemek istiyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 virtue trait'ini aldik ama unlock etmek lazim, hemde her karakter basina. destiny points kazandik harcayamiyoruz. ustune swift travelci direk "sen gelme ulan ayi" cekti. combati hic sevmedim. cok yavas geliyor. zaten skilleri next swing'e atiyor ustune o yavaslik eklenince hantallasiyor. gercekci tabi ama sevmedim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 virtue traitini almak değil de mesela 6 trait slot varsa 7incisini ekleyebiliyosunuz puanlarla benim champion var, "keserken" hiç yavaşlıktan şikayet etmiyorum şahsen :) tabi kasıt o yavaşlıksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bende anlamadım yavaşlıktan kastını ama Champion bide dual weapon! ona da yavaş demiyordur herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 paticik forumunun kinship'i var mı acaba oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Hayır yok, Zaten Paticik'ten saysan 10 kişi felan oynuyordur maximum herhalde.( F2P öncesinden beri ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 himm teşekkürler cevap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Yok baya var idi oynayanda ses etmiyorlar. Berner-Snowborndayım. 2 haftadır oynuyorum neredeyse,subs üyeyim no trial :P In game nickleri verin yardımlaşalım sinerjinelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi şimdi oyuna tekrar bi gireyim dedim de, 1000 turbine puanım var ne iş? ben satın falan almadım hiçbişey. betasında oynamıştım o yüzden mi vermişler bilemedim. Asıl soracağım şey ise, Rune-Keeper class'ı 795 turbine istiyor, yani unlock edebiliyorum ama etmeli miyim acaba, ezelden beridir mage classı oynarım. Rune-keeper sanırım bu classa lotro'da en yakın class. Onun dışında 795 turbine harcamaya değer mi? yani ileride ben bu 1000 turbine puanıyla neler yapabilirim? beni bi aydınlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar