Ren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 öyle bir inandım ki. son haftaya yetişeyim diye 5 sezon 15 bölüm geldim. muhteşemdi. nasıl bir ezilmiş egosu varsa adamın dizginlemediği anda çocuğunu havuza kusturacak kadar büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 moncici said: finalden önce S1 5.bölüm ve S2 6 bölümün izlenmesini tavsiye ederim. bu grey matter ve walter'ın egosunun hatırlanması için. yazayım kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 goldbären said: walter jr. babam gambler idyince gözleri parlıyodu piçin. ben kingpin diyince beğenecek sanmıştım, babasına tükürdü pezemek. kesin başkasının çocuğu bu yamuk. SP Bir yanda rol modeli DEA ajanı amcası var ve onun empozeleri var ama.. ve amca öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Bu arada emenike Gray matter konuşmasında gördünüz herhalde. Blue meth hala sokaklarda dedi todd blue meth yapamıyordu ve jessi hala hayatta olmak zorundaydı. evet orayı bir daha izledim blue meth hala var ve avrupaya uzanıyor derken waltun gözlere bakın direk zaten amk ya. Herifin son viskim edasyıla koklayıp bitiremediği bardağı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Herif geride walter white bırakıcak, heisenbergi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Final öncesi özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 walter in son halleri gordon freeman i animsatti bana benziyor sanki biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Half life 3 için işaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Hank öldükten sonra Walter'ın Whiskey seçiminin yine değişmesi efsane bir detay ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KJ9_duvLMWc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 http://i.imgur.com/Shi2EIe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ahahahsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 videodaki adam oyuncuymuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 BİTİYOR ULAN BİTİYOR, LANET OLSUN YA :(:(:(:(:(:(:(:( bbyi bile kötüleyeceğimiz diziler gelir mi acaba ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bekleyemiyorum resmen fanboy oldum iyi mi şu walt ile skyler'ın evi ilk tuttuğu zamanların geçtiği bölümü hatırlayan var mı ya? walt'un o dönemki psikolojisini çözmeye çalışıyorum. gretchen'i neden bıraktı, skyler ile nasıl bir evlilik yaptı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yav çok güldüm ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ahahaha işin güzeli çocuk o tarz konuştuğu için uyuyor da tam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 moncici said: bekleyemiyorum resmen fanboy oldum iyi mi şu walt ile skyler'ın evi ilk tuttuğu zamanların geçtiği bölümü hatırlayan var mı ya? walt'un o dönemki psikolojisini çözmeye çalışıyorum. gretchen'i neden bıraktı, skyler ile nasıl bir evlilik yaptı vs. spo Ben marie'nin kleptomanisinin geldiği dönemde park yerinden beetle ile çıkarken oyuncak araba ile oynayan çocugun arabasını kırdıgı bölüme denk geldim geçen baştan izlerken, sonra o cocugun tread lighty bölümünde yine araba ile oynarken hatırladım, tüylerim ürperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Osuran_boğa said: yav çok güldüm ben buna AHAHAHAHA çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 meth saflığı hakkında soru walterın yaptığı meth saflığının hangi oranda olduğunu unuttum. kadın %92 ye hesinberg seviyesi dedi. sonra jesse %96 yaptı. arada kaçırdığım birşey daha mı var? jesse nasıl daha saflığı daha yüksek oranda meth yapabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 90 üzerine diyorlar onu. waltta yapıyor 96 yı fln. her seferinde 3-5 oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Litminov said: meth saflığı hakkında soru walterın yaptığı meth saflığının hangi oranda olduğunu unuttum. kadın %92 ye hesinberg seviyesi dedi. sonra jesse %96 yaptı. arada kaçırdığım birşey daha mı var? jesse nasıl daha saflığı daha yüksek oranda meth yapabiliyor? bakınız 4.sezon bölüm bir gale'in ustanın methini tarif ettiği sahne beyond pure.. %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar