Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL Sivasspor - Fenerbahçe


Smoke

Öne çıkan mesajlar

Pazar günü saat 14:00

Sivasspor cephesi çok pis gazagelmiş durumda. Son bir kaç gündür anahaber bültenleri sivas antrenmanlarından yayın yapıyor. iki günde bir, bir sivas yöneticisi Fenerbahçe korkmasın gelsin soğuk bir şey yapmaz demeçleri veriyor.

İlginç tarafı sürekli spor haberlerini seyrederim ve Fenerbahçe ile ilgili açıklamaları dinlerim hiç bir fenerli yöneticinin çıkıpta "maç ertelensin yada yeri değişssin" gibi bir demecine raslamadım.

Sivas bunu motivasyon aracı olarak kullanıyor gibi geliyor.

Maçla ilgili olarak da Fenerbahçe zico yönetiminde kritik maçlarda iyi konsantre olup istediği sonucu alabiliyor. Alex'in istekli olması halinde Fenerbahçe sivastan 3 puanla dönecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe yenecek gibime geliyor ama belli olmaz. genelde ilk yarının zirve yarışı ortağı küçük takımların, büyük takımlara karşı medyanın da gazıyla meydan okuması hüsranla son buluyor, ama sivasspor bu sene bir ilke imza atacaksa zoru başarmak zorunda, öyle bir durumda çok sevinirim açıkçası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

banko sivas.. fenerin oyuncuları o sogukta hayatta ayakda kalamaz. Maçdan sonraki açıklamaları goruyor gibiyim... "donduk" "saha futbol oynamaya elverişli değildi bu konuda birşey yapmayan federasyonu kınıyoruz" Kejman:"Dişlerim titredi" vs..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sivas haddini biraz bilmeli bence evet iyi top oynuyorlar bu ligde tam bir takımlar ama karşısındaki karamürsel sepeti değil Fenerbahçe.

Fenerbahçe bu maça bence stres altında olmadan ve oyundan zevk almak için oynamalı olduğunu bilerek maça çıkmalı eğer öle çıkarlarsa daha iyi ve rahat olacaktır.

Sivas evinde hiç yenilmedi diye bu maçı da alacak diye bir kaide yok varsada bozulacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Brezilya ve Brezilya asıllı Türk futbolcularının (Brezilya asıllı türk Futbolcu diyorum çünki Aurelio ve Wederson geçen yıl itibari ile Türk Futbolculardır)

Bu futbolcuları incelediğimizde.. Alex senelerdir Türk liginde oynuyor ve her türlü deplasmanda defalarca bulundu..

Aurelio artık aramızdan biri gibi Trabzonspor ve Fenerbahçe geçmişi ile türkiyeyi ve Soğuk hava deplasmanlarını burda konuşan herkesten daha iyi bildiği ortada..

Wederson zaten senelerdir Ankara'da oynuyor iklim olarak İç anadolu'da maç yapıyor herşeyden öte zorlanıcağını düşünmek komik.

R.Carlos'u tartışmak zaten komik geliyor bu konuda..

Ya uzatmicam bu konuyu Zorluk yaşayabilicekleri değerlendirdiğimizde bunların sadece Edu ve Lugano olabileceğini düşünüyorum.


Şimdi Farklı bi konuya değinicem.. Fenerbahçe'nin Büyük maçlardaki performansı :

Aslında Sivas maçını artık büyük maç olarak kabul etmemiz bile Türk Futbolu açısından oldukça sevindirici bir gelişme.

Fenerbahçe kadro yapısı ve Takım olarak türkiyedeki her takımın 1-2 gömlek üstünde buna Beşiktaş ve Galatasaray'da dahil olmak üzere, Bir Galatasaraylı yada bir Beşiktaşlı bunu burda reddedecekse bu Fanatikliğin ötesinde birşey değildir. Malesef Fenerbahçeli Futbolcularda bu üstünlüğün farkında Her taraftar gibi Ve aslında şu güne kadar yaşadığımız puan kayıplarının genel nedeni Fenerbaçeli futbolcuların maçlara nasıl olsa kazanacaz felsefesi ile çıkması. Son 3 sezonu incelediğimizde büyük maçlarda :

2005 - 2006 : Fenerbahçenin yaptığı 6 maç (GS BJK TS)
4 Galibiyet 2 Beraberlik : 14 Puan
2006 - 2007 : Fenerbahçenin yaptığı 6 maç (GS BJK TS)
4 Galibiyet 2 Beraberlik : 14 Puan
2007-2008 : Sivasıda içine katıyorum (GS BJK TS SS) 4 maç 4 Galibiyet 12 Puan


Boş muhabbet we öngörünün ötesinde biraz istatistiksel yaklaştım konuya. Fenerbahçe Turkcell Superligdeki her maça aynı konsantrasyon ile çıkması durumunda 34 maç 34 Galibiyet 102 puan gibi bi dalga elde edebilecek bir takım fakat malesef Psikoloji,Motivasyon ve Form çoğu zaman Kadro'nun önüne geçiyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe uzun zamadır akıllarında olan hiç bir maçı kaçırmadı,geçen hafta ligde 5 tane atarken bile sivas maçı aklımızda gibi demeçler verdiler.
Dışardaki inter maçına hazırlanmadıkları da oynadıkları futboldan ve herkesin de belirttiği gibi yenemeyeceklerinden dolayı kötü bir skora kaybettiler.
Fenerbahçe üstüne gelen takımlara karşı pek zorlanmadığını ( pozisyon bulma açısından ) gördük.
Banko fener yener diyemicem ben,hava şartları sivaslı oyuncuları olduğu gibi fenerbahçeli topçuları da zorlayacak,fakat bu yenilmek için bir bahane değil.
Stres,kavgalı bir maç falan demişsiniz,sivasa yenildiğimizde oturup ağlıcak bir takım olduğumuzu zannetmiyorum, ki bu sivasın başarısını türkiyede her futbolun içinde olan insan biliyor.
İlk maçı kendi sahamızda kazandığımız için bu maçta yenilmemiz bizi pek etkilemeyecek çünkü sivasın düşüşe geçeceğine inanıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sivas gayet iyi oynuyo yani kazandıgı puanlar şans eseri değildi, son oynadığı büyük maçta da gs ye yenildi aldıgı puanlaın şans olmadıgını göstermesi için kendisinden daha güçlü bi takım olan fbye yenilmesi çok normal hiçte abartılacak bişe olmıycak sonra gene toparla anadolu takımlarınıa gene kolay kolay puan vermez. Fener olaki yenilirse -20ler-30lar etkili olacagı için yenilir diye düşünüyorum,ne kadar kondüsyon vs bilmemne çalışması yapılırsa yapılsın ne kadar rusyada maç oynarsa oynasın o zemine ve hava şartlarına sivas kadar alışkın deil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...