Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana düşman kişiler

Bone

Öne çıkan mesajlar

Forumda bazı kişilerin bana küsmüş olduğunu görüyorum.
Bazıları da bu kişilere özenip "archenemy" bellemişler beni kafalarında.
Benimle kavga etmeyi, didişmeyi çok seviyorlar.
Fakat ne yazık ki ben insanları sınıflandırmayan birisi olduğumdan liste felan tutmuyorum bazı kişiler gibi.

Diyorum ki, madem forumda bana düşman kesilmiş kişiler var,
buraya yazsınlar söylesinler "ben seni hiç sevmiyorum, ben sana düşmanım" felan,
madem forumda kavga etmeyi seviyorlar, onlarla insan gibi konuşmak yerine kavga mesajları yollayayım, tatmin olsunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

doğrudur valla..
"dur bi bone'a laf sokalım" yaklaşımı göze batıyor zaman zaman.
hoş bir durum değil. adam yakınmakta haklı aslında.

yalnız son açtığın 20başlığın 7sinin (sıkıyorum rakamları) "bana neden hede yapılıyor" şeklinde olması da bu sıkıntıyı körüklüyor. sallama be baba sen. dert etme hiç. yaz eskisi gibi uzun uzun yazılarını falan gerisini boş ver.

bak biz okuyoruz tüm yazdıklarını zevkle..

diyorum ve "kişisel değil mi bu?" mesajlarını da temizleyip kişisele taşıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

ben seni bildigin baya sevmiyorum mesela, daha foruma ilk geldiğim gün öm atmıştın hatta yazdıgım mesejların linkini falan göndermiştin, ünlü harlerfi kullanman daha güzel olur dikkat et falan demiştin, sonra ne yazsam mesajımı alıntılayıp bi hatamı bulup şöle yap böle yap diyosun böle bi öğüt verme cabası içinde devamlı hatalarımı düzeltiyodun vs.
açtıgın topiclerden dolayı deil sana duydugum sevimsizlik hissi. oldumu içimi döktüm seni sevmiyorum , zatn ben seni sevsem ne sevmesem ne. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi tarafsız olarak yorum yapalım. Ben seni tanımam etmem. Sana karşı herhangi bir sorunum falanda yok. Ama açtığın topicler yorumlar falan baya bir ilginç. Gidipte no-liferım diye bir topic açarsan bu tarz tepkilerle karşılaşman normal. Madalyalara takma. Kimin kaç madalyası var çok ilgileniyor gibi görünüyorsun. Bundan sonra bana bonec demeyin diye topic açarsan takılamak için bonec diyeceklerdir elbette.
Benim dışardan görüşüm sorunluymuş gibi davranıyorsun. İlgi çekiyor. Unutma ki herzaman uğraşılacak insanlar olur ortamlarda. Uğraşılan kişide sen olmuşsun forumlarda. Bu düşmanlık değil takılmaktır sadece. Açtığın topiclere daha dikkat edersen belki aşabilirsin derim. Ama leke insana bir kere değiyor. Adın çıkmış dokuza inmez sekize dedikleri olay.
Mesela benim aklıma çok takılan bir kaç postun var. Bazı yorumların var. Şimdi onları tekrar burda yazmayacam. Tekrar hatırlayıp, uğraşmasınlar diye.
Olay sende bitiyor. Bu açtığın topic bile yanlış. Hiç birşey yokmuş gibi normal post atmaya devam etmelisin.
Tarafsız yorumumu yaptım. Umarım düzelir.
Sosyal ağlarda paylaş

boneC
banu alkan modeli attention whoreluk yapip
ondan sonrada beni sevmiyorlar kavga etmek istiyorlar diye topik acarak dahada attention whoreluk yapiyorsun
baska bisi deil
sevmeyen kimse yok
yane kimse snei sokakta gorse cevrip dovmez
ama sirf bu nedenlede yaptigin attention whorelga ayar vermicek deiliz

ha bu arada komik de bi grup war sana aciyip ayyyy cocuga daasiyolar diye tepkiler veriyolar
bence senin derdin onnarla olmali
dalasannarla deil
hic kimse acinmayi haketmez cunku
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...