Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

youtube engellenmiş

porsuk

Öne çıkan mesajlar

Artık kusura bakmayın sözün bittiği yerdeyiz

Kimse muassır medeniyet hedefinden bahsetmesin

Birşeyler yazardım vallahi doluyum

Kırıcı olmak istemiyorum ama

İnsanımızı dünya önünde 3. dünya vatandaşı konumuna getirdiler yarın habersizmiş gibi yapacaklar yada bahane bulacaklar

Aptal yerine konulacağız, her zaman olduğu gibi

En kötüsü de şu:

Her millet layık olduğu gibi yönetilir ya

O hesap

Biz de demek ki maraba muamelesine layıkmışız
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu yapanların gerizekalı olduğunu biliyor muydunuz? Hadi biri çıktı Atatürk'e hakaret videosunu koydu, hadi o biri Türk'tü, diğer Türkler de adama ana avrat sövdüler, demediklerini bırakmadılar, ip den adres tespiti yapmaya kastılar adamı öldürmek/dövmek için. Gün gelicek bir dallama Fransız/İngiliz vs. koyacak aynı içerikte videoyu, o zaman kim savunacak Atatürk'ü? O zaman kim söylenenlerin aksini yazacak oraya? O zaman kim Atatürk hakkında bilgi sahibi olmadan o videoyu izleyenlerin fikirlerini değiştirmek için milyonlarca kişinin takip ettiği bir platforma gerçekleri yazacak? Bunu yasaklama yetkisini bu heriflere verenin de Allah belasını versin, yasaklayanın da versin. Mantıklı düşünmekten yoksun insanlar veriyor bu kararları, üstümüzde IQ'su 80'in altında olan sözde "yöneticiler" bizi yönetiyor. Gıdım zeka kırıntısı yok hiç birinde.

Bi de Berkay, typolarınla günüm şenleniyor yemin ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yine rezil olduk dünyaya.Hayır sırf diğerlerinin ne düşündüğü değil de resmen sansür bu. Kim yaptıysa ortaklaşa çalışırsın, ip sini kullanıcı bilgilerini filan istersin, cezalandırabiliyosan cezasını verirsin de siteyi yasaklamak ne oluyo ya? Saçmalığın daniskası.

Birbirine sürtücek iki tane beyin hücresi olmayan herifler göreve getirilirse böyle olur işte...

Başka da bişey demiyorum çünkü bi noktadan sonra söyliyeceklerim küfür sınırını birazcık aşabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bir açıdan da, koskoca bir devletin bir internet sitesine "lütfen şu videoyu kaldırın" diye rica edecek durumu yok. Dava mı açılmalı ne yapılmalı tam bilmiyorum ama "kaldır lan!" diyecek halimizde yok.

sansür yanlısı değilim ama sonuçta bizim millet daha bunları takmayacak seviyeye gelmedi. e ne olacak? sansür olacak elbette.
Sosyal ağlarda paylaş

Devlet kaldırın plz diyemiyosa internet siteleriyle hangi kurum muhattap oluyosa o der. Hatta kaldırın lan da der.
zira sansür kararını devletteki bütün yetkili merciler bir araya gelip yasa çıkararak filan öne sürmüyolar heralde? Bunlarla ilgili kurum yapıyo ne yapılıcaksa.

Sansür kesinlikle ama kesinlikle saçma bir hareket. İrandamı yaşıyoruz ya?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...