Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite Öğrencilerine Çağrı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen sınavlara gittim
girişte görevliyle aramız iyidir güvenlikle
muhabbet ediyoz işte
2 adet türbanlı kız geldi
abimizde " bu şekilde giremezsiniz" dedi
kızlar " biz okulu bitirdik çıkış belgemizi almak için geldik" hede hödö dediler
sonra bizim abide "banane bitirdiysen burası devletin yeri buraya böyle giremezsin hadi dışarı " dedi kızları kovaladıydı.
kızlar 5 dk sonra açıp geldiler
böyle homurdana homurdana
baktım şöyle bi türbansız daha güzeller
hatta biraz bakım yapsalar peşlerinden koşan olurdu
niye kapanırlarki =[
Mesaj tarihi:
bak kafasini acti sen bakmissin tahrik olmussun kermit efendi

simdi sen tahrik oldun ne hos filan gunaha girdin bu masum hanimkizlarimzida bu yuzden seni tahrik ettikleri icin gunaha girdi

Allah (c.c.) topunuzu cayi cayir yakicak!
erbakan in cenette sattigi dairelerin kazan dairelerinde yanip muminelri isiticaksiniz ust kattaki
Mesaj tarihi:
eet abi
çok güzelleride çıkıyo
bi tanesi vardı böyle gözler renkli felan Allah (c.c) vermiş yani.
ama başını açmıyo
açsa varya çok tatlıydı hani yazardımda günaha girmeyim dedim.
edit: Allah'ın a sını küçük yazmışım...
Mesaj tarihi:
Türbanı protesto ayağına kızları bikiniyle okula davet etmek tam cinfikirlilikmiş. Evet haydi protestoya!

Ek: Erkek arkadaşlar lütfen şortla falan gelmeyin okul kıllı bacaklarınızı görmedende yeterince iğrenç.
Mesaj tarihi:
ben avusturyada gidiodum şortla gayet. herkes gidiodu sıcakken. ama ben yüzme şortumla gidiodum eahuah, ders arası göle koşup yüzüp geliodum falan.
ama sırf bunlara inat ben de bir dine verip kendimi dinsel kıyafetimle gidebilirim. mesela priapus a tapıyorum diyip dinsel kıyafetim olan "anadandoğma" dediğim kıyafetim var.
Mesaj tarihi:
şimdi bende üstüm çıplak şortla gidicemde göbek falan böle kocaman millet onun içinde ayrı bi yasa isticek :D. Ama genede gidecem yani ankara müh fak. beklerim efenim. Şort üstünüde çıplak beden kravat...
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
yok ya çok masraflı olmaz herkeze bi kolye bi de heykel işte zaten satılıyo heryerde(ama en son onları toplamaya başladılar diye bi haber duymuştum)

bereket tanrisi halt yemis benim yanimda :P
evet toplamaya baslamislar cok buyuk gelmis..
Mesaj tarihi:
Konunun dışı olacak ama benim anlamadığım tanrı diye bir varlığa, meleklere, cinlere vs. inanıyorsunuz ve son derece mantıklı buluyorsunuz da iş büyü, birden fazla tanrı, doğa üstü güçler olunca neden bir anda komik, uçuk filan geliyor. Dert ona tapmaz ve dediklerine inanmaz isen öldükten sonra bir tarafına girmesi ise o zaman allahtan daha çok bereket tanrısından korkmanız gerekir yani :)
Mesaj tarihi:
fedaykin said:
Dert ona tapmaz ve dediklerine inanmaz isen öldükten sonra bir tarafına girmesi ise o zaman allahtan daha çok bereket tanrısından korkmanız gerekir yani :)

Katılıyorum ehehehehe
Mesaj tarihi:
bence çok güzel baksana herkez rengarenk olucak bende ozaman kot pantolon üstü tişört yaparım
- tek düzgün giyinen ben olayım

--------------------------------------------------------------------
acaba ? ünv'de kıyafet balosu yapabilirmiyiz :P
  • Yeni Oluştur...