Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

Red said:

ben 1. sezon sonu bıraktım. adamın spastik ailesi gerdi beni sdfs

oha bu gerçek mi. walking dead dramasına katlanan, uzaylı istilası dizisi neydi ona bile beş bölüm katlanan, yetmedi homelande falan muhteşem dizi diyen, çerezlik- yoklukta gider diyerek gözlerini sektöre orospu eden bir adam, hepsi eninde sonunda bir yere bağlanan, içinde boş satır olmayan diziye yedi bölüm mü dayanmış?

hani yolda down sendromlu çocuğunu götüren ana babaya bakar acırsın ya, işte sana da öyle acıdım... yukarıdaki kompleks cümleyi bile anlar mısın bilmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Red said:

ben 1. sezon sonu bıraktım. adamın spastik ailesi gerdi beni sdfs

oha bu gerçek mi. walking dead dramasına katlanan, uzaylı istilası dizisi neydi ona bile beş bölüm katlanan, yetmedi homelande falan muhteşem dizi diyen, çerezlik- yoklukta gider diyerek gözlerini sektöre orospu eden bir adam, hepsi eninde sonunda bir yere bağlanan, içinde boş satır olmayan diziye yedi bölüm mü dayanmış?

hani yolda down sendromlu çocuğunu götüren ana babaya bakar acırsın ya, işte sana da öyle acıdım... yukarıdaki kompleks cümleyi bile anlar mısın bilmiyorum...

şov yapma lan. breaking bad'i sevmediğimi biliyormuşsun zaten haha. homeland'i 6. bölümde bırakmışım ayrıca yanlış bilgi vermeyelim sdfs

arkadaşlar bu adama inanmayın. özelden hep kötülüyor kötülüyor burda beni ortaya atıyor. oyuna gelmeyin. bb'nin çok sıkıcı bölümleri olduğunu söylediğini hatırlıyorum lan çakal.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...