porsuk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 az önce baktım youtube mahkeme kararı ile engellenmiş olay nedir acaba bu akşam haberlerdede bişey demediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Çin gibiyiz maşallah. Yakında idam cezası geri gelir, devlet öldürdüğü kişilerin ailesine de kurşun faturasını yollar, tam bir otoriter rejim sağlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 devlet youtubela muhattapmı olmak istemiyor yoksa üşeniyor mu bilinmez ama kafayı kuma gömerek halledilmez bu. Sanırım şu son Atatürk videosundan çıktı olay.Bizim salak gençlikte link vererek fıldır fıldır döndürdü heryerde. engelle gitsin ne kadar kolay iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 huhu open dns me baby one more time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Artık kusura bakmayın sözün bittiği yerdeyiz Kimse muassır medeniyet hedefinden bahsetmesin Birşeyler yazardım vallahi doluyum Kırıcı olmak istemiyorum ama İnsanımızı dünya önünde 3. dünya vatandaşı konumuna getirdiler yarın habersizmiş gibi yapacaklar yada bahane bulacaklar Aptal yerine konulacağız, her zaman olduğu gibi En kötüsü de şu: Her millet layık olduğu gibi yönetilir ya O hesap Biz de demek ki maraba muamelesine layıkmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ben bu worldpress bloklandığında yurtdışından dns vs.vs. olayına girmiştim. Artık TT'nin, ülkenin fantezileri falan etkilemiyor beni =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 o le seviniyorum ki youtube keske hep kapali kalsa internet cikislrimiz dolmasa ben nasil olsa girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 o deil de farkında deil miydiniz hiç biriniz yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bunu yapanların gerizekalı olduğunu biliyor muydunuz? Hadi biri çıktı Atatürk'e hakaret videosunu koydu, hadi o biri Türk'tü, diğer Türkler de adama ana avrat sövdüler, demediklerini bırakmadılar, ip den adres tespiti yapmaya kastılar adamı öldürmek/dövmek için. Gün gelicek bir dallama Fransız/İngiliz vs. koyacak aynı içerikte videoyu, o zaman kim savunacak Atatürk'ü? O zaman kim söylenenlerin aksini yazacak oraya? O zaman kim Atatürk hakkında bilgi sahibi olmadan o videoyu izleyenlerin fikirlerini değiştirmek için milyonlarca kişinin takip ettiği bir platforma gerçekleri yazacak? Bunu yasaklama yetkisini bu heriflere verenin de Allah belasını versin, yasaklayanın da versin. Mantıklı düşünmekten yoksun insanlar veriyor bu kararları, üstümüzde IQ'su 80'in altında olan sözde "yöneticiler" bizi yönetiyor. Gıdım zeka kırıntısı yok hiç birinde. Bi de Berkay, typolarınla günüm şenleniyor yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ohh ne güzel oluyor. Daha neler neler olacak. Bunlar daha başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 İnternet ve televizyonu da toptan yasaklasınlar. A Tribute To Taliban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Yine rezil olduk dünyaya.Hayır sırf diğerlerinin ne düşündüğü değil de resmen sansür bu. Kim yaptıysa ortaklaşa çalışırsın, ip sini kullanıcı bilgilerini filan istersin, cezalandırabiliyosan cezasını verirsin de siteyi yasaklamak ne oluyo ya? Saçmalığın daniskası. Birbirine sürtücek iki tane beyin hücresi olmayan herifler göreve getirilirse böyle olur işte... Başka da bişey demiyorum çünkü bi noktadan sonra söyliyeceklerim küfür sınırını birazcık aşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Atatürk'e hakaret içeren videolar Türkleri etkilemez ki , aksine bizi daha çok Atatürk'e bağlar ve bunu yapanlarla savaşmamızı sağlar. Önemli olan videonun diğr milletler tarafından izlenmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 zaten kastı bu engelleme olayları sıçalak bi durum oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ya ayip ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bir açıdan da, koskoca bir devletin bir internet sitesine "lütfen şu videoyu kaldırın" diye rica edecek durumu yok. Dava mı açılmalı ne yapılmalı tam bilmiyorum ama "kaldır lan!" diyecek halimizde yok. sansür yanlısı değilim ama sonuçta bizim millet daha bunları takmayacak seviyeye gelmedi. e ne olacak? sansür olacak elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Abicim report edince kaldırıyorlar? Kaldırdılar da o videoyu zaten şikayetler üzerine. Ama gerizekalılar bir kere youtube açıp incelememişler ki. "Böyle bi site var, Atatürk'e laf etmiş 'bu site', kapatalım" demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Devlet kaldırın plz diyemiyosa internet siteleriyle hangi kurum muhattap oluyosa o der. Hatta kaldırın lan da der. zira sansür kararını devletteki bütün yetkili merciler bir araya gelip yasa çıkararak filan öne sürmüyolar heralde? Bunlarla ilgili kurum yapıyo ne yapılıcaksa. Sansür kesinlikle ama kesinlikle saçma bir hareket. İrandamı yaşıyoruz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 nasi girebiliriz suanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 http://ntcanuck.com/ buradan treewalk yüklüyorsunuz giriyorsunuz proxy falan uğraşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ultrareach de çok iyi bir programdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Oha yuh artık lebron james. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 hayır ne kadar saçma bişi bu ya ? yarın öbür gün internetide kapatırlar o zaman terör örgütü siteleri var falan filan diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 O değil biz mesela youtube a Tayyip nickli bir wow oyuncusunu ganklerken çektiğimiz videoyu koysak o zaman da yasaklarlar. Biz sahiden mi ganklesek ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ooo HAA demek istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar