Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 "Baykal saks" hakikaten ama Apache'ye katılıyorum bu konuda Baykalı beğenmeyen ve ona alternatif arayanlar yeni bir yol oluşturmalı.Sonuçta Baykal'ı eleştirerek de biryere varamıyoruz,çünkü karşısına alternatif sunmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hmmm yani baykal ı beğenmiyorsa biri akp nin gazına gelmiştir öyle mi? bi de bu "baykal ı beğenmiyosanız daha iyisini yapın da görelim" geyiği çocukça değil mi biraz.arka sayfada da var bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Yeni oluşumdan çok hazır oluşmuş olanı Baykalı yolayıp geliştirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Türkiyede siyaset yapmak ciddi olarak zor iş bikere yüksek meblada para lazım,ciddi tanıdıklarınız olması lazım yani bi yerden destek almanız lazım,tecrübe lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 baykalın psikolojisine üzüldüm ben. yazık adama hakkaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Absolut geliştirelimde Baykal'ı gönderebilsek...Adam çiviledi kendini koltuğa.Gönderebilsek sorun yok zaten.Gerçi yerine kim geçer,düzgün birisi mi geçer yoksa serserinin biri mi geçer oda belli değil ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 İyi bir alternatif varsa buyursun geçsin. Bencede daha iyi olur. Ama şu konuşmasını çokta yanlış bulmadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yalnız ilginçtir "baykal'dan nefret ediyorum" diyenlerin çoğu akpci ve fetullah güleni savunuyor. sonra çıkıp "baykal beceriksiz adam" felan diye atıp tutuyor. acaba suni gündem yaratıp solcuları mı karıştırmak istiyor diye düşünmeden edemiyorum. evet baykal yaşlandı, ama baykal kötü bir adam değil, beceriksiz bir adam da değil. az oy almasının nedeni ülke geleceği için başarısız planlar, projeler yapması değil, akp gibi sadaka siyaseti yapmamasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Baykal başarısız. Baykal zekadan yoksun. Baykal siyaset yapmayı beceremiyor. Ne yaparsa yapsın her zaman ikinci adam olmak istiyor. Çünkü sorumluluk almak istemiyor. Ana muhalefet olmaktan haz alıyor. İğrenç birisi. Sen de ne anlıyosun da ne sölüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Okudum bazı kısımları doğru bazı kısımları mantıksız geldi. Ama hükümetin sanki ülkede tüm eşitsizlik sorunlarını bir madde ya da sadece türban çözecekmiş gibi yaklaşması (yani gündemi sürekli bunla meşgul etmesi) gerçekten rahatsız edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Adama bukadar yuklenılıo ama en sinirli halınde bıle boyle konusuyor.Böyle demesının sebebıde anayasadakı bazı maddelerı degıstırerek ılkokul,ortaokul,lıse,unıversıte,ıs yerlerı gıbı yerlerde turbanın serbest olmasını saglamaya calısan akp ye sıtemını bellı edıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bone said: yalnız ilginçtir "baykal'dan nefret ediyorum" diyenlerin çoğu akpci ve fetullah güleni savunuyor. sonra çıkıp "baykal beceriksiz adam" felan diye atıp tutuyor. acaba suni gündem yaratıp solcuları mı karıştırmak istiyor diye düşünmeden edemiyorum. evet baykal yaşlandı, ama baykal kötü bir adam değil, beceriksiz bir adam da değil. az oy almasının nedeni ülke geleceği için başarısız planlar, projeler yapması değil, akp gibi sadaka siyaseti yapmamasından. bikere baykala solcu diyen zihniyeti anlamıyorum,adamın demokrasiyle uzaktan yakından alaksı yok ayrıca beceriksizde değil demişsin hiç olmamış istediği kadar sadaka siyaseti yapsın yine bişi olmaz baykaldan çünkü bana göre siyasetçi değil en başta.adama resmen boş konuşuyor gereksiz suçlamalar gereksiz muhabbetler saçma sapan vaatler.ayrıca faşistlikte var bu adamda kapamış genel başkanlığa giden bütün yolları yanınada bütün dalkavukları toplamış, kök salmış adeta kim muhalefet etse başkanlıpa aday olsa direk patiden ihraç ediliyo.bende koskoca atatürkün kurduğu partiyi bu hala getiren faşist bi genel başkanı hala destekleyeleri anlamıyorum ya çok bağnazsınız yada bi çıkarınız var bu işten.faşistt baykal uzaa artık uzaaa Bone said: acaba suni gündem yaratıp solcuları mı karıştırmak istiyorlar diye düşünmeden edemiyorum. muehehu hiç güleceğim yoktu hangi solculardan bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ya okumadan konuşuyorsunuz, ya başlıkları okuyup geçiyorsunuz ya sempati beslediğiniz fikirlere karşı diye ön yargınız yüzünden deniz baykal ne derse onu eleştirmek için atıp tutuyorsunuz ya da ironiden anlamıyorsunuz. okumadan konuşuyorsanız, başlıkları okuyup geçiyorsunuz, ön yargılı iseniz veya ironiden anlamıyorsanız çok üzgünüm ama boşuna okulları bitirmişsiniz, okumanız cehaletinizi almış. (deniz baykalı günah keçisi ve şamar oğlanı olarak görüp asıl gerçekleri görmeyenlere ithaf olunur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bu baykalı gönderelim,baykalı asalım keselim diyenler CHP içerisinde aktif şekilde politika yapmış olupta bunları söylüyolarsa,partide oldukları süreye yazık zira hiç bişey öğrenemmişler.şayet bulunmadılarsa böyle bir süreçte,o zaman hiç konuşmasınlar öyle kolay değil hiçbirşey ayrıca giderse yerine kim gelicek alternatif bi isim yaratamıyor kimse .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bone said: yalnız ilginçtir "baykal'dan nefret ediyorum" diyenlerin çoğu akpci ve fetullah güleni savunuyor. sonra çıkıp "baykal beceriksiz adam" felan diye atıp tutuyor. acaba suni gündem yaratıp solcuları mı karıştırmak istiyor diye düşünmeden edemiyorum. solcular zaten yeterince karışık bone . işin acı tarafı adam gibi sol partinin kalmaması .gerçi sağda da pek kalmadı ya neyse.(muhalefet anlamında söylemiyorum, politika anlamında ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Siyaset özürlü olsa da, parti koltuğuna kendisini zincirlemiş olsa da bu lafları haketmiyo bence de. Tamam, kendisi söylenen sıfatların %90 ını hakediyo olabilir, Ama o sıfatların kat be kat fazlasını hakeden insanlar varken ona laf etmek yanlış bence. Hı, tabi "normalde CHP ye verirdim ama Baykal olduğu için vermiyorum" diyen insanlar sürüsüne bereket varken "normalde Baykal a verirdim ama CHP olduğu için vermiyorum" diyen insanların sayısı karşılaştıramayacak kadar azken(varmıdır yokmudur bilemem, o yüzden yoktur demiyim) koltuğa yapışması ciddi anlamda denyoluk. CHP yi dibe çekmekten başka birşey yaptığını da sanmıyorum şu dönemde.Bi de AKP ye fazladan oy basıyo tabii. Ama bu laflar haberdeki yazıya değil tabii. Çok doğru konuşmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bence psikolojisinin ne denli yıprandığını , çaresiz kaldını falan gösteren bir konuşmadan farksız olmuş . bu kadar koltuk hırsına sahip birinden de ne kadar hayır gelirdi memlekete , o daha da tartışılır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bone said: acaba suni gündem yaratıp solcuları mı karıştırmak istiyor diye düşünmeden edemiyorum. Dayı onu Baykal yaptı zaten dincilerin yapmasına gerek yok ki :/ Baykal fo nublet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 valeron said: bu baykalı gönderelim,baykalı asalım keselim diyenler CHP içerisinde aktif şekilde politika yapmış olupta bunları söylüyolarsa,partide oldukları süreye yazık zira hiç bişey öğrenemmişler.şayet bulunmadılarsa böyle bir süreçte,o zaman hiç konuşmasınlar öyle kolay değil hiçbirşey ayrıca giderse yerine kim gelicek alternatif bi isim yaratamıyor kimse .. parti sırrı değilse öğrendiklerini bizimle de paylaşsan... mesela oy alamayan bi genel başkan ne işe yarar ben hep merak etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bone said: az oy almasının nedeni ülke geleceği için başarısız planlar, projeler yapması değil, akp gibi sadaka siyaseti yapmamasından. Yapma Bone, akp gibi sadaka siyaseti yapan partilerden önce de Baykal'ı iktidarda görememiştik. Bir kere başbakan yardımcısı olarak görmüştük ama 95'te. Aradan geçen 12 sene, bunun 5 inde akp var. 7 senede ülke için başarılı planlar, projeler yaptığını mı söylüyorsun? İşin ilginci CHP oy oranı %10-15 bandına oturmuş bir parti, akp olmasa son seçimlerde aldığı oyu bile alamazdı. Bunu ben biliyorum, sen biliyorsun ve tabii Baykal da biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Antimodes52 said: Laiklikten değil de, Türkiye Baykal'dan gerçekten sıkıldı. +1 ve Antimodes52 said: Türkiye çapında kampanya yapabilmem için bana milyonlarca dolar sağla, merak etme beş dakika durmam zaten. Muhtemelen kötü bir siyasetçi olurum, başarısız olurum, ancak eminim Baykal'dan daha çok saygınlığım olur. +1 daha.. akp bu kadar güçlü ise bir sebebi de baykal gibi birinin ana muhalefet adı altında fazla bir şey yapmıyor olmasıdır. görüşleri değerlendirip ona göre farklı açılımlar getirmek, çözümler sunmak ve olası problemleri de gün ışığına çıkarmak yerine baykal muhalefeti sadece denilenin tersini bağırmayı içerir. ki bu durum sadece saçmalığa yol açıyor, muhalefete değil. adam konuşacağı zaman neler söyleyeceğini az çok tahmin edebiliyorsun artık. o kadar basma kalıp bir sistemi olan, eski kafalı, değişimden uzak, asla bir lider olmamamış garip bir siyasetçi.. her zaman çözümün değil de sorunun parçası olması ile göz doldurduğu da tartışılmaz bir gerçek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Dragonmax said: ironi yapmış. iyi laf sokmuş bence. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ben sıkıldım valla laiklikten böyle rengarenk bir şeyler gelsin senato olsun mesela meclis kapansın arada bir monarşi gelsin anarşi göz kırpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Ben Monarşi istiyorum. Mesela Kanal D'de Harem'e kim girecek yarışması yapılsın kazanan kızlar hareme girsinler. Birde Şehzade Mahmut efendi Deniz Akkaya ile bardan çıkışta yakalanırsa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Magokrasi gelsin.Ülkeyi büyücüler yönetsin.Hatta Dalaran'da ki gibi bir kalkan oluştursunlar,dış güçlerden de korunmuş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar