Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

Bu arada emenike

Gray matter konuşmasında gördünüz herhalde. Blue meth hala sokaklarda dedi todd blue meth yapamıyordu ve jessi hala hayatta olmak zorundaydı.

evet orayı bir daha izledim blue meth hala var ve avrupaya uzanıyor derken waltun gözlere bakın direk zaten amk ya.

Herifin son viskim edasyıla koklayıp bitiremediği bardağı..

Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

bekleyemiyorum resmen fanboy oldum iyi mi

şu walt ile skyler'ın evi ilk tuttuğu zamanların geçtiği bölümü hatırlayan var mı ya?
walt'un o dönemki psikolojisini çözmeye çalışıyorum. gretchen'i neden bıraktı, skyler ile nasıl bir evlilik yaptı vs.

spo

Ben marie'nin kleptomanisinin geldiği dönemde park yerinden beetle ile çıkarken oyuncak araba ile oynayan çocugun arabasını kırdıgı bölüme denk geldim geçen baştan izlerken, sonra o cocugun tread lighty bölümünde yine araba ile oynarken hatırladım, tüylerim ürperdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Litminov said:

meth saflığı hakkında soru

walterın yaptığı meth saflığının hangi oranda olduğunu unuttum. kadın %92 ye hesinberg seviyesi dedi. sonra jesse %96 yaptı. arada kaçırdığım birşey daha mı var? jesse nasıl daha saflığı daha yüksek oranda meth yapabiliyor?

bakınız 4.sezon bölüm bir gale'in ustanın methini tarif ettiği sahne beyond pure.. %99

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...