xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Natural perfection olabilir. nerf druids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bilemicem ama regrowth iconu çıkıo adamın altında , herhalde regalya nın dediği galiba çünkü genelde böle bear dan çıkıp bi anda regrwoth atıyodu rejuv la beraber ama bu adam feral değil restoydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dün 5v5 yaptık 1 hunter 1 shmany 3 frost mage ( ben ve arkadaşın gear ı cok iyi dierleri s1-s2 ve yeşil armor ) oyun başlamadan önce water elementleri çıkarıoruz son 3 saniye kala mount up ve heroism gelen takımın healerları hemen iniyor bu kadar ezik gear ile 1600 yaptık bir takım yendik 30 rating verdi :D 3 nova ve ice lance ye dayanamadı cogu takım yada 3 cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Shaman destekli mage setupları çok iyidir 1800'e kadar. Mainstream oynayan ama henüz oturmamış takımları çotank diye indirir, oynaması da kolaydır. Bize başlarda denk geliyordu oradan biliyorum. Ögrenmek için 2k rating'de 5 kere 25 rating verdik, ama kapmıştık sonradan. Ratingler geri gelmedi tabi ühü. Kısacası baya zevkli ve güzel bir setup bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ret pala, MS Warrior, Resto Shammy nasıl setup ? işe yarar mı ? yüksek rating yapılırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Kolay rating atlayabileceğiniz bi setup ama palanin güzel yüklenmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Shadow Priest / Resto Druid ve Rogue nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 13 saat 30 dakika lık arena! Blizz bu SL/SL lock'lara birde Resto druid'lere bi çözüm bulsun artık pliz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ben 2v2'dan vazgeçmenizi tavsiye ediyorum druid/rogue/warrior/warlock classlarından biri değilseniz. Gerçekten emeğinize yazık, zaten az puan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 13 saat ne yahu, cektiğin cileye deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hahaha bide druid 2v1 kalmış , sanırım druid warrior arkadasını boostluodu üstüne ölünce boyle bi durum olmuş cünkü warlock baya bi kotuymus sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 5v5'te personal rating'im S4 wep'ten 3 rating uzaktayken 75 rating kaybettik. Şu an arenadan nefret ediyorum. ^.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Off personal'i porselen diye okudum, ne demek porselen rating diye çıkarımlarda bulunuyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Üstelik allahın cesası vengeful gladiator title'ı bir drain setupa, 5 kere 0 rating veren bir takımdan sonra. Evlat acısı gibi koydu, rank 1'i kaybettikten sonra bile bu kadar sinirim bozulmamıştı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 xunn said: 5v5'te personal rating'im S4 wep'ten 3 rating uzaktayken 75 rating kaybettik. Şu an arenadan nefret ediyorum. ^.^^ Shoulder e 7 kaladan 2032 ye düştük (Druid/Rogue) Telekomunda faydası oldu 2 oyunu laga bırakdık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Abi 2v2 paklar mı ya? 5v5 diyorum, rank 1 bizden 20 rating yukarıdaydı diyorum, takım yok diyorum, Vindication berbat diyorum. *QQ* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 3v3 de RMP mi oynuyorsun Xunn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 3v3 oynamıyorum şu an, gelecek partnerlerimiz var pati ahalisinden, honor kasıyorlar arenaya başlayabilmek için. Umutluyuz, Phyx'in yaratıcı küfürleri eşliğinde arena yapacağız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 3v3 RMP lerinin magelerine baktim biraz 2000+ rating de genelde 2 tip gem ve item seçimi var , bir kisim spell haste giderken bir kisim spell damage-crit gidiyor.Sebebi nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hıc bı fıkrım yok ama aklıma su geldı hep sey demısımdır ice veins+db den sonra cok az haste ratingin olursa cok temız bı fıreball cakabılırsın dıe. Belki onla alakalıdır, yanı haste gıdenler fıre gıtmıstır belkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Yok, çok hızlı poly castı ayrıca frostbolt cast timeı baya kısalıyor, kütür kütür vurman bir yana, global cooldown düşüyor, oyun hızlanıyor mage için. Ama tercihim değil, Kütür kütür vurmayı seviyorum. Shatter combolarla ağır nuke'u tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 warrior-disc pri-resto shaman-retardin-shs rogue 5v5 te iş yaparmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 retardin ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Julifton said: Blizz bu SL/SL lock'lara birde Resto druid'lere bi çözüm bulsun artık pliz! bulmayacak, 3 ay daha böyle. wotlk ile de yeni bir unbalanced class çıkacak 2-3 ay onlar aglatır. pvp balansı hiç bir zaman olmıyacak bu oyunun kabullenmek gerek bunu artık. zaten 75% oranıyla pve üzerinde çalışıyorlar. wow pvp oyunu değil. olsaydı bu druidler hala bu şekilde olmazdı, 80 iq lu adamı developer yap, 2 hafta warrior/rogue/mage olarak arena yaptır. "bu druid ne lan elimizin ayarına koim" diyip gidip düzenleme yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben merak ediorum blizz dekiler hiç mi arena yapmıo bence yapıodurlar. dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar