Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Telefon açıp sorsana bi neyin gecikmesinden bahsediyorsunuz diye. Böyle bir saçmalık olamaz, sizi dava ederim =( de.
scorch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 telefon hattını kapatıp sadece adsl hizmeti alabiliyorsun ancak yazılı mahkeme kağıdı gerekio hatta kocaeli bilmemne mahkemesinde emsal teşkil eden bi dava vardı onunla ilgili resmi bisiler bulup noter tastikli yazı ile gidersen telekoma mke mke hattını kapatıp telefonsuz adsl veriyorlar :)
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bravo farkına varmıssınız :) Şimdi birde sunu sorun Almanyada 35 bin euro olan araba burda niye 100 bin euro?
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 adsl için telefon bağlı olmak zorunda değil, olmaz falan derlerse karşı çıkın hakkınızı arayın yok öyle bir zorunluluk çünkü.
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Dragonmax said: Katma Değer Vergisi (%18): 5.05 ytl Özel İletişim vergisi (%15): 4.21 ytl Önceki Aydan Devir: 0.06 ytl 11 YTL'lik faturanın %18'lik kdvsi nasıl 5 ytl oldu? %50'lik bir vergi fiyatı o Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 işte ben de onu anlamıyorum. adam benm konuşma ücretim + aylık sabit ücret + gecikme bedelini toplayıp hepsi üstünden vergi alıyo sanırım. artı gecikme bedelinden vergi ne lan! yok ben gidip faturayı ağzına sokcam telekomdakilerin. Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 27 ytl'den hesaplıyorlar diyorum ya. sabit ücret ve gecikme zammını da dahil edip kdv'nin yüzdesini buluyorlar. Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ama bu yanlış di mi? haksız di mi? Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 e sen de aylık sabit ücret gerektirecek işe girme, faturanı geciktirme gecikme ücreti gelmesin, o 4 milyon konuşurken sen 10 milyon konuşma, senin de kdv'lerin az gelsin. porsuk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ortada bi haksız kazanç olduğunu sanmıyorum vergi mevzuatını şu şekilde açıklayabilirim 1: 1 tane savaş jeti 1 saatlik uçuşunda 13 ton yakıt tüketir 2: Dünyanın en iyi savaş pilotlarını yetiştiriyoruz ve bir pilotun maliyeti kullandığı jetten çok daha pahalıya geliyor 3: Dünyanın en güçlü 3. hava kuvetlerine sahibiz 4:sadece 1 tabur askerin birkaç günlük operasyon maliyeti miyonlarca YTL 5:1 milyona yakın askerimiz ve miyarlarca dolarlık askeri projelerimiz var 6:Vatanın her köşesinde görev yapan polisiyle doktoruyla öğretmeniyle milyonlarca memurumuz var 7:hergün milyonlarca insana hizmet veren sağlık sistemimiz var 8:dianet işlerimiz var 9:sularla kaplı vatanımızın savunmasında kullanılan donanmalarımız var Evet arkadaşım bunlar sadece şuan hatırlayabildiklerim Elbette her insan devleti milleti ve gelecek huzurlu ve mutlu nesilleri için üzerine düşeni yapıcak yaşadığımız sürece haksızlıklara uğrayabiliriz hatta bizi eleştiren avrupadan birkaç örnek vereyim fransa: alt tabakadaki halk ekmek alamıyor bunu duyan cumhur başkanı ozaman pasta yesinler diyor tüm avrupa:Türkiye töre cinayetleriyle barbarlığını ifade ediyor deniliyor fakat avrupadaki cinayetlerin 50% aile içi şiddedden kaynaklanıyo tüm avrupa: Türkiye fakir bi ülke insan hakları ve demokraside çok geriler deniliyor peki ya onların durumu? avrupada yaşayan her 6 insandan biri açlık sınırında ve sokaklarda yaşıyor işte böyle arkadaşım diğer ülkeledende verilecek çok örnek var Türkiye kapılarını açsa dünyanın her yerinden milyonlarca insan burada yaşardı yani iyi ve kaliteli yaşamak bizim elimizde herkez üstüne düşeni yapsaydı amerikan değil Türkiye rüyası gerçek olurdu şunu hiçbi zaman unutmayalım Ortadoğunun en güçlü ülkesiyiz ve tüm dünya savaş alanımız eğer vergilerimizi zamanında ödemezsek Vatanımıza zaaf düşer Vergisini ödeyen tüm dürüst insanlardan Allah razı olsun AMO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bir yerde yanlıslık yapiyosun herhalde.Hicbir fransız cumhurbaskanı oyle bisey diyebilcek kadar dangalak olamaz.O sozlerin sahibi Marie Antoinette olmasin sakın Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 "Qu'ils mangent de la brioche" lafı Marie Antoinette'e bile ait değildir. Kanıt yoktur onun böyle bir laf ettiğine, sadece O'na mal edilmiş bir laf. Ama Marie Antoinette söyledi diye geçiyor yani, Fransa Cumhurbaşkanı değil. Yapmayın böyle şeyler, şu memleketin zeki, kültürlü bireyleriyiz, lütfen Ha ayrıca örnek veriğin Fransa 16. yüzyıl Fransa'sı, bunu da düşünelim tabi bir yandan. elaidi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bir de çok biliyomuş gibi herşeyi uzun uzun mesaj yazmış hey allam ya.. kör cehalet işte. NoS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 porsuk said: ortada bi haksız kazanç olduğunu sanmıyorum vergi mevzuatını şu şekilde açıklayabilirim 1: 1 tane savaş jeti 1 saatlik uçuşunda 13 ton yakıt tüketir 2: Dünyanın en iyi savaş pilotlarını yetiştiriyoruz ve bir pilotun maliyeti kullandığı jetten çok daha pahalıya geliyor 3: Dünyanın en güçlü 3. hava kuvetlerine sahibiz 4:sadece 1 tabur askerin birkaç günlük operasyon maliyeti miyonlarca YTL 5:1 milyona yakın askerimiz ve miyarlarca dolarlık askeri projelerimiz var 6:Vatanın her köşesinde görev yapan polisiyle doktoruyla öğretmeniyle milyonlarca memurumuz var 7:hergün milyonlarca insana hizmet veren sağlık sistemimiz var 8:dianet işlerimiz var 9:sularla kaplı vatanımızın savunmasında kullanılan donanmalarımız var baba ne gaz almışsın ya sen bu gazla bi dünya turu atarsın valla :D ayrıca atladığın bi bölüm daha var 10-Padişahımız ve saz arkadaşları doyacak artan parayı suudi kanka kral birleşik arap emirliklerinin kralıyla paylaşacak allah aşkına milyarlarca dolarlık hortum yapılıyor devletten onun yarısını yapsalar senin dediğin bu herşeyin parası çıkar emin ol.Memurumuz öğretmenimiz için bu kadar vergi veriyoruz ülkemiz sadaka verir gibi para veriyor madem bizi si..iyorsun bari senin için çalışan onca insana adam gibi para ver Kısaca arkadaşım 10> hepsi Ayrıca 300 ytl lik borcu bi ay ödemeyince kapalı telefonun 450 ytl borç yapması nasıl bi mantıktır bana da açıkla sana tamam diyim. Sawer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bazıları Telekom Tarafından Düdüklenmekten zevk alıyor galiba....Nası Savunuyorsunuz hala inanılmaz bişi ya?!? Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 porsuk said: fransa: alt tabakadaki halk ekmek alamıyor bunu duyan cumhur başkanı ozaman pasta yesinler diyor Yanlış hemde çok basit bir yanlış. Pastayı makarna yesinler manasında söylüyor. Ayrıca bu çok eski bir olay cumhurbaşkanı falan değil bizzat kraliyet ailesiyle alakalı bir anı bu. Şu anı anlatan bir olay değil. Ayrıca dünyanın en yüksek vergilerini verirken Avrupa'nın en kötü hizmetlerinden aldığımız gerçeğini kurtarmaya yetmiyor malesef. porsuk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 pasta olayı son skandal grevlerle halkın önüne ısıtılarak getirilen bi olay medya tarafında ama bu olayın merkez üstü fransadır elaidi said: bir de çok biliyomuş gibi herşeyi uzun uzun mesaj yazmış hey allam ya.. kör cehalet işte. peki ozaman yazdıklarımın aksini yani doğru olanı yani cehaletli olmayanını anlatırmısın? sen kafana göre hakaret ediyosun cehalet olmuyo ben bişiler anlatıyom cehalet oluyo öylemi Allahıma şükürler olsunki Türkiye beni erken yaşta vatandaş olarak kabul etti 14 ay Bingöl dağlarında sırtımda rpg7 elimde g3 30 kilo yükle yaz kış demeden gezdim yaşadıklarımı yaşasan anlardın ama bunlar seni ilgilendirmiyodur benim hakkımda uçmuş bu kafayı yemiş diye düşünebilirsin veya yine hakaret edebilirsin ama şunu bilki şuan bu ülkede benden ve senden çok daha önemli şeyler oluyor Askeri sivili kürdü türkü demeden insanlar ölüyor Elbette bu ülkede kirli oyunlar var birileri mutlaka devleti veya milleti hortumluyor ama diğer devletlerde sütten çıkmış akkaşık değil bu yüzden vergide vergiyi verende çok değerlidir birilerinin düdüklenmesi diye bi anlayış yok sizin ne anladığınız önemli ben ancak bunları bu şekile ifade edebilirim süslü kelimelerle anlatamam birazdan edilecek hakaretleri tahmin edebiliyorum Allah ıslah eylesin Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Redeagle said: porsuk said: fransa: alt tabakadaki halk ekmek alamıyor bunu duyan cumhur başkanı ozaman pasta yesinler diyor Yanlış hemde çok basit bir yanlış. Pastayı makarna yesinler manasında söylüyor. Ayrıca bu çok eski bir olay cumhurbaşkanı falan değil bizzat kraliyet ailesiyle alakalı bir anı bu. Şu anı anlatan bir olay değil. Ayrıca dünyanın en yüksek vergilerini verirken Avrupa'nın en kötü hizmetlerinden aldığımız gerçeğini kurtarmaya yetmiyor malesef. "Qu'ils mangent de la brioche" Brioche yağı ve yumurtası daha fazla olan, şekerli mekerli bir ekmek çeşididir, pahalıdır, lükstür, ama makarna değildir. elaidi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Benim bahsettiğim bölüm tam olarak pasta. diğer konularda bi yanlışın olduğunu düşünmüyorum. ama emin değilsen de böylesine kanıtlar sunup kendini haklı çıkarmaya çalıştığın bir mesajda böyle şeyleri kullanmamalısın diye düşünüyorum. sırtında o kadar yükü taşıyıp dağlarda gezmen konusunda da, doğuda askerlik yapan bi çok insan bunu yapıyo zaten güzel bişey takdir ederim ama yine de savunduğun şeyle alakası yok. porsuk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 elaidi said: Benim bahsettiğim bölüm tam olarak pasta. diğer konularda bi yanlışın olduğunu düşünmüyorum. ama emin değilsen de böylesine kanıtlar sunup kendini haklı çıkarmaya çalıştığın bir mesajda böyle şeyleri kullanmamalısın diye düşünüyorum. sırtında o kadar yükü taşıyıp dağlarda gezmen konusunda da, doğuda askerlik yapan bi çok insan bunu yapıyo zaten güzel bişey takdir ederim ama yine de savunduğun şeyle alakası yok. aslında benim orada vurgulamak istediğim şey çok farklı fakat zincir gibi birbirine bağlantılı elaidi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 vurgulamaya çalıştığın şeyi 250 yıl önce olmuş bir olayla desteklersen olmaz. Neyse önemli değil eksiğini gidermeye çalıştık sadece. Sınavım var size kolay gelsin. Olivies Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 dota +1 Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Xaenin said: Redeagle said: porsuk said: fransa: alt tabakadaki halk ekmek alamıyor bunu duyan cumhur başkanı ozaman pasta yesinler diyor Yanlış hemde çok basit bir yanlış. Pastayı makarna yesinler manasında söylüyor. Ayrıca bu çok eski bir olay cumhurbaşkanı falan değil bizzat kraliyet ailesiyle alakalı bir anı bu. Şu anı anlatan bir olay değil. Ayrıca dünyanın en yüksek vergilerini verirken Avrupa'nın en kötü hizmetlerinden aldığımız gerçeğini kurtarmaya yetmiyor malesef. "Qu'ils mangent de la brioche" Brioche yağı ve yumurtası daha fazla olan, şekerli mekerli bir ekmek çeşididir, pahalıdır, lükstür, ama makarna değildir. Ama pasta hiç değildir, özür dilerim hamur işi yazacaktım hızla yazınca öyle oldu. Ayrıca bunun günümüzle alakalı olmadığını ısrarla söylüyorum. Vergilerin en uçuk olduğu söylemimde kesinlikle duruyor. Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 kapat telefonu kabloya geç. SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 faturalariniza bakin hepimizin oyle ki. sadece tt de degil turkcell faturalarinizi da inceleyin bakalim. Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3071920-biri-telekomu-durdursun/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 işte ben de onu anlamıyorum. adam benm konuşma ücretim + aylık sabit ücret + gecikme bedelini toplayıp hepsi üstünden vergi alıyo sanırım. artı gecikme bedelinden vergi ne lan! yok ben gidip faturayı ağzına sokcam telekomdakilerin.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 27 ytl'den hesaplıyorlar diyorum ya. sabit ücret ve gecikme zammını da dahil edip kdv'nin yüzdesini buluyorlar.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ama bu yanlış di mi? haksız di mi?
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 e sen de aylık sabit ücret gerektirecek işe girme, faturanı geciktirme gecikme ücreti gelmesin, o 4 milyon konuşurken sen 10 milyon konuşma, senin de kdv'lerin az gelsin.
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ortada bi haksız kazanç olduğunu sanmıyorum vergi mevzuatını şu şekilde açıklayabilirim 1: 1 tane savaş jeti 1 saatlik uçuşunda 13 ton yakıt tüketir 2: Dünyanın en iyi savaş pilotlarını yetiştiriyoruz ve bir pilotun maliyeti kullandığı jetten çok daha pahalıya geliyor 3: Dünyanın en güçlü 3. hava kuvetlerine sahibiz 4:sadece 1 tabur askerin birkaç günlük operasyon maliyeti miyonlarca YTL 5:1 milyona yakın askerimiz ve miyarlarca dolarlık askeri projelerimiz var 6:Vatanın her köşesinde görev yapan polisiyle doktoruyla öğretmeniyle milyonlarca memurumuz var 7:hergün milyonlarca insana hizmet veren sağlık sistemimiz var 8:dianet işlerimiz var 9:sularla kaplı vatanımızın savunmasında kullanılan donanmalarımız var Evet arkadaşım bunlar sadece şuan hatırlayabildiklerim Elbette her insan devleti milleti ve gelecek huzurlu ve mutlu nesilleri için üzerine düşeni yapıcak yaşadığımız sürece haksızlıklara uğrayabiliriz hatta bizi eleştiren avrupadan birkaç örnek vereyim fransa: alt tabakadaki halk ekmek alamıyor bunu duyan cumhur başkanı ozaman pasta yesinler diyor tüm avrupa:Türkiye töre cinayetleriyle barbarlığını ifade ediyor deniliyor fakat avrupadaki cinayetlerin 50% aile içi şiddedden kaynaklanıyo tüm avrupa: Türkiye fakir bi ülke insan hakları ve demokraside çok geriler deniliyor peki ya onların durumu? avrupada yaşayan her 6 insandan biri açlık sınırında ve sokaklarda yaşıyor işte böyle arkadaşım diğer ülkeledende verilecek çok örnek var Türkiye kapılarını açsa dünyanın her yerinden milyonlarca insan burada yaşardı yani iyi ve kaliteli yaşamak bizim elimizde herkez üstüne düşeni yapsaydı amerikan değil Türkiye rüyası gerçek olurdu şunu hiçbi zaman unutmayalım Ortadoğunun en güçlü ülkesiyiz ve tüm dünya savaş alanımız eğer vergilerimizi zamanında ödemezsek Vatanımıza zaaf düşer Vergisini ödeyen tüm dürüst insanlardan Allah razı olsun
AMO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bir yerde yanlıslık yapiyosun herhalde.Hicbir fransız cumhurbaskanı oyle bisey diyebilcek kadar dangalak olamaz.O sozlerin sahibi Marie Antoinette olmasin sakın
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 "Qu'ils mangent de la brioche" lafı Marie Antoinette'e bile ait değildir. Kanıt yoktur onun böyle bir laf ettiğine, sadece O'na mal edilmiş bir laf. Ama Marie Antoinette söyledi diye geçiyor yani, Fransa Cumhurbaşkanı değil. Yapmayın böyle şeyler, şu memleketin zeki, kültürlü bireyleriyiz, lütfen Ha ayrıca örnek veriğin Fransa 16. yüzyıl Fransa'sı, bunu da düşünelim tabi bir yandan.
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bir de çok biliyomuş gibi herşeyi uzun uzun mesaj yazmış hey allam ya.. kör cehalet işte.
NoS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 porsuk said: ortada bi haksız kazanç olduğunu sanmıyorum vergi mevzuatını şu şekilde açıklayabilirim 1: 1 tane savaş jeti 1 saatlik uçuşunda 13 ton yakıt tüketir 2: Dünyanın en iyi savaş pilotlarını yetiştiriyoruz ve bir pilotun maliyeti kullandığı jetten çok daha pahalıya geliyor 3: Dünyanın en güçlü 3. hava kuvetlerine sahibiz 4:sadece 1 tabur askerin birkaç günlük operasyon maliyeti miyonlarca YTL 5:1 milyona yakın askerimiz ve miyarlarca dolarlık askeri projelerimiz var 6:Vatanın her köşesinde görev yapan polisiyle doktoruyla öğretmeniyle milyonlarca memurumuz var 7:hergün milyonlarca insana hizmet veren sağlık sistemimiz var 8:dianet işlerimiz var 9:sularla kaplı vatanımızın savunmasında kullanılan donanmalarımız var baba ne gaz almışsın ya sen bu gazla bi dünya turu atarsın valla :D ayrıca atladığın bi bölüm daha var 10-Padişahımız ve saz arkadaşları doyacak artan parayı suudi kanka kral birleşik arap emirliklerinin kralıyla paylaşacak allah aşkına milyarlarca dolarlık hortum yapılıyor devletten onun yarısını yapsalar senin dediğin bu herşeyin parası çıkar emin ol.Memurumuz öğretmenimiz için bu kadar vergi veriyoruz ülkemiz sadaka verir gibi para veriyor madem bizi si..iyorsun bari senin için çalışan onca insana adam gibi para ver Kısaca arkadaşım 10> hepsi Ayrıca 300 ytl lik borcu bi ay ödemeyince kapalı telefonun 450 ytl borç yapması nasıl bi mantıktır bana da açıkla sana tamam diyim.
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bazıları Telekom Tarafından Düdüklenmekten zevk alıyor galiba....Nası Savunuyorsunuz hala inanılmaz bişi ya?!?
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 porsuk said: fransa: alt tabakadaki halk ekmek alamıyor bunu duyan cumhur başkanı ozaman pasta yesinler diyor Yanlış hemde çok basit bir yanlış. Pastayı makarna yesinler manasında söylüyor. Ayrıca bu çok eski bir olay cumhurbaşkanı falan değil bizzat kraliyet ailesiyle alakalı bir anı bu. Şu anı anlatan bir olay değil. Ayrıca dünyanın en yüksek vergilerini verirken Avrupa'nın en kötü hizmetlerinden aldığımız gerçeğini kurtarmaya yetmiyor malesef.
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 pasta olayı son skandal grevlerle halkın önüne ısıtılarak getirilen bi olay medya tarafında ama bu olayın merkez üstü fransadır elaidi said: bir de çok biliyomuş gibi herşeyi uzun uzun mesaj yazmış hey allam ya.. kör cehalet işte. peki ozaman yazdıklarımın aksini yani doğru olanı yani cehaletli olmayanını anlatırmısın? sen kafana göre hakaret ediyosun cehalet olmuyo ben bişiler anlatıyom cehalet oluyo öylemi Allahıma şükürler olsunki Türkiye beni erken yaşta vatandaş olarak kabul etti 14 ay Bingöl dağlarında sırtımda rpg7 elimde g3 30 kilo yükle yaz kış demeden gezdim yaşadıklarımı yaşasan anlardın ama bunlar seni ilgilendirmiyodur benim hakkımda uçmuş bu kafayı yemiş diye düşünebilirsin veya yine hakaret edebilirsin ama şunu bilki şuan bu ülkede benden ve senden çok daha önemli şeyler oluyor Askeri sivili kürdü türkü demeden insanlar ölüyor Elbette bu ülkede kirli oyunlar var birileri mutlaka devleti veya milleti hortumluyor ama diğer devletlerde sütten çıkmış akkaşık değil bu yüzden vergide vergiyi verende çok değerlidir birilerinin düdüklenmesi diye bi anlayış yok sizin ne anladığınız önemli ben ancak bunları bu şekile ifade edebilirim süslü kelimelerle anlatamam birazdan edilecek hakaretleri tahmin edebiliyorum Allah ıslah eylesin
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Redeagle said: porsuk said: fransa: alt tabakadaki halk ekmek alamıyor bunu duyan cumhur başkanı ozaman pasta yesinler diyor Yanlış hemde çok basit bir yanlış. Pastayı makarna yesinler manasında söylüyor. Ayrıca bu çok eski bir olay cumhurbaşkanı falan değil bizzat kraliyet ailesiyle alakalı bir anı bu. Şu anı anlatan bir olay değil. Ayrıca dünyanın en yüksek vergilerini verirken Avrupa'nın en kötü hizmetlerinden aldığımız gerçeğini kurtarmaya yetmiyor malesef. "Qu'ils mangent de la brioche" Brioche yağı ve yumurtası daha fazla olan, şekerli mekerli bir ekmek çeşididir, pahalıdır, lükstür, ama makarna değildir.
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Benim bahsettiğim bölüm tam olarak pasta. diğer konularda bi yanlışın olduğunu düşünmüyorum. ama emin değilsen de böylesine kanıtlar sunup kendini haklı çıkarmaya çalıştığın bir mesajda böyle şeyleri kullanmamalısın diye düşünüyorum. sırtında o kadar yükü taşıyıp dağlarda gezmen konusunda da, doğuda askerlik yapan bi çok insan bunu yapıyo zaten güzel bişey takdir ederim ama yine de savunduğun şeyle alakası yok.
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 elaidi said: Benim bahsettiğim bölüm tam olarak pasta. diğer konularda bi yanlışın olduğunu düşünmüyorum. ama emin değilsen de böylesine kanıtlar sunup kendini haklı çıkarmaya çalıştığın bir mesajda böyle şeyleri kullanmamalısın diye düşünüyorum. sırtında o kadar yükü taşıyıp dağlarda gezmen konusunda da, doğuda askerlik yapan bi çok insan bunu yapıyo zaten güzel bişey takdir ederim ama yine de savunduğun şeyle alakası yok. aslında benim orada vurgulamak istediğim şey çok farklı fakat zincir gibi birbirine bağlantılı
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 vurgulamaya çalıştığın şeyi 250 yıl önce olmuş bir olayla desteklersen olmaz. Neyse önemli değil eksiğini gidermeye çalıştık sadece. Sınavım var size kolay gelsin.
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Xaenin said: Redeagle said: porsuk said: fransa: alt tabakadaki halk ekmek alamıyor bunu duyan cumhur başkanı ozaman pasta yesinler diyor Yanlış hemde çok basit bir yanlış. Pastayı makarna yesinler manasında söylüyor. Ayrıca bu çok eski bir olay cumhurbaşkanı falan değil bizzat kraliyet ailesiyle alakalı bir anı bu. Şu anı anlatan bir olay değil. Ayrıca dünyanın en yüksek vergilerini verirken Avrupa'nın en kötü hizmetlerinden aldığımız gerçeğini kurtarmaya yetmiyor malesef. "Qu'ils mangent de la brioche" Brioche yağı ve yumurtası daha fazla olan, şekerli mekerli bir ekmek çeşididir, pahalıdır, lükstür, ama makarna değildir. Ama pasta hiç değildir, özür dilerim hamur işi yazacaktım hızla yazınca öyle oldu. Ayrıca bunun günümüzle alakalı olmadığını ısrarla söylüyorum. Vergilerin en uçuk olduğu söylemimde kesinlikle duruyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 faturalariniza bakin hepimizin oyle ki. sadece tt de degil turkcell faturalarinizi da inceleyin bakalim.
Öne çıkan mesajlar