Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 4. sezona kadar atlaya atlaya izleyebilirsin sıkıldıgında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bu jessie'nin çekilecek çilesi varmış arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Var öyle bölümler ama çekimleri oyunculukları ve ilerleyişi zaten ilk 3 bölümde anlıyorsun. Yavaş ilerleyen bi dizi. Bence 3 bölümde sevmediysen sevmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Trias said: I find your lack of faith disturbing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Red said: ben 1. sezon sonu bıraktım. adamın spastik ailesi gerdi beni sdfs http://i.imgur.com/xqH4rgu.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Trias said: ilk sezon 3 bölüm seyrettim. pek birşey yok, ileride "WTF!!!" diyebileceğim bölümler var mı? sana yok. bölüm de ne muhteşemdi belli değil, bitmesin abi bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Red said: ben 1. sezon sonu bıraktım. adamın spastik ailesi gerdi beni sdfs oha bu gerçek mi. walking dead dramasına katlanan, uzaylı istilası dizisi neydi ona bile beş bölüm katlanan, yetmedi homelande falan muhteşem dizi diyen, çerezlik- yoklukta gider diyerek gözlerini sektöre orospu eden bir adam, hepsi eninde sonunda bir yere bağlanan, içinde boş satır olmayan diziye yedi bölüm mü dayanmış? hani yolda down sendromlu çocuğunu götüren ana babaya bakar acırsın ya, işte sana da öyle acıdım... yukarıdaki kompleks cümleyi bile anlar mısın bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 what now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 lydia todd'a vermeden bitmesin bari ya yazıktır çocuğa eridi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 harbi la todd 5gr et uğruna neler yapıyo yazıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 5-15 saul ile konuşurken walt'ı kriz tutması ve saul'un gitmesi, omurgasız avukatın bile walttan korkmaması herife yaşama sevincini kaybettirdi :p sonra toparladı tabi gray matter konusuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 spo öle dionuzda amcaları taşşak geçerken attığı bakış çok tehlikeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 todd, soyu en bozuk olanı nazicilerin arasında ^w^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://i.imgur.com/uSOYak2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 goldbären said: Red said: ben 1. sezon sonu bıraktım. adamın spastik ailesi gerdi beni sdfs oha bu gerçek mi. walking dead dramasına katlanan, uzaylı istilası dizisi neydi ona bile beş bölüm katlanan, yetmedi homelande falan muhteşem dizi diyen, çerezlik- yoklukta gider diyerek gözlerini sektöre orospu eden bir adam, hepsi eninde sonunda bir yere bağlanan, içinde boş satır olmayan diziye yedi bölüm mü dayanmış? hani yolda down sendromlu çocuğunu götüren ana babaya bakar acırsın ya, işte sana da öyle acıdım... yukarıdaki kompleks cümleyi bile anlar mısın bilmiyorum... şov yapma lan. breaking bad'i sevmediğimi biliyormuşsun zaten haha. homeland'i 6. bölümde bırakmışım ayrıca yanlış bilgi vermeyelim sdfs arkadaşlar bu adama inanmayın. özelden hep kötülüyor kötülüyor burda beni ortaya atıyor. oyuna gelmeyin. bb'nin çok sıkıcı bölümleri olduğunu söylediğini hatırlıyorum lan çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://i.imgur.com/0nJAM5S.png http://i.imgur.com/7TJ447E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Jaegerjaquez said: harbi la todd 5gr et uğruna neler yapıyo yazıks http://2.bp.blogspot.com/-ZzudNzanKS0/UEasnFLP67I/AAAAAAAARi8/6Gg1qp4FTFc/s1600/breaking-bad-lydia-1024x545.jpeg pastanede 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Bu kadın için her şey yapılır. Harika bi parça, eşsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ne yalan söyliğim ilk gördüğüm anda çok etkilendim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Yönetmenden ep 15 trivia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yildirimokur said: Bu kadın için her şey yapılır. Harika bi parça, eşsiz. abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ep 15 son 2 dakika müzik I CAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://s3-ec.buzzfed.com/static/2013-09/enhanced/webdr01/23/11/enhanced-buzz-1430-1379949475-26.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 abi müziğinden tut sahnelerine kadar en ince ayrıntısına kadar manyak düşünülmüş süper bişey yapmışlar ya. haftaya full hd indircem ortamı hazırlicam öyle izlicem. harika yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar