fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Öncelikle oha diyor sonra haberi veriyorum --------------------- Rusya'da iki online oyun grubu arasındaki rekabete cinayet karıştı. Kendi aralarında "klan" olarak da anılan iki oyun grubunun üyeleri arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Rusya'da gerçekleşen olayda, çoğunlukla orta yaşlı, deneyimli oyunculardan oluşan "Platanium" grubuna bağlı Albert isimli kişi, daha çok öğrencilerden oluşan "Coo-clocks Clan" isimli bir başka grubun üyesi tarafından ölesiye dövüldü. Kavganın nedeni ise Lineage 2 isimli oyunda iki klan arasında çıkan düşmanlık. Oyun içinde iki oyun grubu arasında çıkan kavga, Coo-clocks grubuna bağlı bir oyuncunun sahip olduğu sanal karakterin ölmesine neden oldu. Bu sanal ölüm yüzünden iki grup arasında artan gerilim iki oyuncunun Ufa şehrinde yüzyüze görüşmesine kadar vardı. Olay sonunda basına konuşan Albert'in kız kardeşi, Coo-clocks üyelerinin oyunla gerçekliği karıştırdığını ve olaydan sonra ailece Coo-clocks üyelerinin tehditlerine maruz kaldıklarını belirtti. Kurbanını neden öldürdüğünü soğuk kanlı bir şekilde anlatan 22 yaşındaki katil pişmanlık duymadığını belirtti. Hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 O_o oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ahahhahah tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sanal ölüm diyor sonra pişmanlık duymadığını belirtti diyor. nereloloyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 aha olacağı buydu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 önce karakterini kesmişler herifin o da doğramış adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 oha, "suraya gel yiyosa" olayini harbiden ciddiye almislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bizimde cafeyi basmışlardı uo zamanında niye gazetelere çıkmadık : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ölen olsaydı cıkardınız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Lineage bilmiyorum o yüzden soruyim: Karakterin ölmesi derken? Reslenme filan yokmu yani karakteri kalıcı olarak silinmiş mi? Permadeath filan? Hayır, karakteri silinmişse öldürsün tabi filan demiycem meraktan soruyorum. İki türlü de denyoluk tabi yaptığı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Coo-clocks Klan... cok begendim isimlerini ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ANNELER, BABALAR. OYUNLARN GETİRDİĞİ TEHDİTİN FARKINDA MISINIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 klan çağına dönüş sanaldan sonra reelde de başladı. hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ardeth said: uzhauzhahzhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bir gencin olumune zuhahuahua rolfcopter yazmak nedir ya? azicik insan olun insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Öyle bir ölüm değil yalnız, oyunda karakterini öldürdüğü için kan davası başlatan bir gencin, bir diğerini öldürmesi bu konu. Halk arasında "Ne şehittir ne gazi, bok yoluna gitti Niyazi" de denir. Kısacası roflcopter yerinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kermit said: rolfcopter yazmak nedir ya? azicik insan olun insan. Bu tür salak insalar için üzüntü mü tutcam oyun için birbilerini öldürüyolar hahaha bide pişman olmadını söylüyor sankim namus belasıdır türk matığında sevaptır gibisinden hareket ediyor.Valla ben böle moron insanlara bırak Rolfu gt açıpda gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Online oyunların IPlerine yakında mahkeme kararında kapatılmıştır yazarlar merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 haaha öle bişe olursa KO, WoW oynayanların durumunu merak ediyorum. hahahah.Valla Türkiye ayaklanır valla.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 oyun yüzünden birbirlerine böyle kıyasıya düşman olan gençler için daha iyi bir tepki bulamadım. bi net cafede wow oynarken bebeklerini evde unutup öldüren koreli anne baba geldi aklıma üzücü evet ama komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bu aptallar yüzünden olan bize olacak gene. Youtube u kapatan kafa bunları da engeller yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ShadowFury said: Lineage bilmiyorum o yüzden soruyim: Karakterin ölmesi derken? Reslenme filan yokmu yani karakteri kalıcı olarak silinmiş mi? Permadeath filan? Hayır, karakteri silinmişse öldürsün tabi filan demiycem meraktan soruyorum. İki türlü de denyoluk tabi yaptığı=) lineage diğwer online oyunlara göre kasması kat kat zor bi oyun zamanında 2 sene felan oynadım bazı levela gelince %1 experince almak için tam tamına 14 saatinizi verebiliyosunuz ölmekde experince kaybı ve buda %5 ile %10 arası bi exp kaybı ve item drop da oluyo özellikle önemli bi itemse sinirlenmesi normaldir arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 FOR THE HORDE!!!! :D bu ne la böle manyah mı bunlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar