Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir evlenme teklifi nasıl romantizmin doruklarına vurabilir?

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar fikirlerinizi almak , gerekirse tartışmak , fikirlerimizi geliştirmek amacıyla açıyorum. Çünkü hepimize bi gün lazım olucak :)

Sorumuz basit.. : Bir evlilik teklifi nasıl olmalıdır ? Ne gibi bir ortam saglanırsa romantizmin doruklarına vurabiliriz ? Böyle yüzyılın evlenme teklifi nasıl olmalıdır ?

Lütfen böyle uçuk şeylerden kaçınalım (Bknz:200000+ metreden aşağıya kendimizi sallayarak yapılan evlenme teklifi)
Sosyal ağlarda paylaş

Silahı beynine daya
Sert bi şekilde
EVLENİCEKSİN LAN ! diye bağır
arkadada kutsiden
İLANI AŞK EDİYORUM BENİMLE EVLENİRMİSİN BERABER YAŞLANMAYA BİR KALEMDE SÖZ VERİRMİSİN...
sonrada şu sözleri ekle
"allahın verdiği canı bi kurşun alıyo hayat ne kadar zalim" sözlerini ekle
Sosyal ağlarda paylaş

@pwn

tektaş ucuz falan sanmıyorum abi. tektaşa yatırıcagın parayı tamam güzel bi şekilde hesaplarsan dedigin elektronik masraflar onun karesi gibi oluyo. tektaş mı alıyım gıdıp elektronik eşya alıp teknosayımı zengin ediym yoksa karaköyde elektronik carsıyı dolasıp kacak malmı arıyım :D

@black

tipik beşiktaşlı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Otur bir dörtlük yaz anlamlı olsun,sizi anlatsın.Gül yada egzantrik bir çiçek.
Yazdığın dörtlüğü öyle bir içten oku ki sen bile şaşır.Sonra müthiş bir zamanlamayla çiçeği dörtlüğün arasında bir yere sıkıştır.Hep gözlerinin içine bak.O normal bir kadınsa bir müddet susar ama sen hep gözlerine bak.
En klasik en etkili,meyveliye karşıyız!
Sosyal ağlarda paylaş

yamaç paraşütü yaparken teklif edicek halin yok tabi

olması gereken tek şey.bir adet güzel restorant.lüks olacak.loş ışık ve tabi mum ışıgı.şarap olucak zevke göre kırmızı beyaz mavi farketmez

ve yüzük :)

abartmaya gerenk yok bence
Sosyal ağlarda paylaş

Evlenme teklifin yapcagin kisiyi bi gun ozel bi yemege cikaracagina dair soz ver. bu yemek bi otelin en ust katinda olmali. kizi aksam evinden guzel bi arabayla aldir ama sen yaninda olmadan... sofor kizi direk otele getircek ve gorevli kapiyi acacak. Daha onceden lobinin yerlerine dokturdugun gul yapraklarinin ustunde bulundugu bur yoldan asansore bincek. ve asansorde ikiniz hakkinda bir suru resim ve yazi olcak. asansor otomatik olarak en ust kata cikacak. En ust kata vardiginda gul yapraklarinin burda da oldugunu gorcek. bu yapraklar direk ilerde duran bi boy olarak kucuk ama uzun boylu bir masanin uzerindeki yuzuge goturcek sevgilini. sevgilin yuzugu gordugunde karsidaki sahne aydinlanacak ve sen en sevdigi sarkiyi, bu bizim sarkimiz dedigi sarkiyi muzikle soylemeye baslicaksin. Sarkinin sonlarinda kizin onunde diz cokmus ve cevabi beklio olacaksin... benden bu kadar :D

tamam biraz pahali bisi olabilir ama benim yapmak istedigim sey tam olarak bu... ne kadar orjinal ne kadar ozenti size kalmis :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...