Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye laiklikten sıkıldı. Bunaldıysak, söyleyin kaldıralım


forgiver

Öne çıkan mesajlar

evt RTE nin yeni bir açıklaması gibi duruyor değil mi

o zman seksi fotoğrafları için tıklayınız


Baykal: Anlaşılıyor ki Türkiye laiklikten sıkıldı
CHP lideri, türban tartışmasının üniversiteli genç kızların özgür giyiminden ibaret olmadığını savundu, “Öyle anlaşılıyor ki, Türkiye laiklikten sıkıldı. “Birbirimizi niye aldatıyoruz. Laiklikten bunaldıysak, söyleyin kaldıralım” dedi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazının tamamını okumadan alıntılan cümleden farklı bişeyler söylemiş diye heyecanlap hemen konuyu açmıştım
sıkıldım mesajından sonra yazının hepsini okudum farklı bişey dememiş, bende okurken sıkıldım
ama muhalefeti tek parti iktidarı oluşturmaya büyük katkı sağladığından bir şikayetim yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

siz bu sitedeki yazıyı okudunuz mu da böyle yazıyosunuz,başka bişi mi var ? gayet süper söylemiş,inciğiyle cinciğiyle uğraşmayın derdinizi belli edin çakallık peşinde koşmayın diyor.Çok mantıklı,çok hoş bişiler sölemiş genel başkan.Açıkcası bi çok hareketini tasvip etmiyorum,partizan bi CHP li olarak bunu okurkende başta ön yargılıydım,ama sonuna kadar okursanız söylediği şeylerin gayet mantıklı ve doğru olduğunu göreceksiniz.Aradan bi kaç bişi c/p yapiim ;

Hatta ‘siyasi simge olsa ne yazar’ lafına kızıyorsunuz ve diyorsunuz ki ‘siyasi simge dersek yanlış olur dini inanç gereği.’ Peki dini inancın gereği... Dini inanç sahibi olan sadece yüksekokul öğrencisi mi? Lise, ortaokul, ilkokul öğrencisinin dini inancı yok mu? Ailesinin dini inancı yok mu?”

-------------


DİN DEVLETİNE GİDİŞİ GÖRMEYENLERE HAYRANIM
Anayasanın 80 maddesinin değiştiğini, yeni bir anayasa yapılmak istendiğini, bundan sonra kimsenin elini kolunu bağlamayacak bir anayasa yapılacağını, bu anayasanın Türkiye’yi yeni bir döneme doğru götüreceği görüşünü dile getiren Baykal, “Türkiye, din devletine mi gider diyorsunuz” sorusuna, “Bunu görmeyenlere hayranım” karşılığını verdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baykal la nedir sorun ben çözebilmiş değilim.Bu adamı en boktan dönemde getirip enerji bakanlığına koyuyolar,yapamasın kendini yesin diye o dönemde bile hakkında açılmış bir tane dosya yok adamın ya,nedir yani anlamadım.tamam bazi söylemleri doğru değil,yanlışları var ama ne yani sagysızlık görmesini sağlayacak bi kaç aktivite yazsan sevinirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de anlamadığım olay bu. Ülkede her türlü pisliğe girip çıkan RTE ve hükümeti, milletvekilleri; ama insanlar ota boka Baykala çatıyorlar.

Arkadaşın dediği gibi ben de CHP'li değilim (İşçi Partisi üyesiyim) ve hiç hazetmiyorum politikalarından, ama bu kadarına da pes doğrusu. Sanki ülkenin bu hale gelmesinde baş aktör Baykal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pekaziz, bu ülkenin bu hale gelmesinin sebeplerinden biri, hemde önemli sebeplerinden biri Baykal.

Herkesi kendinden nefret ettirmeyip adam gibi siyaset yapmış olsaydı,meydanı böyle ite kopuğa bırakmasaydı şimdi AKP Hükümeti olmazdı. Herşeyi eleştirdi ama hiçbir yapıcı şeyi yok. Var olan hakkında yorum yapmasını biliyor ama birşeyler üretemiyor. Siyaseti rakiplerini karalama alanına çevirdi. Siyaset karalama değil, üretme alanıdır.(Elbette eleştiri olucak ama sadece eleştiri olmamalı.)Kişisel iktidar hırsları yüzünden AKP'nin önünü açtı ve CHP'nin bunca yıldır yerinde saymasına sebep oldu.

Düzeltme:İmla Hataları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence baykal'ın yaptığı (ve hatta birçok üst nokta bürokratının yaptığı, hatta ve hatta önceki cumhurbaşkanımızın bile yaptığı) ve de hala yapıyor olduğu en büyük hata mevcut bir tehlikeyi olduğundan daha geniş bir kesime yayarak aslında hiç ilgisi olmayan insanları "lan n'olduk da gayrımeşru olduk" diye düşünmeye zorlayıp, sistem içinde istenmeyen adam ilan edilen bu kişilerin kendilerini sistem içinde yeniden meşrulaştırabileceğini zannettiği bir siyasi akıma istemeden yönlendirmek olmuştur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...