Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Forumda bazı kişilerin bana küsmüş olduğunu görüyorum. Bazıları da bu kişilere özenip "archenemy" bellemişler beni kafalarında. Benimle kavga etmeyi, didişmeyi çok seviyorlar. Fakat ne yazık ki ben insanları sınıflandırmayan birisi olduğumdan liste felan tutmuyorum bazı kişiler gibi. Diyorum ki, madem forumda bana düşman kesilmiş kişiler var, buraya yazsınlar söylesinler "ben seni hiç sevmiyorum, ben sana düşmanım" felan, madem forumda kavga etmeyi seviyorlar, onlarla insan gibi konuşmak yerine kavga mesajları yollayayım, tatmin olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 +1 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Jnms ya. Kıyamam baq. Kötü oldum şimdi =/ Ama böyle bir konuyu bile gayet ciddi açman güldürdü yine. Oğlum bonecrusher, Allasen forumda biri düşman olsa sana kaç yazar ehuehe. Çık dolaş biraz ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bone ben seni seviyorummmm :):D ve hiç zannetmiyorum düşmanın olacağını.. psikolojin mi bozuk bu aralar? yoqtur öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 sınıflandırma yapmam diyosn bana düşman kişiler diye başlık açıyosn bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? heh şaka şaka ,tanımıyorm pek seni asl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Maalesef var öyle birşey, her türlü topicte bone yokken bile ona sataşmalar olabiliyor. Belki takılma amaçlı ama şakalarının insanları kırabileceğini fark etmeliler. Büyüyememekten kaynaklanıyor sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bone kompleks mi yaptın len, sabah sabah güldürdün :D sana gıcık olmamak elde mi a işe yaramaz...a seni fındık kıran seniiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ledzeppelin +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bleda +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 blackchaous +nbr tanımıyorum ben bone mone ama bonelere uyuz olurum ben genelde havuzda takma zorunluluğu varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bone kim sevmez seni takma kafana öyle adamları sevgi pıtırcığı lanet olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 olm adamların canı sıkılıyor, sende malzeme veriyorsun. bırak takılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 /pvp tag on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Tek yol Devrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 doğrudur valla.. "dur bi bone'a laf sokalım" yaklaşımı göze batıyor zaman zaman. hoş bir durum değil. adam yakınmakta haklı aslında. yalnız son açtığın 20başlığın 7sinin (sıkıyorum rakamları) "bana neden hede yapılıyor" şeklinde olması da bu sıkıntıyı körüklüyor. sallama be baba sen. dert etme hiç. yaz eskisi gibi uzun uzun yazılarını falan gerisini boş ver. bak biz okuyoruz tüm yazdıklarını zevkle.. diyorum ve "kişisel değil mi bu?" mesajlarını da temizleyip kişisele taşıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bone nin muhalif olduğu konualr dışında eski uzun yazılarını böle eğlencelik okurdum. Dayıço sen böle kastıkça daha çok üstüne gelinio gibi görünüo bana. Vardır ya damaktaki yara, oynamazsan hemen geçer ama oynamadan duramazsın o hesap. (Dövüş klübü izledim evet.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bunu yapmasan işte = uzun uzun yazsan yine, ama şunu yapmasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 oyarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bana düşman kişiler! buluşmada yakalamayım cükerüm ciğerinizi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Spastik_Serce said: olm adamların canı sıkılıyor, sende malzeme veriyorsun. bırak takılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ben seni bildigin baya sevmiyorum mesela, daha foruma ilk geldiğim gün öm atmıştın hatta yazdıgım mesejların linkini falan göndermiştin, ünlü harlerfi kullanman daha güzel olur dikkat et falan demiştin, sonra ne yazsam mesajımı alıntılayıp bi hatamı bulup şöle yap böle yap diyosun böle bi öğüt verme cabası içinde devamlı hatalarımı düzeltiyodun vs. açtıgın topiclerden dolayı deil sana duydugum sevimsizlik hissi. oldumu içimi döktüm seni sevmiyorum , zatn ben seni sevsem ne sevmesem ne. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hobaa balu kardeşim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Şimdi tarafsız olarak yorum yapalım. Ben seni tanımam etmem. Sana karşı herhangi bir sorunum falanda yok. Ama açtığın topicler yorumlar falan baya bir ilginç. Gidipte no-liferım diye bir topic açarsan bu tarz tepkilerle karşılaşman normal. Madalyalara takma. Kimin kaç madalyası var çok ilgileniyor gibi görünüyorsun. Bundan sonra bana bonec demeyin diye topic açarsan takılamak için bonec diyeceklerdir elbette. Benim dışardan görüşüm sorunluymuş gibi davranıyorsun. İlgi çekiyor. Unutma ki herzaman uğraşılacak insanlar olur ortamlarda. Uğraşılan kişide sen olmuşsun forumlarda. Bu düşmanlık değil takılmaktır sadece. Açtığın topiclere daha dikkat edersen belki aşabilirsin derim. Ama leke insana bir kere değiyor. Adın çıkmış dokuza inmez sekize dedikleri olay. Mesela benim aklıma çok takılan bir kaç postun var. Bazı yorumların var. Şimdi onları tekrar burda yazmayacam. Tekrar hatırlayıp, uğraşmasınlar diye. Olay sende bitiyor. Bu açtığın topic bile yanlış. Hiç birşey yokmuş gibi normal post atmaya devam etmelisin. Tarafsız yorumumu yaptım. Umarım düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 aslında şöle bi teori de olabilir.bizi kafalıyor olabilirsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 boneC banu alkan modeli attention whoreluk yapip ondan sonrada beni sevmiyorlar kavga etmek istiyorlar diye topik acarak dahada attention whoreluk yapiyorsun baska bisi deil sevmeyen kimse yok yane kimse snei sokakta gorse cevrip dovmez ama sirf bu nedenlede yaptigin attention whorelga ayar vermicek deiliz ha bu arada komik de bi grup war sana aciyip ayyyy cocuga daasiyolar diye tepkiler veriyolar bence senin derdin onnarla olmali dalasannarla deil hic kimse acinmayi haketmez cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar