MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 biz arakaş gurubuyla beraber şu taraftar şapkaları var ya joker şapkası gibi ucu zilli falan... onlarla gezicez türbanın serbest olduğu hafta
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 odunumu aldım, totemimi oyuyorum . kantine dikecem cuz im shamanist
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 geçen sınavlara gittim girişte görevliyle aramız iyidir güvenlikle muhabbet ediyoz işte 2 adet türbanlı kız geldi abimizde " bu şekilde giremezsiniz" dedi kızlar " biz okulu bitirdik çıkış belgemizi almak için geldik" hede hödö dediler sonra bizim abide "banane bitirdiysen burası devletin yeri buraya böyle giremezsin hadi dışarı " dedi kızları kovaladıydı. kızlar 5 dk sonra açıp geldiler böyle homurdana homurdana baktım şöyle bi türbansız daha güzeller hatta biraz bakım yapsalar peşlerinden koşan olurdu niye kapanırlarki =[
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bak kafasini acti sen bakmissin tahrik olmussun kermit efendi simdi sen tahrik oldun ne hos filan gunaha girdin bu masum hanimkizlarimzida bu yuzden seni tahrik ettikleri icin gunaha girdi Allah (c.c.) topunuzu cayi cayir yakicak! erbakan in cenette sattigi dairelerin kazan dairelerinde yanip muminelri isiticaksiniz ust kattaki
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 valla ben satanist bi arkadaş edinmek lazım şeytan onlara torpil geçer böle liv tyler'ın hemen alt kazanında falan yer ayarlar uyuz olurum.
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 kermit dünyanın en güzel kadınları arasında iranlı kadınlarda var misal. öle böle degil yani , yazık işte
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 eet abi çok güzelleride çıkıyo bi tanesi vardı böyle gözler renkli felan Allah (c.c) vermiş yani. ama başını açmıyo açsa varya çok tatlıydı hani yazardımda günaha girmeyim dedim. edit: Allah'ın a sını küçük yazmışım...
Thestral Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 tüh! allah yazdığın için günaha girmiş olmayasın?
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 diğer tarafta öğrenicez artık teker teker.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Restarttan istifade görev yerine geçmiş.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Türbanı protesto ayağına kızları bikiniyle okula davet etmek tam cinfikirlilikmiş. Evet haydi protestoya! Ek: Erkek arkadaşlar lütfen şortla falan gelmeyin okul kıllı bacaklarınızı görmedende yeterince iğrenç.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ben avusturyada gidiodum şortla gayet. herkes gidiodu sıcakken. ama ben yüzme şortumla gidiodum eahuah, ders arası göle koşup yüzüp geliodum falan. ama sırf bunlara inat ben de bir dine verip kendimi dinsel kıyafetimle gidebilirim. mesela priapus a tapıyorum diyip dinsel kıyafetim olan "anadandoğma" dediğim kıyafetim var.
Zerokull Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 şimdi bende üstüm çıplak şortla gidicemde göbek falan böle kocaman millet onun içinde ayrı bi yasa isticek :D. Ama genede gidecem yani ankara müh fak. beklerim efenim. Şort üstünüde çıplak beden kravat...
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 topluca bereket tanrısına tapma olayını desteklemekteyim halen ülke çapına yayılsın diyorum herkez sıralarına dev bereket tanrısı heykelleri koysun.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Çok masraflı olur, ayrıca gereksiz. Bence camileri restore ederek Priapos heykeline çevirelim daha temelli bir çözüm olur. Minare filan da var zaten, fazla masraflı olmaz=)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yok ya çok masraflı olmaz herkeze bi kolye bi de heykel işte zaten satılıyo heryerde(ama en son onları toplamaya başladılar diye bi haber duymuştum)
Matis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 konuyla saptırmaz umarım da. sizler kıllı bacaklardan nefret mi ediyorsunuz?
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 adamınbiri said: yok ya çok masraflı olmaz herkeze bi kolye bi de heykel işte zaten satılıyo heryerde(ama en son onları toplamaya başladılar diye bi haber duymuştum) bereket tanrisi halt yemis benim yanimda :P evet toplamaya baslamislar cok buyuk gelmis..
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ahirette g. ze girecek olum bu yazdıklarınız :)
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konunun dışı olacak ama benim anlamadığım tanrı diye bir varlığa, meleklere, cinlere vs. inanıyorsunuz ve son derece mantıklı buluyorsunuz da iş büyü, birden fazla tanrı, doğa üstü güçler olunca neden bir anda komik, uçuk filan geliyor. Dert ona tapmaz ve dediklerine inanmaz isen öldükten sonra bir tarafına girmesi ise o zaman allahtan daha çok bereket tanrısından korkmanız gerekir yani :)
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 fedaykin said: Dert ona tapmaz ve dediklerine inanmaz isen öldükten sonra bir tarafına girmesi ise o zaman allahtan daha çok bereket tanrısından korkmanız gerekir yani :) Katılıyorum ehehehehe
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bence çok güzel baksana herkez rengarenk olucak bende ozaman kot pantolon üstü tişört yaparım - tek düzgün giyinen ben olayım -------------------------------------------------------------------- acaba ? ünv'de kıyafet balosu yapabilirmiyiz :P
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Super fikir mawiman , eminim cok cilgin bir parti olur , bak baska bir ortacag ulkesinin universite mezuniyet toreninden bir resim bu , bizimki dahada sahane olur kesin.
Öne çıkan mesajlar